the_union_logo_pos
Vil du vide mere om The Union?

The Union by PFA er til dig, der forventer lidt mere. Til dig der ved, at gode rammer har stor betydning for dine medarbejderes trivsel og din forretnings succes.

PFA har gentænkt det moderne kontorhus med konceptet The Union, som tilbyder en unik kombination af services og fleksibilitet. The Union er fremtidens sunde og fleksible kontorhuse bygget på stærke visioner fra PFA. Her ønsker vi at skabe sundere arbejdspladser og højere trivsel på fremtidens arbejdsmarked.

Hjemmearbejde, fleksible arbejdstider, CO2-reduktioner og sunde medarbejdere. Forestillingen om den moderne arbejdsplads har været under hastig forandring de senere år. En forandring som blev accelereret af coronapandemien, og har ansporet mange virksomheder til genoverveje, hvordan man indretter sine kontorer. De forandringer vil PFA imødekomme med lanceringen af et innovativt kontorkoncept, som skal fremtidssikre PFA’s kontorportefølje.

brandingfilm

Hos PFA har vi en stærk tro på, at en god forretning ikke alene handler om bundlinje og profit. I dag oplever vi, at virksomhederne især er optaget af muligheden for at tiltrække de rigtige medarbejdere og deres evne til at vise samfundssind gennem grøn omstilling. Det vil vi gerne hjælpe virksomhederne med at understøtte ved at skabe de bedste forudsætninger for at drive en sund forretning.”

– Mikael Fogemann, ejendomsdirektør i PFA.
kvinde snakker med mand

Medarbejderglæde frem for alt

mand smiler

The Union arbejder systematisk med bæredygtighed

walk and talk forbi arbejdsstation

Fremtiden er fleksibel - det samme er The Union

to personer sidder i sofa

Få mere for mindre