Log ind

Services og faciliteter skabt til at give bundlinjen et sundt løft

Alt fra lejevilkår og værditilbud til faciliteter og services er skabt for at give jeres virksomhed de bedste forudsætninger for at drive en sund forretning

Fleksible vilkår

Jeres lejemål skal passe til jer. Ikke omvendt. Og også i morgen. ​

Er I en af de mange virksomheder, der har svært ved at forudse, hvor mange arbejdsstationer, I har brug for om et par år? Mange af vores kontorhuse er så fleksible, at jeres virksomhed kan få mere eller mindre plads uden behov for at bestille en flyttebil.

Vi kan ofte finde en løsning med at slå flere lejemål sammen, lade jer afgive noget af jeres lejemål eller hjælpe jer på plads i et af vores andre lejemål. 

Attraktive faciliteter

Jeres medarbejdere forventer mere af kontoret end kun et skrivebord

I en tid hvor mange arbejdsopgaver kan løses hjemmefra, skal kontoret kunne noget andet og mere, hvis det skal give jeres medarbejdere lyst til at møde ind. Også om mandagen. 

Hos The Union får jeres medarbejdere adgang til en række attraktive faciliteter, der støtter op om en effektiv arbejdsdag. Som flødeskum på toppen kan I også booke mødelokaler og auditorier på vores andre lokationer i København, Aarhus og Odense. 

Full service

Slut med at bruge tid på koordinering af alt fra frokost til handyman

Når jeres medarbejdere møder ind på kontoret, sørger vi for, at de ikke skal koncentrere om andet end de opgaver, der er vigtige for jeres kerneforretning. 

Alle fællesfaciliteter i vores kontorhuse er fuldt servicerede, så her står vi for alt drift og service. Med vores fleksible servicepakke kan I selv vælge ekstra services til jeres eget kontor til eller fra.

Og ønsker I mest mulig service, så tilbyder vores kontorhotel både pladser og suiter med bl.a. office management og piccoline inkluderet i lejen.

Flytte- og indretningshjælp

Flyt ind uden alt besværet

Der er mange praktiske ting forbundet med at flytte, så det kan være en stor mundfuld midt i en travl hverdag. Lad os hjælpe jeres virksomhed med at gøre det til en god proces (…du har  helt sikkert nok på din to-do-liste i forvejen). 

Sundhedstilbud

Arbejdsglæde og sundhed hænger uløseligt sammen

Som en del af PFA ønsker vi at skabe sundere arbejdspladser og højere trivsel på fremtidens arbejdsmarked. Første skridt er en sundhedsanalyse af jeres virksomhed, så I kan passe godt på jeres medarbejdere både nu og gennem hele arbejdslivet. 

Med PFA’s førende ekspertise inden for strategisk arbejde med sundhed i ryggen, kan vi styrke sundheden i jeres virksomhed.

On-site services

Ekstra services for en nemmere hverdag

I mange af vores kontorhuse tilbyder vi ekstra on-site services, som kan lette nogle af hverdagens gøremål eller skabe lidt ekstra hverdagsluksus for jeres medarbejdere. Værditilbuddene er tilpasset efter den enkelte lokation og de virksomheder, der har til huse der. 

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.