Kontorlejemål

Private kontorlejemål på hele, halve eller kvarte etager med mulighed for egne mødelokaler, tekøkken og toilet. 

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Kontorlejemål

Private lejemål på hele, halve eller kvarte etager, hvor jeres virksomhed selv står for alt indenfor jeres egne fire vægge. Mulighed for at tilføje All Inclusive på udvalgte lokationer.

Her er det nemt at drive en sund forretning

Fleksible vilkår

Jeres lejemål skal passe til jer. Ikke omvendt. Og også i morgen. Derfor tilbyder vi fleksible vilkår, så I kan skalere op og ned, hvis jeres behov ændrer sig.

Deleøkonomi

Få mere for mindre. Inspireret af deleøkonomien er vores lokationer indrettet som flerbrugerhuse, hvor flere virksomheder deles om nogle af de samme ressourcer. 

Arbejdsglæde

Når du booster arbejdsglæden, booster du også bundlinjen. Lad os skabe rammerne, der giver jer lyst til at møde på kontoret (også om mandagen).

All Inclusive eller almindeligt kontorlejemål?

Er du i tvivl om, hvorvidt et alm. kontorlejemål eller et All Inclusive lejemål passer bedst til jeres virksomhed? Bliv klogere på de væsentligste forskelle herunder eller kontakt os til en uforpligtende snak, hvor vi kan guide dig videre.

Alm. kontorlejemål

Private lejemål på hele, halve eller kvarte etager, hvor jeres virksomhed selv står for alt indenfor jeres egne fire vægge. 

All Inclusive kontorlejemål

På udvalgte lejemål kan I tilføje All Inclusive. Så får I alt med i lejen og kender jeres omkostninger på forhånd. 

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.