the_union_logo_pos
Vil du vide mere om The Union?

Del regningen med andre virksomheder

Hos The Union kommer jeres virksomhed til at dele regningen på en lang række attraktive fællesfaciliteter og værditilbud med de andre virksomheder i vores kontorhuseAlt det praktiske som rengøring, frokostordning og småreparationer sørger vi for, så I kun skal koncentrere jer om jeres forretning.

Vi gør det nemt for dig at drive en sund forretning

Her får I ikke kun adgang til fysiske rammer, hvor komfort hænger sammen med at være omkostningsbevist. Inspireret af deleøkonomien får I også en lang række attraktive fællesfaciliteter og værditilbud. 

Fokus på et sundt arbejdsliv

Sunde medarbejdere er gladere og mere effektive. Pas på dine medarbejdere med særligt attraktive aftaler hos PFA og en fri sundhedsanalyse.

Drift og service inkluderet i lejen

Spar værdifuld tid på alt det praktiske. Vi sørger for alt fra kantineordning og reception til rengøring og handyman, så du kan fokusere på forretningen.

Værditilbud til dine medarbejdere

Understøt dine medarbejderes work/life balance med attraktive værditilbud, der gør det nemmere at få hverdagen til at hænge sammen.

Flytteservice og hjælp til indretning

Få hjælp til indflytning og indretning af jeres eget kontor. Og spar penge på nye møbler med vores attraktive møbelpakke. 

Sammen gør vi
The Union endnu bedre

Vores kontorkoncept er i konstant udvikling i tæt dialog med alle vores lejere. Vi følger tidens trends og jeres medarbejderes behov, så vi kan skabe de bedste rammer for jeres forretning. Uanset hvordan verden ser ud i morgen. 

Vores mange tilbud om pensionsfordele, fleksible lejekontrakter, sunde faciliteter og værditilbud er kun begyndelsen til fremtidens sunde kontorhuse, og vi glæder os til at påbegynde en co-creation i samarbejde med jeres virksomhed.