Boost arbejdsglæden med attraktive rammer

Giv jeres medarbejdere mere at smile af med faciliteter og services, der giver lyst til at møde ind på kontoret. Også om mandagen. 

Den gode arbejdsdag starter med gode rammer

Kontoret er en vigtig investering i jeres medarbejdere. For det første kan lækre faciliteter og god service på kontoret være med til at tiltrække den bedste arbejdskraft. For det andet har en velindrettet arbejdsplads stor betydning for jeres trivsel og effektivitet (og i sidste ende jeres bundlinje). 

Den gode arbejdsdag er omdrejningspunktet for de faciliteter og services, der gør arbejdsdagen i et The Union kontorhus nem og bekvem. Her kan jeres medarbejdere finde rum til dagens opgaver, møder og pauser i behagelige og inspirerende rammer. 

I jeres eget lejemål tilbyder vi indretningshjælp, så I kan få skabt et kontor, der understøtter lige netop jeres kultur og arbejdsform. 

Medarbejderglæde og sundhed hænger uløseligt sammen

Vi har et stort fokus på at skabe rammerne for en arbejdsdag, hvor det sunde valg er det lette valg. Lige fra sunde alternativer i kantinen til et indretningsdesign, der skaber sunde vaner. Og fra et sundt indeklima til muligheden for en fri sundhedsanalyse af jeres medarbejdere.

Sådan kan en sund arbejdsdag hos The Union se ud:

Kl. 7.45: Du tager cyklen til arbejde (også selv om det går op ad bakke). Inden du møder ind, snupper du et bad i kontorhusets omklædningsrum. 

Kl. 10.30: Efter et par timers fokusarbejde tager du en pause fra skærmen i kontorhusets fælles loungeområde.

Kl. 11.00: Et citat på væggen motiverer dig til at tage trappen frem for elevatoren, da du skal tilbage til dit kontor på 4. sal.

Kl. 11:15: Du afholder dit online møde i en af de fælles “telefonbokse” i kontorhuset, så både du og din sidemand på kontoret kan få arbejdsro. 

Kl. 12.00: Til frokost nyder du og dine kollegaer et velsmagende måltid i kontorhusets brasserie. Her er altid fokus på årstidens grønt og økologiske råvarer.

Kl. 12.45: Du og en kollega beslutter jer for at tage en walk-and-talk i nærområdet. Ruten finder I på The Unions online univers for lejere.

Kl. 15.00: Du slutter dagen af med et møde i det store fælles mødecenter, hvor The Union-personalet har sørget for sunde snacks og lækker saft.

Fri sundhedsanalyse af jeres virksomhed

Som en del af PFA ønsker vi at skabe sundere arbejdspladser og højere trivsel på fremtidens arbejdsmarked. Første skridt er en sundhedsanalyse af jeres virksomhed, så I kan passe godt på jeres medarbejdere både nu og gennem hele arbejdslivet. 

Som en del af The Union får jeres virksomhed adgang til en fri sundhedsanalyse med anbefalinger til effektive tiltag til at skubbe jeres kultur i en sundere retning. 

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.