All Inclusive erhvervsudlejning hos The Union

Der er mange overvejelser at gøre sig, når der skal findes en kontorløsning til virksomheden.  

Når det kommer til at finde det helt perfekte erhvervslejemål, søger virksomheder ofte efter en løsning, der kan lette processen og samtidig sikre, at deres behov bliver imødekommet. Med The Union’s All Inclusive tilbud behøver I ikke at bekymre jer om detaljerne – alt er inkluderet i lejen. Det gør det til den ideelle løsning for dem, der ønsker en problemfri og omkostningseffektiv løsning. 

Fuldt møbleret lejemål, som er lige til at flytte ind i, er en af de primære fordele ved vores All-Inclusive tilbud. Jeres virksomhed kan spare tid og besvær i flytteprocessen ved at vælge et lejemål, der allerede er udstyret med alle nødvendige møbler og faciliteter. Derudover inkluderer lejen alt fra driftsomkostninger til fraflytningsforpligtelser, hvilket giver jer en klar forståelse af deres omkostninger på forhånd og eliminerer overraskelser ved flytning. 

Ultrafleksible lejevilkår er også en central del af vores All-Inclusive tilbud. Med muligheden for at fraflytte med kun 6 måneders varsel får jeres virksomhed den frihed og fleksibilitet, som I har brug for til at kunne tilpasse jer markedets skiftende behov og udvikle jeres forretning uden at blive bundet af lange lejekontrakter. 

All Inclusive fremmer medarbejdertrivsel

Et andet vigtigt aspekt af The Union’s erhvervsudlejning er fokus på medarbejdertrivsel. Vælger I en løsning med All Inclusive, er det også med til at fremme trivsel. Når jeres medarbejdere kan fritages fuldstændig fra praktiske og koordinerende opgaver i forbindelse med kontoret, kan de fokusere på deres arbejdsopgaver. Det er en anerkendelse af deres arbejde og deres evner, og det vil med stor sandsynlighed motivere dem til at yde en endnu bedre indsats, når de løser deres opgaver. Det er i sidste ende med til at skabe en sund forretning og en sund medarbejderstab.  

Sundhedsanalyser som et udtryk for omsorg

Som en del af The Union’s engagement i medarbejdernes trivsel tilbyder vi også sundhedsanalyser. En sundhedsanalyse kan hjælpe med at identificere områder, hvor der kan gøres forbedringer for at støtte medarbejdernes sundhed og velvære. Analyserne er baseret på spørgeskemaer.  

Sundhedsanalyserne kan være med til at skabe et sundere og mere produktivt arbejdsmiljø. En sådan analyse er samtidig et udtryk for virksomhedens omsorg for sine medarbejderes trivsel. Det viser, at man som virksomhed tager medarbejdernes mentale sundhed alvorligt, og ønsker at fremme de områder, som måske halter efter. Dette engagement fra virksomhedens side kan være med til både at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere.  

De fleste virksomheder ønsker at fremme medarbejdertrivsel, og der er faktisk en række helt enkelte justeringer, man kan lave på kontorerne, der ikke kræver en systematisk indsats på området. I kan fx sørge for at kontoret har: 

  • Gode muligheder for udluftning
  • Grønne planter
  • Naturligt lysindfald
  • Mulighed for at komme ud og trække frisk luft i løbet af arbejdsdagen
  • Mulighed for hjemmearbejdsdage
  • Velfungerende internet 

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.