Mødelokaler til rådighed på tværs af Danmark

Har din virksomhed brug for mødelokaler? Det kan være rart at have mødelokaler til rådighed tæt på kontoret. Nogle virksomheder har brug for ét enkelt lokale, mens andre har brug for flere. Hos The Union tilbyder vi kontorlejemål med både flere og få mødelokaler.

Har du kun brug for et mødelokale en gang imellem, og synes det er en stor investering med et lokale der bare står, kan vi også hjælpe med det. I vores flerbrugerhuse deles virksomhederne nemlig om mødelokalerne i det fælles mødecenter. Det sikrer en god udnyttelse af ressourcerne og er til økonomisk gavn for virksomhederne.  Mødelokalet kan bookes noget tid i forvejen, så du er sikret det, når du skal bruge det. Udforsk vores mange kontorer med mødelokaler på tværs af Danmark og find lige netop det, der passer til din virksomheds behov.

Hvorfor vælge kontorudlejning hos The Union?

Baseret på stærke visioner fra PFA er vores mission at skabe øget trivsel på fremtidens arbejdsmarked og gøre en positiv forskel i hverdagen for danske virksomheder. Vi stræber efter at levere lejemål, der ikke kun bidrager til den økonomiske bundlinje, men også styrker den menneskelige side af virksomhederne.

Vores lejemål er nøje udviklet til både at tilgodese medarbejdertrivsel og økonomisk vækst. En af måderne vi gør det på, er ved at tilbyde fleksible løsninger, som hverken binder medarbejdere eller virksomhedens økonomi til noget, der potentielt kan ændre sig hurtigt. Vi tilbyder fleksible vilkår, der ikke blot giver rum til vækst, men også fremmer agilitet, især i usikre tider. Ved at have flere virksomheder under samme tag skaber vi et miljø, hvor arealer udnyttes mere effektivt, og deleøkonomien træder i kraft. Dette giver desuden en række stordriftsfordele, der gavner økonomien. Det giver adgang til attraktive fællesfaciliteter samt til netværksmuligheder, der både gavner professionelt og menneskeligt.

Derudover har vi også vores full-service tilgang, som er designet til at give dig arbejdsro, så du kan fokusere på din kerneforretning. Fra rengøring til teknisk support tager vi os af alle praktiske aspekter af kontoret. Vi har fokus på at udnytte vores ressourcer med omtanke. I alle aspekter af virksomhedsdriften. Vi tror på, at denne holistiske tilgang ikke kun styrker virksomheder, men også skaber et trivselsfremmende og holdbart arbejdsmiljø for alle involverede parter.

Kantine med sociale langborde og stole i lyst træ og store lamper.
Mødelokale i moderne design med glasvæg og designer stole.

Mødelokaler i Odense

The Union tilbyder mødelokaler på tværs af Danmark. Èt af stederne er i Cortex Business Park i Odense. Her giver vi din virksomhed en unik mulighed for at leje erhvervslokaler i et moderne og DGNB-certificeret kontorhus et yderst ambitiøst erhvervsområde. Udover fuld service og en ideel beliggenhed med nær adgang til motorvej og offentlig transport, får I også glæde af fremragende mødelokaler og andre attraktive fællesfaciliteter. Dette skaber ikke kun et trivselsfremmende arbejdsmiljø, men understøtter også langsigtede ambitioner.

Mødelokaler i Aarhus

Engsøhus i Risskov ved Aarhus Nord tilbyder nybyggede kontorer, hvor din virksomhed kan få et fuldt serviceret erhvervslejemål. Dette DGNB-certificerede kontorhus har en ideel beliggenhed nord for Aarhus, og udover en attraktiv placering i erhvervsområdet, får I også adgang til en bred vifte af fællesfaciliteter. Disse inkluderer fremragende mødefaciliteter, der let integreres med jeres behov og understøtter både medarbejdertrivsel og forretningsmål.

Mødecenter med mange mødelokaler i forskellige størrelser.
Fællesområde med lounge med høje sofaer og grønne planter

Mødelokaler i Birkerød

The Union lokationen Banevænget tilbyder et flerbrugerhus med fleksibilitet i lejemålet. Denne erhvervsejendom er designet til virksomheder, der sætter pris på attraktive kontorer med fleksible vilkår og en ideel beliggenhed. I dette flerbrugerhus, der trækker inspiration fra deleøkonomien, får I mulighed for at dele både omkostninger, unikke værditilbud og fællesfaciliteter, som fx mødelokaler, med andre virksomheder. The Union Banevænget skaber et dynamisk arbejdsmiljø, der understøtter virksomheders behov for samarbejde og effektivitet.

Mødelokaler på Islands Brygge

The Union tilbyder kontorudlejning på flere forskellige adresser i København. Èn af dem er på Islands Brygge. Ønsker din virksomhed en central beliggenhed i et unikt flerbrugerhus? Ved Artillerivej 86 får din virksomhed muligheden for at indtage et karakteristisk flerbrugerhus i en rå, industrielt inspireret stil, der henviser til områdets oprindelige Trikotagefabrik. Beliggende på en særligt attraktiv adresse i København og med nærliggende offentlig transport, får I ikke kun en fremragende placering, men også adgang til en bred vifte af gode faciliteter. Det gælder fx gennemtænkte mødelokaler, så du altid kan holde møder i inspirerende omgivelser.

Atrium med telefonboks / mutebox og lounge miljø

Flytteservice med The Union

Designer kontorstol får et strejf af sollys på sig. Stolen er placeret ved et bord i et moderne mødelokale med farvede vægge i baggrunden.

Det kan være svært at overskue en stor flytning, som flytning af kontorer ofte er. The Union tilbyder altid sparring og praktisk hjælp. Vi letter besværet og hjælper din virksomhed med ikke bare at komme på plads, men med at komme hjem.

Lad os hjælpe jeres virksomhed med at gøre flytningen til en god proces. Få både:

Flytteservice: Få gode priser på erhvervsflytning samt håndtering af fraflyttede lokaler og genbrugsinventar.

Indretningshjælp: Få rådgivning fra et professionelt workplace specialist team, som har stor erfaring med indretning af kontorer efter individuelle behov.

Møbelpakke: Som lejer i The Union får jeres virksomhed op til 45% rabat på kontormøbler.

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.