Erhvervsudlejning på ambitiøse lokationer

Der er flere fordele ved at vælge erhvervsudlejning med The Union, men en af de primære fordele er den brede tilgængelighed af lokationer i hele landet.

Uanset om din virksomhed er baseret i København, Aarhus eller Odense tilbyder The Union fleksible lejemål på strategiske steder. Dette gør det nemt for virksomheder at etablere sig tæt på kunder, samarbejdspartnere og talentfulde medarbejdere, uanset hvor i landet de befinder sig. Har I udset jer en lokation i en af landets tre største byer, eller i områderne omkring dem, så se hent lokationens prospekt og få flere detaljer.

Vi har lokationer i:
– Odense M
– Aarhus C, N
– København V, Ø, S
– Birkerød
– Kongens Lyngby

Erhvervslejemål med fokus på fleksibilitet og deleøkonomi

Alle vores kontorhuse er indrettet som flerbrugerhuse, hvor flere virksomheder deler nogle af de faciliteter og services, som ofte tager meget plads og er dyre at indrette i eget lejemål – det kunne for eksempel være kantine, mødelokaler, auditorie og reception. Her flytter jeres virksomhed ind på fleksible vilkår, som jer mulighed for at skalere op eller ned, hvis jeres behov ændrer sig. Fleksibiliteten betyder også, at jeres virksomhed kan tilpasse selve arbejdspladsen for at imødekomme forskellige medarbejderbehov. Det kan fx være ved tilvalg af vores forskellige services.

 

Kvinde iklædt business casual tøj sidder i loungeområde foran tekøkken. Hun har en kuglepen og blok i hånden, smiler og ser veltilpas og afslappet ud. I forgrunden ses en blomst fra en frisk buket.
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense
Business kvinde i jakkesæt gør klar til præsentation i mødelokale.

Erhvervsudlejning med fokus på medarbejdertrivsel

Noget af det, der ligger os på sinde hos The Union, er medarbejdertrivsel. Det handler ganske enkelt om, at medarbejdere i trivsel er mere produktive, og det er en gevinst for både virksomhedens bundlinje og for medarbejdernes velvære.

Ved at vælge erhvervsudlejning med fokus på medarbejdertrivsel får jeres virksomhed adgang til en bred vifte af faciliteter og services, der er designet til at skabe et inspirerende og behageligt arbejdsmiljø. Med den rette ramme og faciliteter kan virksomhederne ikke kun tiltrække, men også fastholde talentfulde medarbejdere.

Det er vores oplevelse, at langt de fleste virksomheder gerne vil yde en indsats for trivslen på arbejdspladsen, men det er ikke altid en nem ting at håndtere. Derfor vil vi gerne hjælpe jer med at prioritere medarbejdertrivsel. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde sundhedsanalyser, som vi med PFA i ryggen kan stille til rådighed for jer – helt gratis. Her får I mulighed for at danne jer et overblik over præcis, hvor i virksomheden I med fordel kan sætte ind for at styrke medarbejdersundheden.

Lad os sammen udforske, hvordan vores tilgang til erhvervsudlejning, kan gavne både jeres virksomhed og jeres ansatte.

Er I nysgerrige på mulighederne ved et flerbrugerhus?

Der er mange fordele ved The Unions flerbrugerhuse. Stærkt inspireret af deleøkonomien har vi udviklet et koncept, hvor vores lejere får mere for mindre. I et flerbrugerhus lejer flere virksomheder sig ind og deler udgifterne til fællesfaciliteterne. Et flerbrugerhus forener det bedste fra flere verdener på en enkel måde. Det skaber fx et stærkt eksternt image ved at samle flere spændende virksomheder under samme tag. Samtidig opstår der en synergi, når medarbejdere fra forskellige virksomheder mødes og udveksler idéer i løbet af arbejdsdagen.

Flerbrugerhuset tilbyder et fællesskab, hvor vidensdeling, netværk og samarbejde på tværs af virksomheder prioriteres. Derudover giver det virksomheder mulighed for at tilpasse deres kontorplads i takt med ændringer i virksomheden og omverdenen. Måske kræver øget hjemmearbejde mindre kontorplads, mens det stadig er vigtigt at have et behageligt og indbydende arbejdsmiljø samt mødelokaler til rådighed.

En ting som gode mødelokaler er en af de faciliteter, som mindre virksomheder måske ikke har råd til alene, men får adgang til, når de deler omkostningerne med andre brugere i huset. Dette koncept er ideelt både for små og store virksomheder, da det udnytter kvadratmeterne fleksibelt og effektivt og samtidig holder driftsomkostningerne nede.

