Billigt kontor, men altid fokus på trivsel

Trivsel på arbejdspladsen er ikke blot et mål hos The Union, det er fundamentet for vores kontorindretning.

Vi går ud over almindelige kontorløsninger ved at skabe inspirerende arbejdsrum, der understøtter medarbejdernes velvære. Fra gennemtænkt design til genanvendelige materialer stræber vi efter at skabe lejemål, hvor medarbejdere trives og lever op til deres fulde potentiale. Vores kontormiljøer søger at imødekomme det moderne arbejdslivs mange behov samt at fremme et sundt arbejdsmiljø. Vi mener, at en positiv arbejdsoplevelse er afgørende for produktivitet og kreativitet hos medarbejderne, og det gavner naturligvis også virksomhedens bundlinje. Hos The Union investerer vi i attraktive faciliter, som skaber medarbejdertrivsel. Dermed styrker vi også jeres virksomhed – hver eneste dag.

Flerbrugerhuse med fantastiske fællesfaciliteter

I vores flerbrugerhuse går vi ud over traditionel kontorudlejning ved at skabe et levende miljø baseret på deleøkonomi. Som lejer i et flerbrugerhus, får I moderne mødelokaler, komfortable loungeområder, fuldt udstyret kantine og meget meget mere. Alle disse områder er alle nogen, som er rigtig gode at have, men som kræver store ressourcer at etablere og vedligeholde. Med afsæt i tankerne om deleøkonomi har vores flerbrugerkoncept sikret, at I kan få alle disse faciliteter, men dele udgifter med de andre virksomheder i huset.

Sidst men ikke mindst, er der det sociale aspekt ved flerbrugerhusene. Fra uformelle kaffepauser til formelle møder – vores flerbrugerhuse er mere end bare kontorer; de er sociale knudepunkter, der bringer virksomheder sammen. Skab forbindelser, del erfaringer og find inspiration hos andre, der også stræber efter vækst.

Stort mødelokale med langbord og stole i dansk design. Indrettet med store vinduer med gardiner og et stort tæppe i neutrale og afslappende farver.

Udforsk fællesfaciliteterne i vores flerbrugerhuse:

  • Velkomstområde: Modtag jeres gæster med enten en receptionist (udvalgte lokationer), eller med en digital reception.
  • Mødecenter: Alle vores mødelokaler er udstyret med high speed Wi-Fi og AV-udstyr, så jeres møder nemt kan tilgås fra medarbejdere, der arbejder hjemmefra eller er ude af kontoret, samt vise præsentationer eller lign. på skærmen.
  • Brasserie: Udover at tilbyde en god frokost, kan I også afholde events, workshops eller lign. I The Union Brasserie. På flere lokationer tilbyder brasseriet også morgenmad, snacks og mødeforplejning.
  • Lounges og touch down spaces: Der er sørget for forskellige områder med forskellige funktioner på arbejdspladsen, med det formål at sikre en dynamisk hverdag for medarbejderne.
  • Auditorium: På flere The Union lokationer kan I opleve auditorium. Her er enten skærm eller projekter, der gør det muligt at afholde større møder, events eller workshops.
  • Online mødebooking: Vi tilbyder et bookingsystem, hvor I nemt kan booke både mødelokaler og kantinen alt efter behov. I kan også booke mødeforplejning, så der bliver taget godt imod jeres virksomheds gæster, når de kommer til møder hos jer.
  • Omklædning og bad: Denne facilitet er et tilbud til jeres medarbejdere om frihed og fleksibilitet. Det er det på den måde, at de har mulighed for fx at løbe eller cykle på arbejde og tage et bad inden arbejdsdagen begynder.
  • Parkering til bil og cykel: På centrale adresser i de store byer, kan det være svært at finde parkering, men det behøver I ikke at bekymre jer om som lejer hos The Union.
  • Gårdmiljø: Tag kaffepausen udenfor og fang en solstråle. Frisk luft og et hyggeligt gårdmiljø kan kun give nye inspiration.
  • Book mødefaciliteter på andre lokationer Som lejer hos The Union kan I også booke og afholde møder på vores andre lokationer. Det kan være smart, hvis vi fx har et mødelokale til rådighed nær jeres kunde, så I kan tilbyde dem mindre transporttid.
Hovedindgang til The Union kontorhus

Fordele ved leje fremfor at købe

At vælge at leje fremfor at købe kontorlokaler hos The Union er ikke blot en økonomisk beslutning, det er en strategisk investering i jeres virksomheds fremtid. Vores tilbud om billig kontorudlejning giver jer ikke kun adgang til moderne og funktionelle kontorlokaler, men også til fleksible vilkår, der matcher jeres behov. Ved at leje slipper I for de langvarige forpligtelser og kan tilpasse jeres plads efter virksomhedens udvikling.

Økonomisk frihed og strategisk fleksibilitet er centrale fordele ved at leje hos The Union. En af de andre store fordele er vores flerbrugerkoncept. De fantastiske fællesfaciliteter og den sunde økonomi de muliggør, findes ikke på samme måde, hvis I vælger at eje kontorbygningen selv. Har man først prøvet vores delte fællesfaciliteter, tør vi næsten godt love, at man ikke vil af med dem igen. De gør hverdagen lidt mere gnidningsfri og lidt mere luksuriøs.

Udforsk vores flerbrugerhus i Birkerød

Velkommen til The Union Banevænget – stedet, hvor virksomheder trives og vokser. Vores erhvervsejendom er en stilfuld bygning, der passer perfekt til virksomheder, som prioriterer et sundt arbejdsmiljø, fleksible aftaler og en skøn beliggenhed.

Forestil dig ejendommen som et festligt flerbrugerhus, hvor effektivitet og fleksibilitet er i centrum. I trækker minimalt på verdens sparsomme ressourcer, og inspireret af deleøkonomien deler I ikke kun unikke faciliteter og tilbud, men også en god portion engagement og regningen med andre fantastiske virksomheder. Så får man bare lidt mere lyst til at møde op på en grå mandag morgen, ikke?

Fugleperspektiv på kontorområde med lounge, telefonboks/mutebox og grønne planter
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.