Log ind

TRÆ

Kalkværksvej 1-5, TRÆ, 8000 Aarhus C

Se hvad vi tilbyder

Lounge plads i åbent kontorlandskab med adgang 8 hverdage pr. måned. Mulighed for at arbejde i loungeområder og café samt lange arbejdsborde.
Pris: 975 kr. pr. plads pr. md.
Kontakt osLæs mere
Flere lejemål vil kunne samles til ét samlet lejemål.
Vil du høre mere? Så skriv til kontakt@theunion.dk eller ring på 70605384
Free seating ved hæve-sænkebord i åbent kontorlandskab 8 hverdage i måneden, wifi og adgang til alle services.
Pris: 1.975 kr. pr. plads pr. md.
Kontakt osLæs mere
Flere lejemål vil kunne samles til ét samlet lejemål.
Vil du høre mere? Så skriv til kontakt@theunion.dk eller ring på 70605384
Fast plads ved hæve-sænkebord i åbent kontorlandskab, wifi, og adgang til alle services.
Pris: 4.100 kr. pr. plads pr. md.
Kontakt osLæs mere
Flere lejemål vil kunne samles til ét samlet lejemål.
Vil du høre mere? Så skriv til kontakt@theunion.dk eller ring på 70605384

TRÆ - Danmarks højeste træhus i genbrugsmaterialer

Vores kommende kontorhus TRÆ på Sydhavnen i Aarhus bliver noget helt særligt. TRÆ bliver Danmarks højeste træhus med sine 780 meter og 20 etager. Her der plads til virksomheder, der vil være en del af et kontorhus, hvor vi har tænkt over, hvilke materialer vi bruger, måden vi bygger på, og hvordan vi omgås hinanden.

Især anvendelsen af genbrugsmaterialer gør bygningen unik i det århusianske bybillede. TRÆ er en moderne og nytænkende hybrid mellem træ og beton, men får også sit særprægede facadeudtryk ved at blive sammensat af genbrugsmaterialer fra nedrivningsprojekter i Aarhus og omegn.

De varierede facadebeklædninger er blandt andet skabt af mursten, genbrugt træ og kasserede vindmøllevinger, der tilsammen skal nedbringe byggeriets klimaaftryk og begrænse CO2 udledningen fra byggepladsen under opførelsen.

TRÆ er tegnet af Lendager Arkitekter og støttet af Aarhus Kommunes klimafond.

Beliggenhed

TRÆ

Faciliteter
Indbydende ankomstområde med digital reception

Et indbydende ankomstområde tager godt imod dine gæster, som kan melde deres ankomst digitalt. I vores kontorhotel vil vores Office Manager også sørge for personlig service i øjenhøjde.

Mødefaciliteter

Adgang til fælles mødecenter med indbydende og funktionelle mødelokaler der alle er udstyret med high speed Wi-Fi og AV udstyr.

Lounge og touch down spaces

Med lounge og touch down spaces opnås en bredere pallette af arbejdsrammer, som understøtter et mere dynamisk arbejdsliv og forbedrer arealeffektiviteten.

Parkering til bil og cykel

Stor parkeringsplads tæt på kontorhusets hovedindgang gør det nemt at finde en plads både til bilen og cyklen.

Adgang 24/7

Vær uafhængig af arbejdstider med fri adgang til kontoret 24/7.

Fordele og services
Full service

Spar værdifuld tid på koordinering af alt fra rengøring, kantineordning til planteservice. Driften af kontorhuset er inkluderet i pakken. Vi tilbyder også ekstra services til eget lejemål. I vores kontohotel er alle services inklusiv internet, drift og forbrug, print, kaffe/the, frugt magasiner/aviser samt Office Manager on site.

Brasserie

I vores brasserie byder vi hver dag på sund og frisklavet mad i en høj kvalitet.

Café-lækker kaffe

I caféen er der adgang til lækker kaffe. I vores kontorhotel er der ligeledes adgang til den lækreste kaffe og derudover the og frisk frugt.

Design og indretning

Når du flytter ind hos The Union, tilbyder vi dig hjælp til din indretning, så du får et kontor, der passer til dine behov. Vi tilbyder også flytteservice på særligt favorable vilkår.

Unikke sundhedstilbud

Vi tilbyder løbende nye services og tilbud, der understøtter en sund hverdag. Din virksomhed får desuden adgang til særligt attraktive pensions- og forsikringspakker og sundhedsanalyse fra PFA. Din virksomhed kan indgå i prispakker, som normalt kun hører de helt store virksomheder til.

TRÆ

Vi gør det nemt at drive en sund forretning

Her får I mere end et kontor. Alt fra lejevilkår og værditilbud til faciliteter og services er skabt for at give jeres virksomhed de bedste forudsætninger for at drive en sund forretning

Bliv en del af Sydhavnskvarteret

TRÆ har en attraktiv placering i Aarhus spirende Sydhavnskvarter. Et område der er midt i en spændende forvandling mod at blive en pulserende og aktiv bydel med tusindvis af nye arbejdspladser og masser af byliv. Bag Sydhavnskvarteret ligger en visionær byplanlægning med en stærk ambition om at skabe et CO2-neutralt bysamfund i 2023, som TRÆs koncept skriver sig direkte ind i. Med sin imponerende højde og sit iøjnefaldende arkitektoniske udtryk bliver TRÆ et særligt vartegn midt i det nye kvarter. Et kontorhus man lægger mærke til og imponeres af, når man bevæger sig gennem den mangfoldige bydel. Er du interesseret i at høre mere? Så står vi klar til at hjælpe.

Book din fremvisning nu

Du er 25 sekunder fra, at vi kan kontakte dig for at aftale nærmere omkring en fremvisning. Fremvisningen tager cirka en time og er selvfølgelig helt uforpligtende.

Ups! We kunne ikke finde din formular.

Andre kontorer der kunne have din interesse

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine præferencer for dit kommende lejemål, så kontakter vi dig, når vi finder et match.

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.

Få prospektet direkte i din indbakke

Ups! We kunne ikke finde din formular.

Træt af selv at søge efter kontor?

Lad os hjælpe dig med at finde drømmekontoret