Læs mere om de forskellige kontortyper, vi tilbyder i vores flerbrugerhuse:

– Kontorhotel (The Union Workspaces)
– All inclusive lejemål
– Alm. Lejemål

I kan altid kontakte os, hvis I har brug for en uforpligtende snak om, hvilken type erhvervsudlejning, der passer til jer. Skriv til os på kontakt@theunion.dk eller ring til os på 70 60 53 84.

Erhvervsudlejning med sundhed i fokus

The Union går ud over traditionel erhvervsudlejning. Vores vision er at skabe sunde rammer om en sund forretning. Et sundt arbejdsmiljø starter i omgivelserne. Hvis dine medarbejdere får de rette rammer til at udfolde sig og præstere i hverdagen, kan de udleve deres fulde potentiale. 

Læs mere om erhvervsudlejning med sundhed i fokus

Læs mere om et sundt arbejdsmiljø

Læs mere om akustik

Læs mere om sundt indeklima

Læs mere om medarbejdertrivsel

Læs mere om mulighed for omklædning og bad på udvalgte lokationer

Fleksible lejemål i alle størrelser

Uanset om jeres virksomhed er lille eller stor, tilbyder The Union en bred vifte af kontorlejemål, der kan tilpasses præcist efter jeres ønsker. Fra små start-ups til etablerede virksomheder skaber vi rammerne for jeres virksomheds rejse med vores fleksible lejemål. 

Læs mere om fleksible lejemål

Læs mere om lejemål i alle størrelser

Læs mere om fleksible lejemål i København

Læs mere om fleksible lejemål i Birkerød

Læs mere om fleksible lejemål i Lyngby

Læs mere om fleksible lejemål i Aarhus

Læs mere om fleksible lejemål i Odense

Store erhvervslejemål

Er jeres virksomhed på jagt efter et stort lejemål med plads til mange medarbejdere? Hos The Union har vi store lejemål på en eller flere etager i vores moderne kontorhuse. Her får jeres virksomhed fleksibilitet til at skrue op og ned for pladsen, ligesom jeres medarbejdere får adgang til en lang række attraktive fællesfaciliteter. 

Læs mere om store lejemål

Læs mere om store lejemål i København 

Læs mere om store lejemål i Aarhus

Læs mere om store lejemål i Odense

Små lejemål

Etablér jeres virksomhed i fleksible rammer hos The Union. Med vores fleksible tilgang til erhvervsudlejning kan jeres virksomhed vokse og tilpasse sig ændringer, og I kan nyde alle fordelene ved et dynamisk arbejdsmiljø med en lang række attraktive fællesfaciliteter. 

Læs mere om små lejemål

Læs mere om små lejemål i København

Læs mere om små lejemål i Aarhus

Læs mere om små lejemål i Odense

Læs mere om all inclusive lejemål

Erhvervslejemål i Danmarks største byer

The Union har servicerede flerbrugerhuse i de største byer i Danmark. Vi har kontorhuse i København, Storkøbenhavn, Odense, Aarhus og det nordlige Aarhus – eller nærmere bestemt: Risskov. Så der er rig mulighed for at finde den perfekte lokation til jeres nye kontor. 

Læs mere om erhvervslejemål

Læs om erhvervslejemål i København

Læs mere om erhvervslejemål i Odense

Læs mere om erhvervsudlejning i Birkerød

Læs mere om domicil i København

Læs mere om domicil i Aarhus

Læs mere om erhvervsudlejning i Lyngby

Læs mere om erhvervsudlejning i Aarhus

Flerbrugerhuse med deleøkonomi

Alle vores lokationer er indrettet som flerbrugerhuse, hvor flere virksomheder deles om nogle af de samme ressourcer. På den måde får vores lejere adgang til en lang række faciliteter og services, som ville være en stor omkostning at stå alene med. 

Læs mere om erhvervslejemål med vicevært service

Læs mere om lejemål med erfaren og professionel udlejer/administrartor

Besøg potentielle lejemål med en erhvervsmægler

Vi anbefaler altid, at I booker en uforpligtende fremvisning, så I kan besøge vores lokationer og opleve stemningen. Hos The Union samarbejder vi med erfarne ejendomsmæglere, som står til rådighed til at vise vores lejemål frem og svare på alle de spørgsmål, der kan opstå, når man er på jagt efter nyt kontor. 

Læs om erhvervsmæglere

Læs om erhvervsmæglere i København og ejendomsmæglere i København

Læs om erhvervsmægler i Aarhus og ejendomsmæglere i Aarhus

Læs mere om ejendomsmæglere

Læs om ejendomsmæglere i Odense og erhvervsmæglere i Odense

Hjælp til flytning og indretning

Der er mange praktiske ting forbundet med at flytte, så det kan være en stor mundfuld midt i en travl hverdag. Lad os hjælpe jeres virksomhed med at gøre det til en god proces. 

Læs mere om hjælp til flytning og indretning

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.