The Union: Erhvervsudlejning med professionel ejendomsadministrator

Hos The Union får du en partner i erhvervsudlejning ved din ved side. Vi arbejder for, at jeres virksomhed kan finde det perfekte kontor.

Et kontor der både opfylder jeres forretningskrav, afspejler jeres værdier og giver jer de faciliteter, som er nødvendige for at sikre medarbejdertrivsel og opnåelsen af jeres forretningsmål. Vi tilbyder forskellige størrelser af lejemål i forskellige typer af kontorhuse, og så har vi en servicepakke, der sikrer jer ro til fordybelse i det daglige arbejde. Roen kommer, når alt udenom bare kører, og det er dét, en professionel ejendomsadministrator kan hjælpe med.

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Kontorudlejning med servicepakke

Som den professionelle ejendomsadministrator The Union er, tilbyder vi fuldt servicerede kontorhuse med attraktive fællesfaciliteter. Vi tilbyder også en servicepakke, hvor jeres virksomhed kan vælge til og fra i vores ydelser i eget lejemål. Mange medarbejdere bruger kræfter på praktiske forhold i organisationen. Det kunne være koordinering af håndværkere, rengøring, catering osv. Alt dette kan I overlade til The Union, så jeres medarbejdere kan gøre det, som de hver især er bedst til. Det vil ikke bare være godt for virksomhedens bundlinje, men også for medarbejdernes daglige trivsel.

Kantine med lækker indretning i café-stil

I et fuldt serviceret lejemål hos The Union får jeres virksomhed:

 • Reception: Jeres gæster bliver taget godt imod i vores digitale receptioner. En række af vores lokationer har også en receptionist.

 • Frokostordning: Det er vigtigt med god energi midt på dagen, og I behøver endda ikke selv at står for koordineringen af den.

 • Rengøring: Vi tilbyder rengøring af fællesarealerne, så I altid kan møde ind i rene omgivelser.

 • Håndværkerservice: The Unions viceværter er klar til at hjælpe, når noget ikke virker som det skal ude på kontorerne.

 • Mødeforplejning: Vi sørger for fuld forplejning til jeres møder, så I kun skal koncentrere jer om indholdet.

 • Takeaway (udvalgte lokationer): På nogle af vores lokationer kan I tage mad med hjem fra kontorhusets brasserie. Så sparer I både tid på madlavning og hjælper til at undgå madspild.

 • Office Management (The Union Workspaces): Lejer I et kontor på et af vores kontorhoteller, er der altid en hjælpende hånd med alverdens gøremål til jeres medarbejdere.

 • Barista (udvalgte lokationer): På The Union lokationen Tromsø i Nordhavn, står vores barista klar med ny energi til alle medarbejdere. En god kop kaffe er, for mange mennesker, en kærkommen luksus i hverdagen.

Fordele ved leje vs. køb af kontor

At leje hos The Union giver jer ikke kun operationel frihed, men sætter jer også forrest i køen til at drage fordel af vores flerbrugerkoncept og vores gennemtænkte faciliteter. På den måde opnår I økonomiske fordele ved deleøkonomi og får adgang til lækre faciliteter uden at binde kapital i fast ejendom. I kan altså bruge virksomhedens midler på at styrke jeres kerneforretning, fremfor på dyre mursten. The Union giver jer mulighed for at tilpasse størrelsen på jeres lejemål, når I har brug for det, og vi hjælper jer til at skabe et sundt arbejdsmiljøi attraktive omgivelser med fokus på trivsel og velvære for medarbejderne.

Udover de førnævnte gode fordele ved at leje vs. at købe, er der er endda mange flere. Vi har samlet en række af dem nedenfor, så I kan få overblikket over gode grunde til at leje et kontor ved The Union fremfor at købe en ejendom. 

 • Fleksibilitet: Lejeaftaler giver virksomheder mulighed for at tilpasse deres kontorløsning til de ønsker og behov, som måtte opstå undervejs.
 • Kapitalfrigørelse: Ved at leje fremfor at købe undgår virksomheder kapitalbindinger i ejendom, hvilket giver dem mulighed for at investere midlerne i kerneforretningen eller andre vigtige områder.
 • Skalérbarhed: Lejede kontorer tillader nem skalering op eller ned af pladsen, hvilket gør det lettere at håndtere virksomhedens vækst eller ændringer i arbejdsstyrkens størrelse.
 • Faste omkostninger: Lejeaftaler kan omfatte services som fx rengøring eller lign. Her er det helt sikkert, at jeres virksomhed ikke vil få overraskelser, når det kommer til de faste omkostninger.
 • Adgang til særlige faciliteter: Lejede kontorer kan ofte tilbyde særlige faciliteter, som ellers ville kræve plads og stor økonomi at lave. Det kunne fx være moderne mødelokaler, loungeområder eller tagterrasse.
 • Hurtig etablering: Lejeaftaler giver virksomheder mulighed for hurtigt at etablere sig i nye lokaler uden at skulle håndtere komplekse ejendomsforhold.
 • Reduceret ansvar: Vedligeholdelse og administrative opgaver kan overlades helt til ejendomsadministratoren, hvormed virksomhedens medarbejdere får frigivet tid til fordybelse i kerneopgaverne.
 • Bedre placering: Lejede kontorer er ofte tilgængelige i centrale forretningsområder, hvilket giver virksomheden en mere strategisk placering, som i mange tilfælde ville være meget dyr for virksomheden at købe.
 • Mindre forpligtelse: Lejeaftaler har typisk kortere bindingsperioder sammenlignet med ejendomskøb, hvilket giver virksomheder større fleksibilitet.
Hovedindgang til The Union kontorhus

Fleksible løsninger med professionel udlejning

The Union er dedikeret til at levere fleksible løsninger, der følger udviklingen i jeres virksomhed. Vi vægter fleksibilitet høj i vores udlejning, og det er noget af dét, som virkelig gør en forskel for vores kunder. Fleksibilitet er samtidig et parameter, som en virksomhed ikke kan få i samme grad ved køb af kontor.

Uanset om det er leje af enkelte kontorpladser i vores kontorhoteller eller leje af storkontorer tilpasser vi os jeres krav og skaber rammerne for, at jeres virksomhed kan trives og udvikle sig.

Vi forstår, at behov kan ændre sig hurtigt, og derfor tilbyder vi også fleksibilitet i vores lejemål. I kan fx leje hele, halve eller kvarte etager i vores kontorhuse, og senere slå dem sammen til ét lejemål, hvis I skulle få behov for det. Vi vil også altid være behjælpelige med at flytte jeres virksomhed til et andet lejemål eller afskrive dele af lejemålet helt, hvis I ønsker det. The Union ønsker at være jeres partner i kontorudlejning på hele virksomhedens rejse.

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.