Professionel erhvervsudlejning af kontorer i hele Danmark

Tag jeres virksomhed til nye højder med The Union’s omfattende udvalg af erhvervskontorer til leje i hele Danmark.  

Vi er dedikerede til at skabe det ideelle arbejdsmiljø, der passer til jeres unikke behov og ambitioner. Uanset om I er et voksende start-up eller et veletableret firma, tilbyder vi erhvervsudlejning, der understøtter jeres virksomheds behov. Vores kontorløsninger er altid fleksible, så I kan tilpasse jeres lejemål efter virksomhedens behov. Vores tilbud om servicepakke er ligeledes fleksibelt, og I kan altid vælge services til og fra. Skal The Union stå for rengøringen og frokostordningen i jeres lejemål? 

The Union har spændende lokationer i hele Danmark

Find det perfekte kontor til jeres virksomhed fra nord til syd. Uanset om I søger et centralt kontor i København, et dynamisk sted i Aarhus eller en naturskøn beliggenhed i det sydlige Danmark, tilbyder The Union kontorudlejning det. Vores brede vifte af spændende lokationer giver jer frihed til at vælge, hvor jeres virksomhed skal have sit hjem. Vi forstår, at en lokations valg er vigtigt, og vores mål er at tilbyde jer den optimale beliggenhed, der passer til jeres virksomheds værdier, målsætning og medarbejdere. Vi yder altid vores bedste i arbejdet med at finde lokationen, der passer til lige netop jeres virksomhed.  

Hovedindgang til The Union kontorhus

Ejendomsmæglerens ekspertise

Erfarne ejendomsmæglere er vigtige at have med på holdet, når en virksomhed skal vælge sit udgangspunkt. Det kan være svært at kende alle behov – særligt de fremtidige af slagsen. I kan altid kontakte os på telefon eller mail for at få vejledning, ligesom I er mere end velkomne til at booke en fremvisning af lokationerne hos en af de ejendomsmæglere, vi samarbejder med. Vi anbefaler altid, at I tager ud og fornemmer stemningen på lokationerne. 

Vi samarbejder med erfarne ejendomsmæglere, da vi vægter besøg på vores lokationer højt. Dét er, efter vores overbevisning, nøglen til en velovervejet lejeaftale. Fra lokationsspørgsmål til kontraktarbejde kan vores The Union hjælpe. Vi sørger for at belyse centrale temaer og sikre at jeres virksomhed indgår en lejeaftale, der opfylder alle jeres forventninger. Vi forpligter os til at levere en transparent og professionel oplevelse, der gør hele processen gnidningsløs. Med The Union er erhvervsudlejning ikke bare en transaktion, det er et samarbejde mod jeres virksomheds optimale kontorløsning. 

The Union har lokationer over hele landet

The Union har spændende lokationer over hele landet, som alle kan noget forskelligt. Fælles for dem er, at The Unions arbejde med arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel altid er til at mærke. Vi har samlet et overblik over lokationernes kunnen, for at give jer grundig information til næste step i jeres proces.

København: 

  • Internationalt knudepunkt: København er en international metropol, der tiltrækker globale virksomheder og talenter. 
  • Kulturel mangfoldighed: En levende kulturscene og mangfoldige aktiviteter skaber et inspirerende arbejdsmiljø med masser af talent.  
  • Strategisk beliggenhed: Centralt placeret i Skandinavien, hvilket gør det til et ideelt udgangspunkt for nordisk og europæisk samarbejde. 

Odense: 

  • Teknologisk udvikling: Odense er en førende teknologisk destination med fokus på innovation og forskning. 
  • Grønne områder: Byen tilbyder et behageligt arbejdsmiljø med grønne områder og gode muligheder for at skabe et sundt arbejdsmiljø.  
  • Vækstpotentiale: Med en stærk iværksætterkultur og støtte til vækst er Odense et ideelt sted for virksomheder, der ønsker at vækste og blomstre. 

Aarhus: 

  • Innovationskraft: Aarhus er kendt for sin kreative og innovative atmosfære, hvilket gør det til et ideelt sted for dynamiske virksomheder.  
  • Studenterby: Tilstedeværelsen af universiteter og studerende skaber et unikt miljø, der understøtter virksomhedsudvikling og tiltrækker unge talenter med nyskabende energi. 
  • God infrastruktur: Med en velfungerende infrastruktur og nem adgang til resten af landet er Aarhus en praktisk base for virksomheder, der ønsker at være tæt på alt. 
Lounge og cafe-miljø med bløde lænestole, puf, puder, tæpper, magasiner og tekøkken med professionel kaffemaskine

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.