Erhvervsudlejning med fokus på medarbejdertrivsel hos The Union

The Union byder velkommen til erhvervsudlejning, hvor medarbejdertrivsel er i centrum. Vi stræber efter mere end blot at tilbyde kontorlokaler – men i stedet et arbejdsmiljø, der inspirerer og støtter jeres medarbejdere.  

Hos os handler det ikke kun om at leje kvadratmeter, men om at tilbyde et hjem for jeres virksomhed, hvor trivsel og produktivitet går hånd i hånd. Vi tilbyder vores lejere fleksible lejemål og attraktive faciliteter, samt prioriterer jeres trivsel i alt vores arbejde. Vi går også den ekstra mil, og tilbyder sundhedsanalyser til jeres virksomhed, så I kan få klarhed over, hvor i virksomheden, der kan laves forbedringer. 

Vi ønsker at hjælpe jer på rejsen mod det helt perfekte domicil for lige præcis jeres virksomhed.  

Mødebord med forplejning

Skab det ideelle domicil for din virksomhed 

Et godt domicil er væsentligt for en succesfuld virksomhed. Hos The Union forstår vi, at det handler om mere end blot at have et sted at arbejde. Erhvervslejemål er designet til at imødekomme virksomheders unikke behov og skabe et inspirerende miljø, hvor kreativitet og innovation blomstrer. Sammen med jer, ønsker vi at skabe et hjem til jeres virksomhed, der tilbyder mere end bare et sted at arbejde.  

Skal jeres domicil kunne noget særligt? Hvordan skal beliggenheden være? Hvilke signaler vil I gerne sende? Der er mange overvejelser at gøre sig, når man skal finde virksomhedens domicil. Hvis I har brug for afklaring eller sparring, er Ii altid velkomne til at booke en helt uforpligtende behovsafklaring hos The Union. Vi vil altid gerne hjælpe, med det der udfordrer jer, uanset hvor i processen, det måtte være.  

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Udforsk vores kontorhuse på forskellige lokationer

Alle vores lokationer er indrettet som flerbrugerhuse, hvor flere virksomheder deles om nogle af de samme ressourcer. Det er både en økonomisk fordel for virksomhederne og en løsning med omtanke for planeten. 

The Union har mange spændende lokationer: 

 • Cortex Business Park i Odense: Her får jeres virksomhed mulighed for at flytte ind i et erhvervslejemål i et topmoderne, DGNB certificeret kontorhus i et yderst ambitiøst erhvervsområde. 

 • Vesterport: Jeres virksomhed får her muligheden for en unik placering i Indre By på Vester Farimagsgade. Her flytter jeres virksomhed ind i et ikonisk kontorhus, der både rummer kontorlejemål og kontorhotel.
   
 • Engsøhus: På denne adresse flytter jeres virksomhed ind i et fuldt serviceret erhvervslejemål i et nybygget, DGNB certificeret kontorhus. Beliggenheden er særligt god, i dette voksende erhvervsområde nord for Aarhus. 

 • Nordhavn: Gennem de seneste år har Nordhavn tiltrukket flere internationale og videnstunge virksomheder. Nu får jeres virksomhed mulighed for at nyde denne adresse, som både byder på kontorlejemål og kontorhotel.  

 • Lottenborghus i Kgs. Lyngby: Denne naturskønne adresse har mange gode faciliteter, og byder blandt andet på et stort ankomstområde, mødecenter og kantine med storkøkken. Her forberedes maden på stedet for at opnå den bedste kvalitet – hver dag.  

 • Artillerivej: På Artillerivej 86 flytter din virksomhed ind i et unikt flerbrugerhus i en rå industriel stil, der leder tankerne tilbage til den oprindelige Trikotage fabrik. Beliggenheden på Islands Brygge er både helt central og nem at kommer til og fra med offentlig transport.  

 • Tromsø: Tromsø er et nyt bæredygtigt kontorbyggeri, der er DGNB Platin-certificeret og har en central beliggenhed i Nordhavn. Det unikke hus er både en fryd for øjet, og udviser omtanke for planetens ressourcer.  

 • Banevænget i Birkerød: Ejendommen er et flerbrugerhus med fokus på effektivitet og fleksibilitet. Inspireret af deleøkonomien, kommer I til at dele unikke fællesfaciliteter, værditilbud og regningen med andre virksomheder. 

 • TRÆ:  Dette lejemål er helt unikt, og nu får jeres virksomhed mulighed for , at flytte ind her. Denne særlige bygning er tegnet af Lendager Arkitekter og støttet af Aarhus Kommunes klimafond. TRÆ, og har en facade lavet udelukkende af genbrugsmaterialer fra nedrivningsprojekter. 

Oplev erhvervsudlejning i Odense med 
The Union

Dronefoto af Cortex Business Park 3 i Odense

Odense er en by fyldt med kulturel rigdom og dynamik. Byen er i rivende udvikling, og det gælder også erhvervslivet. Derfor har The Unions naturligvis erhvervsudlejning netop her, og endda i det ambitiøse erhvervsområde Cortex Business Park. Vores kontorlokaler i Odense kombinerer den historiske charme med moderne faciliteter, og vores beliggenheder er nøje udvalgt for at give virksomheder den perfekte base.

Uanset om I ønsker en central placering tæt på byens pulserende liv eller foretrækker mere rolige omgivelser, kan The Union opfylde jeres behov for et kontor i Odense.

Oplev fordelene ved vores erhvervsudlejning i denne spændende by og skab en arbejdsplads, hvor vækst og trivsel går hånd i hånd. 

Vi gør det nemt at drive en sund forretning

Her får I mere end et kontor. Alt fra lejevilkår og værditilbud til faciliteter og services er skabt for at give jeres virksomhed de bedste forudsætninger for at drive en sund forretning

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.