Få fleksible lejemål, når I vælger erhvervsudlejning med The Union

Giv jeres virksomhed de bedste betingelser for langvarig vækst med erhvervslejemål hos The Union.

 Vi tilbyder fleksible lejemål i hjertet af København, der går udover det sædvanlige. Vi tilbyder nemlig ikke kun et kontor, men en skræddersyet platform til jeres virksomhed. Med fleksible vilkår og særdeles gode beliggenheder sætter vi rammerne for en arbejdsplads, der inspirerer og styrker jeres virksomhed.

Skab fremtiden med The Unions fleksible vilkår

Erhvervsudlejning bør være mere end blot en kontrakt; det skal være en partnerskabsoplevelse, der tilpasses jeres virksomheds unikke rejse.

 Hos The Union forstår vi, at behov ændrer sig, og derfor tilbyder vi fleksible lejemål, der giver dig frihed til at tilpasse jeres arbejdsplads efter skiftende behov. Uanset om det er at udvide, samarbejde eller transformere, er vores fleksibilitet jeres nøgle til en dynamisk og succesrig fremtid. 

Fleksible vilkår giver jeres virksomhed frihed til at vælge, og til at vælge om igen. Det kan være svært at forudse, hvor mange kontorpladser I har brug for om 5 år. Hos The Union kan jeres virksomhed leje både hele, halve og kvarte etager i kontorhuse, og samle dem til et stort lejemål med tiden, hvis det bliver nødvendigt.

Eksempel på atrium på Tromsø i Nordhavn, København Ø
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense
Fugleperspektiv på kontorområde med lounge, telefonboks/mutebox og grønne planter

Hvorfor vælge erhvervsudlejning hos The Union?

Fleksibilitet er et nøgleord hos The Union. Vi bestræber os på at tilbyde fleksibilitet for vores kunder i alle aftaler og alle tilbud. Fleksibiliteten i vores lejemål er ikke den eneste store fordel du får ved at leje hos The Union, vi tilbyder nemlig en lang række faciliteter og services i vores kontorhuse, som gør det nemt at drive en sund forretning.  

Alle vores lokationer er indrettet som flerbrugerhuse, hvor flere virksomheder deles om nogle af de samme ressourcer. Det betyder, at jeres virksomhed kan få adgang til flere og bedre faciliteter, som ellers ville være dyre og pladskrævende at etablere i eget lejemål. Samtidig giver det mulighed for stordriftsfordele på nogle af de services, som alle virksomheder har brug for. Det gælder bl.a. kantinedrift, rengøring og handyman.

Vi har et stort fokus på indretningen af alle kontorhuse, fordi en velindrettet arbejdsplads har stor betydning for medarbejdernes trivsel og effektivitet. Vi forstår vigtigheden af et sundt og trivselsfremmende arbejdsmiljø. Det er ikke bare vigtigt på et menneskeligt plan, men også for virksomhedens vækst. Glade medarbejdere skaber en solid bundlinje – og det vil vi gerne bidrage til gennem særligt gode lejemål. Samtidig kan lækre faciliteter og god service på kontoret være med til at tiltrække den bedste arbejdskraft.  

Kontorhoteller

Vidste du, at The Union også tilbyder kontorpladser i eksklusive kontorhoteller på udvalgte lokationer? Hvis du sætter pris på hotelfølelsen og ønsker den i din dagligdag, er det muligt med et fleksibelt lejemål i The Unions kontorhoteller. Her kan du enten leje en åben kontorplads eller et lukket kontor, alt efter hvad dit behov er.

 Kontorhotellerne er eksklusivt indrettet og har et væld af lækre faciliteter. Vælg mellem beliggenhederne Nordhavn eller Vesterport. Skal din virksomhed forkæles med et erhvervslejemål udover det sædvanlige?

Kig igennem kontormiljø med mødefaciliteter med moderne designer møbler, friske blomster og farvefuld kunst.

Fordele ved at have kontor i København

Overvejer du, om din virksomhed skal have sit hjem i København? Du kan altid få kyndig rådgivning om beliggenheder hos os hos The Union – vi har dog også samlet en oversigt over fordele ved netop København, som måske kan hjælpe dig på vej beslutningsprocessen.

  • Central beliggenhed: Mærk byens puls, få et netværk af forretningsmuligheder og kom nemt til og fra kontoret med offentlig transport.

  • International appel: Øg din virksomheds synlighed og tiltræk talent fra hele verden.

  • Inspirerende arbejdsmiljø: Oplev et dynamisk arbejdsmiljø, der fremmer kreativitet, innovation og skabertrang.

  • Netværk og samarbejde: Mød ligesindede fagfolk og skab forbindelser, der styrker din virksomhed. Måske er din næste kollega lige rundt om hjørnet?

  • Kulturel rigdom: Nyd byens kulturelle mangfoldighed og skab en arbejdsplads, der afspejler det moderne forretningslandskab
    .
  • Restauranter og hoteller: Sene aftner kræver gode muligheder for take-away, og det må man sige, at København har. Det er også muligt at invitere kunder eller forretningsforbindelser med på en af byens mange restauranter – og er der brug for overnatning, er der altid hoteller indenfor rækkevidde.

Udover at have tilbyde lejemål i hjertet af København, har The Union også kontorudlejning i både Birkerød og Kongens Lyngby. Skal din virksomhed have i kontor i Jylland, har The Union også spændende lokationer at tilbyde.

Udforsk mulighederne for erhvervsudlejning i Odense og Aarhus.

Nærbillede af designerstole og egetræsbord i mødelokale med æstetisk indretning.

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.