Professionel kontorudlejning uden langvarig binding

Find det ideelle erhvervslejemål hos The Union og oplev en unik kombination af fleksibilitet, konkurrencedygtige priser og et stærkt fokus på medarbejdertrivsel.  

 

Vi forstår, at et kontor skal være mere end blot en arbejdsplads – det skal være et sted, hvor jeres virksomhed kan lykkes og vokse. Det skal samtidig være et sted, hvor I kan forfølge jeres mål uden store bindinger, og hvor jeres medarbejdere oplever et sundt arbejdsmiljø i hverdagen. 

Fleksibilitet ved at leje hos The Union

Når du vælger at leje et kontorlokale hos The Union, får du en lang række fordele. Vores fleksible lejemål giver jer frihed til at tilpasse jeres arbejdsplads efter jeres virksomheds skiftende behov. Uanset om det er at udvide, samarbejde eller transformere, tilbyder vi jer den nødvendige fleksibilitet.  

I vores kontorhuse kan I leje både hele, halve og kvarte etager, alt efter jeres behov. Skulle jeres virksomhed vokse sig større, kan vi slå jeres lejemål sammen til ét stort. Bliver jeres virksomhed så stor, at den har brug for endnu mere plads, kan vi sammen finde et storkontor med moderne faciliteter, der understøtter jeres vækst.

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Billige lejemål uden langvarig binding

Hos The Union mener vi, at virksomheder skal have råd til attraktive kontorløsninger uden at binde sig på hænder og fødder. Vores konkurrencedygtige priser og mulighed for at vælge et lejemål med frihed fra langsigtede forpligtelser giver jer plads til at investere i jeres kerneforretning. Det handler ikke kun om leje, det handler om at skabe et rum, hvor jeres virksomhed kan trives og vokse. I har friheden til at afprøve nye ting, forfølge spændende veje eller gribe en pludseligt opstået mulighed. Vi ønsker at bistå jer med muligheder, der gavner jeres forretning. Lad The Union hjælpe jeres virksomhed på rejsen mod jeres mål. 

Kontorlejemål i industrielt New Yorker stil indrettet med sofaer og grønne planter

The Union i Aarhus, Odense og København

Uanset om du foretrækker den ene eller den anden del af landet har The Union den perfekte placering til jer. Med kontorer spredt over Aarhus, Odense og København kan vi imødekomme virksomheders behov i mange områder. Vores beliggenheder er omhyggeligt udvalgt for at sikre nem adgang til transport og faciliteter, så du kan fokusere på det, der betyder mest for jeres virksomhed. Vi tilbyder kontorhuse på eftertragtede adresser, som ofte kan være svære at få fat på, hvis I som virksomhed ønsker at eje kontorbygningen. The Union har kontorer med forskellige byggestile, men fælles for dem er, at de alle har funktionel indretning, æstetisk møblement, kunst på væggene og moderne faciliteter.  

Fokus på medarbejdertrivsel

Hos The Union tror vi på, at medarbejdertrivsel er nøglen til en succesfuld arbejdsplads. Vores kontorer er designet med dette i tankerne, og vi tilbyder ikke kun et sted at arbejde, men et sted, hvor jeres medarbejdere kan blomstre og dermed præstere deres bedste arbejde. Fra moderne indretning til særdeles gode faciliteter prioriterer vi jeres virksomheds velvære, så den kan opnå sit fulde potentiale. En anden måde at gøre det på, er at lave en sundhedsanalyse. Som lejer hos The Union får I adgang til en sundhedsanalyse, der tager temperaturen på jeres medarbejderes trivsel gennem spørgeskemaer. På den måde får i konkrete tal, som I kan bruge, og ser lige præcis hvor i jeres organisation, der er plads til forbedring. Det er en langsigtet investering i jeres virksomheds succes, som med al sandsynlighed kommer tifoldigt igen.