Sunde rammer om en sund forretning

The Union gør din virksomhed sundere

The Union er meget mere end et klassisk kontor. De bærende værdier er sundhed og medarbejderglæde, og derfor vil vi gerne starte med at måle sundhedstilstanden i din virksomhed.

Når du underskriver en lejekontrakt, får din virksomhed tilbudt en sundhedsanalyse uden ekstra beregning. Alle medarbejdere gennemgår en sundhedsanalyse, og svarer på et anonymt spørgeskema om livsstil på områder som kost, motion, rygning, alkohol samt fysisk og psykisk trivsel. Når analysen er gennemført, får den enkelte medarbejder et personligt resultat og et sundhedstal, som viser den generelle sundhedstilstand. Medarbejderen får også råd og vejledning til en sundere livsstil, samt mulighed for efterfølgende at få individuel telefonisk rådgivning via PFA Sundhedslinje på 70 26 99 70*.

Der er også et tilbud om løbende opfølgningswebinarer med i pakken.

Din virksomhed får adgang til en samlet virksomhedsrapport**, som tager udgangspunkt i samtlige anonymiserede besvarelser af sundhedsanalysen. I kan i samarbejde med PFA bruge jeres samlede sundhedstal, sammen med resultaterne fra sundhedsanalysen til at kortlægge, om der er indsatsområder, I bør have særlig fokus på fremadrettet.

Deltagelse og besvarelse er 100 % fortrolig. Sundhedsanalysen udbydes af PFA, og gennemføres af PFAs samarbejdspartner Rambøll Management Consulting A/S

Målet er at styrke sundheden i din virksomhed, forebygge mistrivsel og fremme det gode arbejdsmiljø.

u logo pos

Det er god stil at
passe på sine medarbejdere

Det betaler sig at investere i sundhed for dine medarbejdere. Både de nuværende og de kommende talenter du gerne vil tiltrække med en attraktiv servicepakke og et sundt arbejdsliv. Sundhedsanalysen giver jer et unikt indblik i jeres medarbejderes ve og vel, og en mulighed for at skubbe virksomhedens sundhed og kultur i den rigtige retning. Vi tror på, og har erfaringer med, at når vi booster dine medarbejdere, booster vi også din bundlinje.

Unikke fordele som
en del af PFA

En sundhedsanalyse, den efterfølgende rådgivning og eventuelle strategiarbejde er ikke gratis. Hvis I som virksomhed selv skal ud at finde en udbyder, kan det blive en bekostelig affære. Mange af Danmarks største virksomheder bruger hvert år mange penge på analyse og konsulentarbejde.
Hos The Union får din virksomhed, uanset størrelse, sundhedsanalysen med i lejepakken – kvit og frit.
Dette kan vi kun tilbyde dig, fordi The Union er en del af Danmarks største kommercielle pensionsselskab: PFA.
Med en førende ekspertise inden for strategisk arbejde med sundhed i ryggen, kan vi styrke sundheden i din virksomhed. Det eneste du skal gøre, er at svare: Ja, tak.

*For virksomheder der endnu ikke er pensionskunder hos PFA, gælder tilbuddet om individuel rådgivning fra PFA Sundhedslinje ikke.
**Virksomheder med under 7 medarbejdere får ikke udarbejdet en samlet virksomhedsrapport

pfa
kvinde snakker med mand

Medarbejderglæde frem for alt

mand smiler

The Union arbejder systematisk med bæredygtighed

walk and talk forbi arbejdsstation

Fremtiden er fleksibel - det samme er The Union

to personer sidder i sofa

Få mere for mindre

Storrum
eller stillezone?

Vi udfordrer det traditionelle, uambitiøse kontormiljø, og skaber innovative services og faciliteter, der gør en forskel for de mennesker, der skal arbejde der.

Sæt dine medarbejderes trivsel i fokus, og træd ind i en bæredygtig helhedsoplevelse, der kan mærkes på bundlinjen. Sunde rammer skaber sunde virksomheder.

storrum eller stillezone
Sportshal, kaffebar,
fitnesslokale, auditorium eller
grøn have. Hvad skal dit
næste kontor indeholde?
1 of 5
Fleksible
flerbrugerkontorløsninger med
unikke mødelokaler
og fællesfaciliteter.
2 of 5
The Unions
specialdesignede symboler
i kontorlandskabet, skaber et
sammenhængende, overordnet
og eksklusivt brand.
3 of 5
Alle nye
erhvervslejemål er certificeret
med DGNB, og opført med et
fokus på bæredygtighed
og et sundt indeklima.
4 of 5
Lad dine
medarbejdere tage en
meditativ pause. De bedste
idéer kommer, når vi giver
plads til dem.
5 of 5