Leje hos The Union: All inclusive og fleksibilitet til udvikling

Med kontorudlejning hos The Union er der plads til jeres virksomhed. Der er både plads i form af kontorpladser, men også plads til udvikling, vækst og ændrede behov

Hos The Union forstår vi, at en virksomheds behov udvikler sig, og derfor tilbyder vi fleksible løsninger. Hos os kan I leje både kvarte, halve og hele etager i vores kontorhuse og senere slå dem sammen til ét stort lejemål, hvis der bliver behov for det. Vi vil også altid være behjælpelige med at flytte jeres lejemål til en anden lokation eller lign. Den fleksibilitet er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder, som en af de helt store fordele ved at leje kontorer fremfor at købe. Vi ønsker at støtte jer med professionel kontorudlejning og ejendomsadministration. Lad os hjælpe jeres virksomhed med at finde det rette hjem.

Velkomstområde i kontormiljø. I forgrunden ses drop in kontorpladser og i baggrunden sidder to kollegaer og holder pause i loungeområde.

Køb vs. leje af kontor

At leje et kontorrum i stedet for at købe ejendom har flere fordele. For det første giver det fleksibilitet, så virksomheder kan tilpasse deres plads efter behov. Dette gør det lettere at håndtere ændringer i virksomhedens størrelse eller struktur. Leje frigiver også kapital, som ellers ville være bundet i ejendomsinvesteringer. Virksomheder kan bruge disse midler direkte på deres kerneforretning eller andre vigtige områder. Skalérbarheden af lejede kontorer betyder desuden, at virksomheder kan tilpasse pladsen efter behov og nemt håndtere vækst.

Faste omkostninger er en anden fordel ved leje. Lejeaftaler hos The Union inkluderer services som rengøring, hvilket gør det lettere at forudsige og budgettere. Desuden åbner lejede kontorer op for adgang til faciliteter som moderne mødelokaler og loungeområder, der kan forbedre arbejdsmiljøet. Hurtig etablering i nye lokaler giver virksomheder en konkurrencefordel, da de kan skifte kontorlokaler uden komplekse ejendomsforhold. Endelig har lejeaftaler typisk kortere bindingsperioder, hvilket giver virksomheder større fleksibilitet i en dynamisk forretningsverden. Hos The Union ser vi kontorleje som en smart og trivselsorienteret beslutning for virksomheder.

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Vælg kontortype efter serviceniveau

Hos The Union tilbyder vi en række forskellige kontortyper med forskellige niveauer af services. Det er dog fleksible aftaler, så I altid kan vælge til og fra i vores services. For mange virksomheder giver det mening at have en behovsafklaring med os, hvor vi sammen kan finde ud af, hvilke løsninger der giver mest mening for jer. Book en uforpligtende behovsafklaring hos The Union.

Vi tilbyder All Inclusive lejemål, der rummer en masse gode fordele. Det er både fordele for virksomhedens økonomi, men i høj grad også for medarbejderne, der vil opleve en luksuriøs og velfungerende arbejdsplads samt ro til at fordybe sig i sine kerneopgaver.

Vores services i all inclusive lejemål indeholder:

  • Digital reception (Receptionist på udvalgte lokationer): Med en reception bliver der altid taget godt imod jeres gæster, når de ankommer. Det sender et professionelt signal til dem, der kommer udefra, hvis de fx skal til et møde i jeres virksomhed.

  • Rengøring: Vi klarer rengøringen og sikrer gode faciliteter for jeres virksomhed. Så skal I ikke tænke to gange over jeres kontors renlighed, inden fx større kundearrangementer.
  • Frokostordning: Så er I sikret en smagfuld oplevelse og god energi uden selv at skulle koordinere det. En god og velfungerende frokostordning er samtidig noget der skaber stor værdi for medarbejderne i deres hverdag.
  • Håndværksservice: I slipper for at kontakte de forskellige fagligheder, når noget ikke virker, som det skal. Så  er der én hovepinde mindre, når noget pludselig går i stykker.

  • Mødeforplejning: Et lokale der er dækket op med snacks og friskbrygget kaffe, er altid et godt udgangspunkt for et møde. Lad The Union stå for mødeforplejning, så I kan holde fuldt fokus på mødets indhold.

  • Planteservice: Grønne planter er smukke og skaber et godt indeklima. Med denne service behøver I ikke at huske på, hvornår og hvor meget de forskellige slags planter skal vandes.

  • Mulighed for takeaway (på udvalgte lokationer): Spar tid på madlavningen i en travl hverdag, og undgå madspild ved at tage aftensmad med hjem fra vores brasserie.

  • Barista (Udvalgte lokationer): En god kop kaffe lavet på den helt rigtige måde er noget mange sætter stor pris på. Det er en særligt god ting at kunne tilbyde sine medarbejdere, og bidrager til en samlet oplevelse af et luksuriøst kontorhus. Hvem vil ikke gerne have sin hverdag i sådan et?

Vi gør det nemt at drive en sund forretning

Her får I mere end et kontor. Alt fra lejevilkår og værditilbud til faciliteter og services er skabt for at give jeres virksomhed de bedste forudsætninger for at drive en sund forretning

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.