Log ind

Artillerivej

Artillerivej 86, Artillerivej, 2300 København S

Skal din virksomhed bo på central beliggenhed i unikt flerbrugerhus?

På Artillerivej 86 flytter din virksomhed ind i et unikt flerbrugerhus i en rå industriel stil, der leder tankerne tilbage til den oprindelige Trikotage fabrik. Udover, at flerbrugerhuset ligger placeret på en attraktiv adresse på Islands Brygge i København og med kort afstand til offentlig transport, så får I også adgang til en lang række fællesaktiviteter, som gør det nemt at forene medarbejderglæde, forretningsmål og grønne ambitioner.

Beliggenhed

Alt dette får du på Artillerivej

Faciliteter
Mødecenter

Adgang til fælles mødecenter med indbydende og funktionelle mødelokaler der alle er udstyret med high speed Wi-Fi og AV udstyr.

Lounge og touch down spaces

Med lounge og touch down spaces opnås en bredere pallette af arbejdsrammer, som understøtter et mere dynamisk arbejdsliv og forbedrer arealeffektiviteten.

Parkering til cykel

Cykelparkering i kælder.

Gårdmiljø

Tag en pause fra dagens opgaver.

Fordele og services
Full service

Driften af kontorhuset er inkluderet i pakken, så I kan koncentrere jer om forretningen. Vi faciliterer også ekstra services til eget lejemål.

Mødelokaler på tværs af landet

Langt væk hjemmefra? Book mødelokaler på vores andre lokationer i Aarhus, Odense og København.

Frokostordning

I vores brasserie byder vi hver dag på sund, økologisk og frisklavet mad i høj kvalitet. Der er også mulighed for take away.

Attraktive sundhedstilbud

Vi tilbyder løbende nye services og tilbud, der gør det nemmere for jeres medarbejdere at få hverdagen til at hænge sammen. Jeres virksomhed får desuden adgang til særligt attraktive pensions- og forsikringspakker og sundhedsanalyse fra PFA.

Fleksible lejemål

Vækst jeres forretning uden at skulle flytte. Mange af vores kontorhuse er så fleksible, at jeres virksomhed kan skrue op og ned for kvadratmeterne efter behov.

Hjælp til indflytning og indretning af eget kontor

Få hjælp til indflytning og indretning af jeres eget kontor. Og spar penge på nye møbler med vores attraktive møbelpakke. Vælg mellem mange populære brands.

Kontorhuse på tværs af landet

Hvis jeres virksomhed får behov for at etablere nye afdelinger, kan vi tilbyde lejemål i The Union kontorhuse i Aarhus, Odense og København.

Kom tættere på Artillerivej

Vi gør det nemt at drive en sund forretning

Her får I mere end et kontor. Alt fra lejevilkår og værditilbud til faciliteter og services er skabt for at give jeres virksomhed de bedste forudsætninger for at drive en sund forretning

Sammen bruger vi vores ressourcer med omtanke

Grøn omstilling er sund fornuft. For os handler den grønne omstilling om at ballancere mellem økonomisk vækst, sunde arbejdspladser og positiv indflydelse på klimaet.

Hos The Union har vi et stort fokus på at skabe rammerne for en arbejdsdag, hvor det sunde valg er det lette valg. Det gælder alt fra sundere alternativer frem for den klassiske kontorkage til et indretningsdesign, som eksempelvis opfordrer til at bruge trappen frem for elevatoren.

Book din fremvisning nu

Du er 25 sekunder fra, at vi kan kontakte dig for at aftale nærmere omkring en fremvisning. Fremvisningen tager cirka en time og er selvfølgelig helt uforpligtende.

Andre kontorer der kunne have din interesse

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine præferencer for dit kommende lejemål, så kontakter vi dig, når vi finder et match.

Få prospektet direkte i din indbakke

Hvem skal vi sende prospektet til?

Navn*

Fortæl os, hvad du leder efter

Consent*
Træt af selv at søge efter kontor?

Lad os hjælpe dig med at finde drømmekontoret