Om The Union

The Union er bygget på stærke visioner fra PFA. Her ønsker vi at skabe sundere arbejdspladser og højere trivsel på fremtidens arbejdsmarked med lejemål skabt til at give både den økonomiske og menneskelige bundlinje et sundt løft.

Vores vision

Vi skaber sunde rammer om en sund forretning​

Hos The Union har vi servicerede kontorhuse på attraktive placeringer i København, Aarhus og Odense. Her udlejer vi ikke bare kontorer. Vi skaber sunde rammer for virksomheder og deres medarbejdere. Det betyder, at vi har udviklet alt fra lejevilkår og værditilbud til faciliteter og services med henblik på at give både den økonomiske og den menneskelige bundlinje et sundt løft. 

Her er det nemt at drive en sund forretning

Fleksible vilkår

Jeres lejemål skal passe til jer. Ikke omvendt. Og også i morgen. Derfor tilbyder vi fleksible vilkår, så I kan skalere op og ned, hvis jeres behov ændrer sig.

Deleøkonomi

Få mere for mindre. Inspireret af deleøkonomien er vores lokationer indrettet som flerbrugerhuse, hvor flere virksomheder deles om nogle af de samme ressourcer. 

Arbejdsglæde

Når du booster arbejdsglæden, booster du også bundlinjen. Lad os skabe rammerne, der giver jer lyst til at møde på kontoret (også om mandagen).

Vores historie

Måden vi går på arbejde er markant anderledes end for bare 5 år siden

I 2020 fik mange virksomheder trukket tæppet væk under sig. For hvordan får man lige hjulene til at køre rundt med hjemsendte medarbejdere og forsyningskæder, der er gået i stå? Aldrig er så mange planer og forretningsstrategier blevet ændret så hurtigt.

Siden dengang har fleksibilitet været på agendaen hos rigtig mange virksomheder. Vi er blevet mindet om, at fleksibilitet er afgørende, hvis vi hurtigt skal kunne tilpasse os til en ny virkelighed. Samtidig har kontoret fået en ny betydning for os som medarbejdere. Det skal kunne noget andet og mere, hvis det skal konkurrere med hjemmearbejde.

Netop den udvikling i vores måde at gå på arbejde og drive virksomhed på, ønsker vi at imødekomme hos The Union kontorhuse. Derfor tilbyder vi kontorlejemål med fleksible vilkår, attraktive faciliteter og full service.

Sammen bruger vi vores ressourcer med omtanke

Bygge- og anlægsbranchen udgør en (for) stor del af Danmarks CO2-udslip. Vores sektor har brug for at forbedre måden vi opfører, ombygger og drifter vores ejendomme. 

Generelt har vi hos The Union et stort fokus på at bevare og genbruge eksisterende materialer hvor muligt. Hvis vi bygger nyt er det et krav for os, at ejendommen kan DGNB-certificeres. Ombygninger af eksisterende ejendomme sker med henblik på at forbedre ejendommenes energimærke, så ejendommen kan klassificeres som en bæredygtig investering. 

Desuden har vi udviklet en metode til at analysere CO2-udslippet for ombygningsprojekter. Det er ellers endnu ikke obligatorisk for ombygninger, selvom livscyklusberegninger har været påkrævet for nybyggeri siden 2023.

Vi har brugt metoden i forbindelse med ombygningen af en af vores nye lokationer og resultaterne vil også blive brugt i fremtidige projekter. 

Vil du høre mere?

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.