All Inclusive kontorlejemål

Komplet møblerede kontorlejemål med alt inkluderet i lejen og ingen uforudsete udgifter ved flytning

Det har aldrig været nemmere at have et lækkert kontor

På udvalgte lejemål kan jeres virksomhed tilføje All Inclusive. Så får I et fuldt møbleret lejemål, hvor alle fornødenheder er med i lejen. Samtidig har vi skruet helt op for fleksibiliteten i jeres lejekontrakt og fastlåst fraflytningsomkostningen, så jeres forretning er godt rustet til forandring.

All Inclusive kontorlejemål

All Inclusive er ideelt for mindre virksomheder eller afdelinger, som vil have et attraktivt kontor uden alt besværet, og som ønsker en fleksibel lejeaftale uden uforudsete udgifter.

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Alt inkluderet i lejen

Fra hæve/sænke-bordet til internetaftalen. Det hele er med i lejen.

Her skal jeres virksomhed ikke til at investere i nye møbler ifm. flytningen. All Inclusive lejemål er fuldt møblerede med de vigtigste ting som stole, borde og belysning.

For at gøre det ekstra nemt inkluderer jeres leje også kaffeløsning, internet, rengøring og vinduespolering. Så har I allerede fra første dag alt det essentielle på plads, der får kontoret til at køre rundt. Samtidig kender I jeres faste omkostninger på forhånd.

Fuld fleksibilitet

Ultra fleksible vilkår understøtter en agil forretningsmodel

Når I har skrevet under på et All Inclusive lejemål kan jeres virksomhed flytte ind i et fuldt møbleret lejemål på mindre end én måned.

Typisk er I en nyere virksomhed/afdeling eller en virksomhed i et uforudsigeligt marked, som har brug for meget fleksibilitet. Derfor kan I skrue op og ned for kvadratmeterne og servicen efter behov. På den måde kan I nedbringe jeres faste omkostninger i usikre tider eller nemt få plads til flere kollegaer, når I vækster. 

Og hvis I får behov for at flytte fra os, kan I hurtigt komme ud af jeres kontrakt med kun 6 måneders varsel, Samtidig er fraflytningsforpligtelsen fastlåst og kendt på forhånd. Kutymen i erhvervslejemål er ellers, at lejer skal aflevere lejemålet i samme stand som det overtages, hvilket giver en ukendt omkostning. Den usikkerhed undgår jeres virksomhed med et All Inclusive lejemål. 

All Inclusive eller almindeligt kontorlejemål?

Er du i tvivl om, hvorvidt et alm. kontorlejemål eller et All Inclusive lejemål passer bedst til jeres virksomhed? Bliv klogere på de væsentligste forskelle herunder eller kontakt os til en uforpligtende snak, hvor vi kan guide dig videre.

Alm. kontorlejemål

Private lejemål på hele, halve eller kvarte etager, hvor jeres virksomhed selv står for alt indenfor jeres egne fire vægge. 

All Inclusive kontorlejemål

På udvalgte lejemål kan I tilføje All Inclusive. Så får I alt med i lejen og kender jeres omkostninger på forhånd. 

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.