The Union lokationer i Lyngby

Træd ind i en verden af moderne erhvervsudlejning med The Union. Vi har to kontorhuse i Lyngby, der begge er fantastiske beliggenheder, som kan noget forskelligt. Har I gjort jer overvejelser om, hvad jeres kontors omgivelser skal bidrage med i jeres hverdag?  

The Union tilbyder mere end blot kontorlokaler – vi tilbyder erfaring, rådgivning og professionel erhvervsudlejning. Vi ønsker at stille vores ekspertise til rådighed for vores lejere, så I altid kan henvende jer og få en god oplevelse hos os. Lad os give jeres virksomhed fleksible erhvervslejemål, attraktive fællesfaciliteter, inspirerende omgivelser og et forpligtet sundhedsfokus, der sætter jeres virksomheds trivsel i centrum. 

Unikke erhvervslejemål til moderne virksomheder

The Union præsenterer unikke erhvervslejemål i hjertet af Lyngby. Vores moderne kontorlokaler er skabt til at imødekomme nutidens virksomhedsbehov og tilbyder fleksible lejemål, der tilpasses jeres virksomheds vækst og skiftende krav.   

Meget har ændret sig i forhold til arbejdspladser. Det er blevet mere almindeligt at arbejde hjemmefra, der er kommet et øget fokus på trivsel og arbejdsmiljø, og flere og flere virksomheder laver løsninger med kortere arbejdsuger og mere fleksibilitet til medarbejderne. Denne udvikling skal naturligvis understøttes af moderne kontorfaciliteter, der kan rumme de nye tiltag. Derudover skal denne udvikling også afspejles i virksomhedernes indretning, udtryk og generelt på kontoret. Det vil vi gerne hjælpe jer med at opnå. 

Fælles loungeområde med bløde møbler og høje sofaer
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense
Medarbejder i mødelokale. Bag hende er en skærm og p bordet står blomster og sunde snacks.

Fremtid med fleksibilitet

Erhvervsudlejning bør i vores optik være mere end bare en kontrakt. Det skal være en oplevelse af samarbejde, hvor der tilpasses efter jeres virksomheds unikke rejse. Hos The Union forstår vi en virksomheds skiftende behov og tilbyder fleksible lejemål, der giver jer friheden til netop tilpasning. Får I brug for mere eller mindre plads, vil vi være behjælpelige med det, og skulle I få brug for et helt nyt lejemål, kan vi se på mulighederne for at flytte jer til en af vores andre lokationer.  

Vi ønsker at være med på hele jeres virksomheds rejse og hjælpe jer med at etablere jeres base. Vi anerkender virksomheders udvikling, og vi er glade for at kunne tilbyde stor fleksibilitet, så der er plads til udvikling i fremtiden.  

Inspirerende arbejdsmiljø og fællesfaciliteter

Skab en arbejdsdag, der går ud over det sædvanlige. Udforsk vores moderne kontorlokaler og oplev inspirerende fællesområder, der fremmer samarbejde og kreativitet. The Union giver jer ikke kun et sted at arbejde; vi tilbyder et miljø, der prioriterer trivsel og skaber innovation.  

Alle vores kontorhuse er indrettet som flerbrugerhuse, hvor vi trækker på deleøkonomiens mange fordele. Deleøkonomi sikrer en budgetvenlig udlejning af attraktive faciliteter for jer, og er samtidig en måde at bruge ressourcer på, der rummer stor omtanke for planeten. Det er derfor både en praktisk fordel, en økonomisk fordel og en værdimæssig fordel for jeres virksomhed. Det er én af de steder, hvor vores erhvervsudlejning går den ekstra mil.  

Designer kontorstol får et strejf af sollys på sig. Stolen er placeret ved et bord i et moderne mødelokale med farvede vægge i baggrunden.

Sundhedsfokus: Jeres virksomheds velbefindende

The Union ønsker ikke blot at være jeres udlejer – vi ønsker at være jeres partner i trivsel. Med stærke visioner fra PFA i ryggen, har vi et stort fokus på at skabe sunde arbejdsmiljøer. Med et sundt arbejdsmiljø kommer sunde medarbejdere, og med sunde medarbejdere kommer en sund bundlinje. Vi oplever, at langt de fleste virksomheder går op i at have sunde, velfungerende arbejdsmiljøer, men hvor skal man egentlig sætte ind for at fremme trivsel? Svaret på dette spørgsmål er ikke enkelt, og det er heller ikke det samme i alle virksomheder.  Som en hjælp til jer, tilbyder vi sundhedsanalyser, der kan være en god hjælp i denne proces. Her får I konkrete tal at arbejde med, og det giver jer vished om, hvor i virksomheden der kan laves tiltag.  

Vælg The Union som jeres udlejer af erhvervslejemål i Lyngby, og oplev hvordan vores unikke kombination af fleksibilitet, inspirerende omgivelser og sundhedsfokus kan skabe optimale rammer for jeres virksomheds vækst og velbefindende. Kontakt os i dag og kickstart rejsen mod en vellykket og sund forretningsfremtid. Vi går et skridt videre end traditionel erhvervsudlejning ved at tilbyde sundhedsanalyser som en del af vores engagement i jeres virksomheds succes. 

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.