Viden og inspiration

The Union by PFA er fremtidens måde at skabe bæredygtige flerbrugerkontorhuse på. Sundhed, fleksibilitet, fællesskab og bæredygtighed er kendetegnende for alt, hvad vi gør.
Derfor engagerer vi os også i alle aspekter af fremtidens kontorfællesskaber. Det gælder alt fra eksempelvis fremtidsforskning, til kontorindretning der fremmer medarbejdertrivsel, eller den måde hvorpå vi garanterer, at vores ejendomme er bæredygtige.
Følg med når vi uploader nyheder, vidensindlæg eller inspirerende artikler, der er relevante for dig, der ønsker mere viden og inspiration, både som medarbejder og som virksomhedsejer på et arbejdsmarked og på arbejdspladser, der gennemgår hastige forandringer.

kontorfællesskaber

mand og kvinde sidder og arbejder

Hvilke trends påvirker fremtidens arbejdsplads?

Danmarks kontorlandskaber og arbejdspladser var allerede i opbrud pre-corona, men de ulmende fremtidstrends fik for alvor kraft til at fremrykke transformationen, da hele landet arbejdede hjemmefra. Medarbejdere og CEO’s fik tid til at reflektere over arbejdstid og fleksibilitet, og dette har uundgåeligt rykket ved kontoret, som vi kendte det. Fremtidsforsker Louise Byg Kongsholm stiller skarpt på, hvad fremtidens arbejdsplads skal kunne tilbyde for at tiltrække medarbejdere. ”Trends accelererer under en krise.” Så kort og præcist …

Læs mere

Det perfekte match?
Lad os finde et kontor,
der matcher dine behov

  • Dine oplysninger
u logo pos