Billigt kontor uden at gå på kompromis

Udnyt de mange stordriftsfordele ved at dele visse faciliteter og services med andre virksomheder. Få et attraktivt kontor som er billigt sammenlignet med, hvis du skulle have samme faciliteter i et konventionelt lejemål. 

Hvad hvis jeres virksomhed kan få flere og bedre faciliteter, uden det koster jer ekstra?

Hvorfor ikke deles om nogle af de faciliteter, der er en stor omkostning at etablere i eget lejemål (og som optager meget plads)? Og hvorfor ikke lave fælles aftaler om nogle af de services, som alle virksomheder har brug for for at få dagligdagen på kontoret til at hænge sammen? 

Inspireret af deleøkonomien er alle The Union lokationer indrettet som flerbrugerhuse. Her deles flere virksomheder om nogle af de samme ressourcer. Det betyder, at jeres virksomhed kan dele regningen på drift og service og samtidig bruge kvadratmeterne mere effektivt. 

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.