Sundhedstilbud giver jeres virksomhed et sundt boost

Sunde medarbejdere er gladere og mere effektive. Pas godt på jeres medarbejdere både nu og gennem hele arbejdslivet.

Arbejdsglæde og sundhed hænger uløseligt sammen

Som en del af PFA ønsker vi at skabe sundere arbejdspladser og højere trivsel på fremtidens arbejdsmarked. Første skridt er sundhedstilbud til jeres virksomhed, så I kan passe godt på jeres medarbejdere både nu og gennem hele arbejdslivet. 

Med PFA’s førende ekspertise inden for strategisk arbejde med sundhed i ryggen, kan vi styrke sundheden i jeres virksomhed. Det eneste du skal gøre, er at svare: Ja, tak.

Fri sundhedsanalyse

Tag temperaturen på jeres virksomheds sundhedstilstand

Her er en unik mulighed for at skubbe jeres virksomhedskultur i en sundere retning. Vi tilbyder en fri sundhedsanalyse, som sætter tal på jeres medarbejderes sundhedstilstand og giver anbefalinger til effektive tiltag.

Analysen tager udgangspunkt i et anonymt spørgeskema om livstil og trivsel. Hver medarbejder får et personligt sundhedstal samt tilbud om rådgivning til, hvordan de kan forbedre det.

Derudover får I en samlet virksomhedsprofil, et overblik over de sundhedsmæssige udfordringer og anbefalinger til, hvilke indsatser, der passer til jer. 

Pension og forsikring

Tag hånd om jeres medarbejdere med attraktive pension- og forsikringspakker

Flere og flere medarbejdere forventer en fordelagtig pensionsaftale. Tag hånd om jeres medarbejdere nu og i fremtiden med særligt attraktive pensions- og forsikringspakker fra PFA Pension.

Uanset størrelsen på jeres virksomhed giver The Union adgang til prispakker hos PFA, som normalt kun hører meget store virksomheder til. 

Med PFA Sundhedslinje tilbyder PFA desuden alle pensionskunder en direkte hotline til sygeplejersker, fysioterapeuter og psykologer, der er klar til at lytte og give råd.

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.