Kontor i Odense

Mange forbinder Odense med en vis verdensberømt forfatter og en vis fynsk charme, men Odense huser også nogle af Europas mest ambitiøse kræfter inden for forskning, uddannelse og erhverv. Det er netop grunden til, at The Union har valgt at åbne kontorhuse i Cortex Park, Odense.

Find jeres nye kontor i Cortex Park, Odense

Odense er i rivende udvikling. Uanset om I er en mindre eller større virksomhed, og uanset, hvor mange medarbejdere I skal have plads til på jeres kontor, så kan I finde et passende kontor hos The Union i Odense. Tæt på motorvejen, Letbanen og Odense centrum står to The Union kontorhuse side om side i et af Danmarks mest ambitiøse udviklingsområder for forskning, uddannelse og erhverv.

Cortex Park 3

I Cortex Park 3 byder på større lejemål med plads til 50-100+ medarbejdere. Her kan I nyde godt af et stort fælles mødecenter, bemandet reception, auditorie og frokostbuffet fra husets eget storkøkken.

Cortex Park 4

Cortex Park 4 er ideel for små virksomheder og lokale afdelinger, der har brug for et mindre lejemål uden at gå på kompromis med faciliteter og velvære. Her er fælles mødelokaler, lounge og mulighed for at leje et fuldt møbleret kontor med alt inkluderet i lejen og ultrafleksible vilkår.

I kan blive en del af et kontorhus med fokus på sundhed, fleksibilitet og deleøkonomi

Hos The Union gør vi det nemt for jeres virksomhed at forene medarbejderglæde og grønne ambitioner med jeres forretningsmål. Med PFA i ryggen skaber vi sunde rammer, der giver glade medarbejdere og en solid bundlinje. Både hos etablerede og mindre virksomheder

Når I flytter ind på et af The Unions kontorer i Odense, får I – ud over jeres eget lejemål – også adgang til unikke og moderne fællesfaciliteter og værditilbud. I vores kontorhuse i Odense er der alt, hvad I forventer jer af et kontor som fx. parkering, frokostordning, reception og mødelokaler. Men der er også alt dét ekstra, som gør vores kontorhuse unikke. 

Hos The Union har vi fokus på sundhed. I vores kontorhuse i Odense er der mulighed for at tage et bad efter cykelturen til arbejde, man spiser velsmagende, sunde måltider, og i de forskellige loungeområder eller touch down spaces, er der plads til en pause fra skrivebordet. Som arbejdsgiver får jeres virksomhed adgang til en fri sundhedsanalyse og særligt attraktive pensionspakker hos PFA. 

Vi har tænkt på alle detaljerne, fordi vi ved, det har stor betydning for produktiviteten og arbejdsglæden. Og fordi det giver jeres virksomhed en fordel, når det kommer til at fastholde og tiltrække de dygtige medarbejdere-

Dertil er vores kontorhuse i Cortex Park, Odense DGNB Guld-certificerede, hvilket giver kontorhuset en både grøn og fremtidssikret profil. Her er lagt vægt på energioptimering, et godt indeklima og god akustik. 

Du kan læse meget mere om de enkelte lokationers særlige faciliteter ovenfor, men generelt er du lejer hos The Union garanteret adgang til en lang række unikke fordele og services: 

Vi gør det nemt for at drive en sund forretning

Her får I mere end et kontor. Alt fra lejevilkår og værditilbud til faciliteter og services er skabt for at give jeres virksomhed de bedste forudsætninger for at drive en sund forretning

Med et kontor i Odense, bliver I en del af et blomstrende erhvervsliv

Ligesom landets øvrige storbyer, har Odense også et rigt erhvervsliv. Odenses centrale placering i landet gør, at mange pendler til og fra byen fra hele landet, og derfor er der samlet adskillige stærke ressourcer og kloge hjerner i den fynske hovedstad. 

I Odense finder man supersygehuset OUH samt al den viden og forskning, som et sådant fører med sig. Det samme bidrager Syddansk Universitet til, og så er iværksættermiljøer i rivende udvikling i de Syddanske Forskerparker. Dertil kommer de mange turister, som lægger vejen forbi den romantiske by, der både huser skæve huse fra 1800-tallet samt moderne byggerier efter nutidens standarder.

Med et kontor i Odense, bliver man en del af et blomstrende erhvervsliv, den nyeste viden samt særdeles nem adgang til resten af landet

Hvorfor vælge Cortex Park, Odense?

Én ting er at vælge de rette kontorlokaler, et andet er at vælge det rette område. Nærmiljøet spiller nemlig en vigtig rolle for de ansattes hverdag – både når det kommer til transport til og fra arbejdet, men også når det handler om de lokale muligheder.

Cortex Park bliver kaldt Odenses mest ambitiøse erhvervsområde. Det ligger blot fire kilometer fra Odense Centrum, og hvis cyklen ikke virker tillokkende, så kører letbanen til døren ligesom motorvejen kører lige forbi.

Området er i rivende udvikling og rummer både kollegier, lejlighedskomplekser, nogle af landets største virksomheder samt forskningsenheder fra Syddansk Universitet. Cortex Park forventes fuldt udbygget i 2020, hvor der vil være omkring 6.000 arbejdspladser og 1.100 boliger – med alt, hvad der dertil hører. Cortex Park letbanestation forventes allerede fra 2024 at blive den 6. travleste, hvilket også fortæller lidt om områdets popularitet.

Med kontorpladser i Cortex Park, Odense kan I blive en del af et område i hastig udvikling – og være omgivet af ligesindede. 

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.