Fuld fleksibilitet så du kan
fokusere på din forretning

The Unions fleksible løsninger gør det nemmere for dig at fokusere på din forretnings udvikling. Du kan let skrue op og ned for både kvadratmetre, rengøring, fællesfaciliteter og medarbejderservices afhængig af dit behov.
På grund af The Unions stordriftsfordele får du som ny lejer også tilbudt markedets mest transparente lejekontrakt – der sikrer dig en hurtig indflytning og et nemt overblik over dine faste udgifter.

Hvor simpel skal din lejekontrakt være?

Som ny lejer i The Union kan du vælge mellem to typer lejekontrakter: Traditionel eller All in.

Den traditionelle lejekontrakt udregnes efter virksomhedens forbrug, og har en fast bindingsperiode på de klassiske 3-10 år, som du sikkert kender den fra branchen. Denne type fungerer fint for større, virksomheder, der kender antallet af medarbejdere, og planlægger ud fra en lang tidshorisont, men kan være en ufleksibel løsning for mindre eller mellemstore virksomheder, der har skiftende behov.

Ønsker du en mere simpel og gennemskuelig model, hvor fleksibilitet er nøgleordet, og alle udgifter er inkluderet, kan du vælge en All in lejekontrakt. Her er formålet, at du nemmere kan overskue kontraktens forpligtelser, komme hurtigt på plads og få alt inkluderet.

Skal din lejekontrakt være All in?

Alle virksomheder har brug for fleksibilitet og tryghed, når de underskriver en lejekontrakt. Men en lejekontrakt behøver ikke være på over 50 sider, og kræve jurauddannelse. Når du bliver lejer i The Unions erhvervslejemål, bliver du præsenteret for muligheden for en enkel og transparent aftale. Helt simpel, på få sider, med al service inkluderet og en kort bindingsperiode.

En lejekontrakt
som ingen andre

Vi vil gerne introducere dig for en helt ny måde at lave lejekontrakter på.
En lejekontrakt som ikke kræver, at du sidder klar med en strategisk business plan for de næste 5 år.
Du kan flytte ind på mindre end en måned, skalere op og ned efter behov, få del i et væld af lækre faciliteter og ekstra services og fraflytte med kort varsel og alle udgifter er inkluderet.

Alle de kontrakttunge steps, som normalt spænder ben for din virksomheds fleksibilitet og vækst, er fjernet til fordel for en mere simpel løsning, der dækker din virksomheds behov.
Fra færdigindrettet lejemål til sund mad i kantinen. Der er tænkt på det hele. Det er derfor vi kalder lejekontrakten; ’All in’.

Effektiv udnyttelse af alle kvadratmeter
Lejemålet vil være færdigindrettet og vil yderligere være fuldt integreret med de nyste digitale installationer inden for Smart Building, hvor det er muligt at booke arbejdsstationer, mødelokaler, arbejdsrum og meget mere. Fundamentet for aktivitetsbaseret arbejde er derfor lagt, så din virksomhed kan udnytte jeres kontor mere effektivt samt vokse uden at skulle finde nye lokaler. I vil dermed kunne reducere lejen pr. arbejdsstation væsentligt sammenlignet med et traditionelt kontor.

Fire fordele med en
All in lejekontrakt

Enkel

Simpel og letlæselig lejekontrakt på få sider.
Forbrugs- og driftsomkostninger er inkluderet.
Plug N Play i færdigindrettet lejemål.

Fleksibel

Hurtig indflytning.
Kun 6 måneders bindingsperiode.
Skalér op og ned i størrelse.

Service

WiFi inkluderet.
Fuld service med kantine og mødeforplejning.
Reception og app til booking af mødelokaler og fællesfaciliteter.

Økonomi

Alt inkluderet – ingen uforudsete udgifter.
Inklusive fraflytningsomkostninger.

Det perfekte match?
Lad os finde et kontor,
der matcher dine behov

  • Dine oplysninger
u logo pos