Stort kontorlejemål i Odense, Aarhus og København

The Union tilbyder store lejemål i tre af Danmarks største byer: Odense, Aarhus og København.  

Uanset om jeres virksomhed søger ekspansionsmuligheder, plads til løbende vækst eller blot et rummeligt arbejdsmiljø, har vi de perfekte løsninger til jer. Vi har lokationer på tværs af landet, hvilket giver jer mulighed for at etablere nye afdelinger i andre byer. Det kan være en stor fordel, hvis I har kunder i flere dele af landet, eller medarbejdere der har rigtig langt til arbejde.

Fordelene ved at have et stort erhvervslejemål

Hos The Union kan store virksomheder leje store erhvervslejemål på flere tusinde kvadratmeter, hvor der er god plads til alle medarbejdere. At vælge et stort lejemål hos The Union bringer desuden en række fordele med sig. Et rummeligt kontorrum giver jeres virksomhed mulighed for at strække sig og vokse uden at skulle bekymre sig om pladsmangel. Et stort lejemål giver også mulighed for fleksibilitet i indretningen, så I kan tilpasse arbejdspladsen præcis efter jeres behov og arbejdsprocesser. 

Udover at tilbyde god plads til dine medarbejdere, signalerer et stort kontor også professionalisme og tillid til både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Det skaber et indtryk af en etableret virksomhed, der er klar til at tage imod udfordringerne og vokse yderligere. 

Med god plads til at bevæge sig, organisere og samarbejde, kan dine medarbejdere trives og udføre deres arbejde effektivt. Det kan i sidste ende være med til at tiltrække og fastholde kompetente medarbejdere. Samlet set er et stort kontor hos The Union ikke blot en plads til at arbejde, men en mulighed for din virksomhed at vokse, udvikle sig og skabe et positivt og produktivt arbejdsmiljø. 

Stort kontorlejemål – der kan blive endnu større

Hos The Union udlejer vi både hele, halve og kvarte etager i vores kontorhuse. Her tilbyder vi vores lejere fleksibilitet til at udvide og slå flere lejemål sammen til ét. Skulle jeres virksomhed få brug for meget mere plads, vil vi altid være behjælpelige med at flytte jeres lejemål til en anden lokation.  

Udforsk vores lokationer med plads til et stort lejemål, og se hvad jeres muligheder er. Flere af vores lokationer har plads til over 100 personer. 

Fokus på medarbejdertrivsel

Hos The Union prioriterer vi altid medarbejdertrivsel i vores erhvervsudlejning. Det er vores oplevelse, at langt de fleste virksomheder ligeledes gør sig overvejelser omkring trivsel på kontoret. Vi har samlet en række punkter, I som virksomhed med fordel kan gøre jer tanker omkring:  

Når det kommer til at sikre medarbejdertrivsel på kontoret, er der flere vigtige overvejelser en virksomhed kan gøre sig: 

Skab et behageligt arbejdsmiljø med tilstrækkelig plads til hver medarbejder. Tænk på indeklimaet fx ved at have adgang til god udluftning og grønne planter, sørg desuden for naturligt lys og mulighed for variation i arbejdsstillingen. 

Sørg for at kontoret har de nødvendige faciliteter og services. Nødvendigheden afhænger af den enkelte virksomhed, men overvej fx behovet for mødelokaler, rengøringsservice, kantine og adgang til naturområder eller rekreative områder. 

Tænk gerne over hvordan I kan fremme en sund work-life balance ved at tilbyde fleksible arbejdstider, hjemmearbejdsordninger og måske endda muligheder for motion og afslapning i løbet af arbejdsdagen. 

Skab muligheder for socialt samvær og teambuildingaktiviteter for at styrke relationerne mellem medarbejderne og skabe et positivt og sammenhængende arbejdsmiljø. Ved at adressere disse overvejelser kan jeres virksomhed sikre et kontormiljø, der fremmer medarbejdertrivsel og engagement, hvilket igen kan føre til øget produktivitet og succes. 

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.