Kontor i Aarhus

Aarhus er ikke blot kendt for sin charmerende midtby og hyggelige kvarterer, men også for sit voksende erhvervsliv. Hos The Union tilbyder vi erhvervslejemål med fleksible vilkår, attraktive fællesfaciliteter og full service, som styrker både medarbejderglæden og jeres bundlinje.

The Union kontorhuse i Aarhus

Vi har lige nu to lokationer i Aarhus-området, men vi har også flere kontorhuse på vej både i og uden for Aarhus. Måske skal jeres virksomhed være en del af fremtidens arbejdsplads?

Find jeres nye kontor i Aarhus og omegn

Er I på jagt efter et nyt kontor i Aarhus?  Uanset om I er en etableret eller mindre virksomhed, har vi også et kontor til jer. Inspireret af deleøkonomien kommer I til at dele attraktive fællesfaciliteter, værditilbud (og regningen) med andre virksomheder.

I kan blive en del af et kontorhus med fokus på sundhed, fleksibilitet og deleøkonomi

The Union er fremtidens sunde og fleksible kontorhuse bygget på stærke visioner fra PFA. Her ønsker vi at skabe sundere arbejdspladser og højere trivsel på fremtidens arbejdsmarked. Derfor har vi et stort fokus på at forene medarbejderglæde og grønne ambitioner med jeres forretningsmål.

Når I flytter ind på et af The Unions kontorer i Aarhus, får I ud over jeres eget lejemål også adgang til unikke og moderne fællesfaciliteter og værditilbud.

I alle vores kontorhuse i Aarhus er der frokostordning, et indbydende velkomstområde, mødeforplejning, mødelokaler, og alt, hvad I ellers kunne ønske jer af et kontor. Drift og service af alle fællesområder er med i pakken, så I kan koncentrere jer om at vækste jeres forretning frem for at bruge dyrebar tid på koordinering. 

Samtidig har vi særligt fokus på sundhed. I vores kontorhuse i Aarhus er der mulighed for at tage et bad efter cykelturen til arbejde, man spiser velsmagende, sunde måltider, og i de forskellige loungeområder eller touch down spaces, er der plads til en pause fra skrivebordet.

Som arbejdsgiver får jeres virksomhed adgang til en fri sundhedsanalyse og særligt attraktive pensionspakker hos PFA. Vi har tænkt på alle detaljerne, fordi vi ved, det har stor betydning for produktiviteten og arbejdsglæden. Og fordi, det giver jeres virksomhed en fordel, når det kommer til at fastholde og tiltrække de dygtige medarbejdere.

Læs mere om de enkelte lokationers særlige faciliteter ovenfor. Et er dog sikkert, og det er, at du som lejer hos The Union er garanteret en lang række fordele og services uanset, hvilket kontorhus, I vælger.

Vi gør det nemt for at drive en sund forretning

Her får I mere end et kontor. Alt fra lejevilkår og værditilbud til faciliteter og services er skabt for at give jeres virksomhed de bedste forudsætninger for at drive en sund forretning

Aarhus er mulighedernes by, og I kan få kontor lige netop her

Aarhus er Danmarks næststørste by, men den uofficielle kulturhovedstad. Både kultur- og erhvervslivet blomstrer i Aarhus, ligesom flere og flere vælger at bosætte sig i byen. Aarhus er rig på liv og kulturelle begivenheder, hvilket har skabt ægte storby med stor gennemstrømning af mennesker. Og som bonus er byen omgivet af både vand og natur. 

Med sin centrale placering, er Aarhus ligeledes et trafikalt knudepunkt i forhold til resten af Jylland – og med direkte færge til Sjælland, hvilket både er en fordel ift. medarbejdere og eventuelle kunder. Med The Unions kontorhuse i Aarhus er der mulighed for en kontorplads både til jer, der elsker midtbyens pulserende liv og til jer, der foretrækker åbne vidder i udkanten af Aarhus.

Hvor i Aarhus skal I have kontor?

Selvfølgelig skal I først og fremmest vælge kontorlokaler, der passer til jeres behov. Men lige så vigtigt er kontorets placering og nærmiljø, som i Aarhus byder på forskellige muligheder. 

The Union har åbnet eller åbner snart kontorhuse i følgende områder: 

  • Risskov: Uden for Aarhus ligger Egå Engsø – lige i smørhullet mellem Risskov og Lystrup, som er kendt for sine naturskønne omgivelser, men samtidig kun 7 km fra Aarhus centrum. Området er i rivende udvikling, og mange både store og mellemstore virksomheder drages af den rolige og grønne placering med kun en kort tur ind til Aarhus midtby. 

     

  • Aarhus Ø: Aarhus Ø er en nyere bydel i Aarhus. Det er et moderne kvarter med et arkitektonisk miljø og vandet som nærmeste nabo. Her er luft og albuerum, mens man stadig blot er en smuttur fra Aarhus midtby. 

     

  • Sydhavnen i Aarhus: Sydhavnskvarteret er et af Aarhus’ mest spirende områder. Hele området er i en transformation mod at blive en pulserende og aktiv bydel med tusindvis af nye arbejdspladser og masser af byliv. Og så er man ganske tæt på både Frederiksbjerg og Aarhus H.

     

  • Aarhus N: Mellem Aarhus C og Skejby ligger både Aarhus hospital, fodboldbaner og uddannelsesinstitutioner. Placeringen er perfekt til jer, der ønsker at være tæt på Aarhus, men også med let tilgang til motorvej ind og ud af byen. 

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.