Professionel erhvervsudlejning med stor erfaring

Når det drejer sig om at finde den perfekte erhvervsudlejning, er det vigtigt at have en pålidelig udlejer i ryggen.  

Hos The Union tilbyder vi ikke kun erhvervslejemål, men også en rig erfaring og professionel service, der sikrer, at dine behov som lejer bliver imødekommet på bedste vis. Det er en stor fordel at have en god relation til den administrator, der er ansvarlig for jeres virksomheds ejendom. Vi er dog overbeviste om, at den gode relation skal komme fra begge sider, og derfor tager The Unions professionelle ejendomsadministratorer denne opgave alvorligt.  

Hvilke opgaver varetager udlejer?

Udlejer varetager en række opgaver for at sikre, at jeres erhvervslokaler opfylder jeres behov og forventninger. Dette inkluderer alt fra at håndtere lejekontrakter og fakturering til at sørge for vedligeholdelse af ejendommen og håndtere eventuelle henvendelser eller problemer, I måtte have undervejs. Ved at lade en professionel udlejer tage sig af disse opgaver, kan I som lejere fokusere på jeres forretning og være sikker på, at jeres lokaler er i gode hænder. Det giver ro til fordybelse, som i sidste ende er sundt for virksomhedens bundlinje. Hos The Union mener vi, at erhvervsudlejning skal være gnidningsfrit og med fokus på jeres virksomheds behov.  

Besøg lokationen – en vigtig del af processen

Udover en professionel administrator er der også andre fagligheder, som er gode at få på banen, når der skal vælges et nyt kontor. Når I overvejer at leje erhvervslokaler, er det fx rigtig vigtigt at få et klart billede af lokationen og faciliteterne, inden I træffer en beslutning. Selvom billeder og beskrivelser kan give jer et indtryk af et sted, er der intet der slår et personligt besøg. Hos The Union anbefaler vi derfor altid, at I tager ud og besøger en lokation med en ejendomsmægler, før I underskriver en lejekontrakt. Dette giver jer mulighed for at se lokalerne med egne øjne, stille spørgsmål og vurdere, om det er det rette sted for jeres virksomhed. En ejendomsmægler kan vise dig rundt og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, så du kan træffe en informeret beslutning. Måske har mægleren også en god historie om stedet gemt i ærmet 

Lejemål i landets tre største byer

Det kan være svært at beslutte, hvor I skal etablere jeres virksomhed. Vi har samlet lidt inspiration, som I måske kan have glæde af i beslutningsprocessen. The Union har lokationer i alle landets tre største byer, så der er både mulighed for et samlet kontor i én af byerne, eller for flere afdelinger rundt i landet.   

Aarhus:  
Med sin status som Danmarks næststørste by og en dynamisk blanding af innovative virksomheder og et rigt kulturliv, tilbyder Aarhus et pulserende forretningsmiljø. Byen er et knudepunkt for teknologi, sundhed og kreativitet og tiltrækker talent fra hele landet. 

Odense:  
Som fødebyen for H.C. Andersen har Odense udviklet sig til en moderne erhvervsdestination med fokus på teknologisk innovation og iværksætteri. Byen er kendetegnet ved et tæt samarbejde mellem virksomheder, uddannelsesinstitutioner og det offentlige, hvilket skaber et ideelt miljø for vækst. 

København: 
Danmarks hovedstad er en globalt anerkendt forretningsdestination med et blomstrende startup-miljø, internationale virksomheder og adgang til et stort talentpool. København tilbyder en mangfoldig og dynamisk arbejdskultur samt en enestående blanding af innovation, historie og kreativitet. 

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.