Kontor i København

København er Danmarks pulserende hovedstad og centrum for et rigt erhvervsliv. Vi har flere forskellige lokationer i Storkøbenhavn, så hos The Union kan du både finde et kontor i byens puls i centrum af København eller i naturskønne omgivelser tæt på motorvejsnettet nord for København. 

The Union kontorhuse i København

Med et kontor i et The Unions kontorhuse i København kan jeres virksomhed flytte ind på fleksible vilkår uden at gå på kompromis med beliggenhed og faciliteter. Vi har kontorhuse på tværs af hele København. På vores lokationer i Nordhavn og på Vesterport finder du desuden vores bud på et premium kontorhotel, The Union Workspaces. 

Find jeres nye kontor i Københavnsområdet

Vi har allerede åbnet adskillige kontorhuse i København – og der er flere på vej! Uanset om I er en startup, der leder efter jeres første kontor eller en etableret virksomhed, der skal have flere hundrede kontorpladser, kan I finde jeres næste kontor hos The Union. Her flytter store virksomheder ind på hele og halve etager, mens små virksomheder kan finde sig til rette i mindre lejemål eller i The Union Workspaces – vores svar på et premium kontorhotel.

I kan blive en del af et kontorhus med fokus på sundhed, fleksibilitet og deleøkonomi

The Union er fremtidens sunde og fleksible kontorhuse bygget på stærke visioner fra PFA. Her ønsker vi at skabe sundere arbejdspladser og højere trivsel på fremtidens arbejdsmarked. Derfor har vi et stort fokus på at forene medarbejderglæde og grønne ambitioner med jeres forretningsmål.

Når I flytter ind på et af The Unions kontorer i København, får I ud over jeres eget lejemål også adgang til unikke og moderne fællesfaciliteter og værditilbud. I alle vores kontorhuse i København er der mulighed for frokostordning, et indbydende velkomstområde med bemandet eller digital reception, fuldt indrettede mødelokaler, og alt, hvad I ellers kunne ønske jer af et kontor. Vi håndterer alt det praktiske, så I kan koncentrere jer om bundlinjen. 

Samtidig har vi særligt fokus på sundhed. I vores kontorhuse i København er der mulighed for at tage et bad efter cykelturen til arbejde, man får velsmagende, sunde måltider, og i de forskellige loungeområder eller touch down spaces, er der plads til en pause fra skrivebordet.

Som arbejdsgiver får jeres virksomhed adgang til en fri sundhedsanalyse og særligt attraktive pensionspakker hos PFA. Vi har tænkt på alle detaljerne, fordi vi ved, det har stor betydning for produktiviteten og arbejdsglæden. Og fordi det giver jeres virksomhed en fordel, når det kommer til at fastholde og tiltrække de dygtige medarbejdere.Du kan læse meget mere om de enkelte lokationers særlige faciliteter ovenfor, men generelt er du som lejer hos The Union garanteret adgang til en lang række unikke fordele og services.

Vi gør det nemt for at drive en sund forretning

Her får I mere end et kontor. Alt fra lejevilkår og værditilbud til faciliteter og services er skabt for at give jeres virksomhed de bedste forudsætninger for at drive en sund forretning

København er Danmarks erhvervscentrum, og en kontorplads her placerer din virksomhed lige i midten

Det siger næsten sig selv, at landets hovedstad, København, har alt, man kan drømme om som erhvervsdrivende. Overalt i byen er der et rigt menneskeliv – både lokale og turister – som færdes i nærheden af jeres kontor. Uanset, hvor I vælger at slå jer ned. 

Københavns offentlige transportsystem gør det nemt at komme rundt i byen, og The Unions kontorer er altid placeret tæt på et trafikalt knudepunkt med metro- eller S-togsstationer lige i nærheden. Det er attraktivt for jeres medarbejdere, der skal til og fra kontoret dagligt. 

Uanset hvilken branche eller målgruppe, jeres virksomhed arbejder med, så findes der kunder og ligesindede i København. Om I er konsulenter, kreative eller en tech virksomhed, placerer en kontorplads her jer lige i midten af det hele. Dermed er der også et rigt business-netværk og branchefællesskab at hente – både på The Unions kontorer og i København generelt. 

Hvor i København skal I have kontor?

Én ting er at vælge de rette kontorlokaler, et andet er at vælge det rette område. Københavns kvarterer byder på forskellige muligheder, og her er det vigtigt at kigge på nærmiljøet, når I lejer et erhvervslejemål eller en kontorplads.

The Union har åbnet eller åbner snart kontorhuse i følgende områder: 

  • København V – Vesterbro: Vesterbro er et af Københavns mest trendy områder. Her er charme med små butikker og caféer på Værnedamsvej og Gammel Kongevej, mens The Unions kontor er placeret centralt tæt på Vesterport og Hovedbanegården. Kort sagt – her er I tæt på alt. 

  • København Ø – Nordhavn: Nordhavn er et upcoming kvarter med både moderne nybyggeri og hyggeligt miljø. Her er vand og natur til dem, der trives med luft omkring sig, mens man er omgivet af restauranter og prisvindende arkitektur. The Unions to kontorhuse i Nordhavn er desuden tæt på både metro og S-tog – og dermed resten af København.

  • Lyngby: Lidt uden for indre København, ligger Lyngby. En selvstændig by, der er berømt for de naturskønne omgivelser og rige handelsliv, men stadig blot få minutter fra indre København med toget. I Lyngby har vi to kontorhuse med plads til både store og små virsomheder.

  • Frederiksberg: På ydre Frederiksberg er der opstået en lille erhvervshub, hvor både store virksomheder og Copenhagen Business School holder til. Her er et væld af liv, og med et kontor her, er man aldrig langt fra Frederiksbergs charmerende stræder, da metroen stopper lige om hjørnet.

  • København S – Islands Brygge: Med et kontor på Islands Brygge, får man det bedste af begge verdener. Nærhed til vand og Amager Fælled, lokale restauranter og butikker, og kun en kort cykel- eller metrotur til resten af København.

  • Birkerød – Nordsjælland: For dem, der gerne vil lidt nord for København, er Birkerød en glimrende sted at have kontor. Den charmerende by med park og butiksstrøg ligger side om side med adskillige søer og skove. Og så ligger vores kontorhus lige ved S-togsstationen.

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.