Erhvervsudlejning af domicil: Skab jeres virksomheds identitet

Etabler jeres virksomheds professionelle identitet med The Union, hvor vi forstår vigtigheden af et velfungerende domicil.

Vi tilbyder ikke kun erhvervsudlejning, men tilpassede løsninger der fremhæver jeres virksomheds karakter og ambitioner. Træd ind i en verden af kvalitet og professionalisme, hvor jeres virksomhed kan trives og vokse. Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Gør indtryk med virksomhedens domicil

Førstehåndsindtrykket er altid vigtigt. Det gælder også for virksomheder. The Union arbejder hårdt for at skabe en kontorløsning, der matcher jeres virksomheds værdier og forretningsmål, og som samtidig har medarbejdertrivsel i fokus. Lejer I domicil hos The Union, vil I få adgang til gode fordele, der kan hjælpe jeres virksomhed godt på vej med førstehåndsindtrykket. Vi giver mulighed for rådgivning fra et workplace specialist team, I får adgang til en økonomisk gavnlig møbelpakke, og I kan få fuldt servicerede lejemål.

Vi stræber altid efter at give jeres virksomhed mere end blot et fysisk sted at arbejde – vi tilbyder et domicil, der fortæller virksomhedens unikke historie. Vores fokus på kvalitet og æstetik skaber et indbydende miljø, hvor jeres virksomheds professionalisme står i centrum, og hvor jeres medarbejdere gerne vil møde op – selv på en grå mandag morgen.

Eksempel på atrium på Tromsø i Nordhavn, København Ø
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense
Hovedindgang til The Union kontorhus

Erhvervsudlejning i det centrale København

Udforsk vores erhvervsudlejning i hjertet af København og vælg det område, der bedst supplerer jeres virksomheds karakter. Fra det dynamiske Islands Brygge til det innovative Nordhavn og det centrale Vesterport – The Union præsenterer unikke muligheder for at etablere jeres virksomhed i hjertet af byens erhvervsliv. Vi forstår, at beliggenhed er afgørende, og vi tilbyder den perfekte platform for jeres virksomheds succes.

Har I en tvivl om hvilken beliggenhed, der passer bedst til jeres virksomheds behov? I kan altid få en uforpligtende behovsafklaring hos The Union. Så tøv ikke med at booke en 15 minutters behovsafklaring, hvor vi kan snakke mere om jeres ønsker til et nyt kontor. 

Professionelle omgivelser i hovedstaden

The Union tilbyder erhvervsudlejning både på Sjælland, på Fyn og i Jylland. For at give dig et overblik over lokationerne nær København, har vi skrevet lidt om dem her. Vi forstår, at det kan være svært at træffe en beslutning om, hvor virksomheden skal have domicil, så vi ønsker at være behjælpelig med en masse information, der kan hjælpe beslutningsprocessen på vej. 

Udforsk vores spændende adresser på:

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.