Få fleksible erhvervslejemål i charmerende Odense

I hjertet af Danmark ligger Odense, en by der har formået at kombinere sin historiske charme med moderne innovation og erhvervsliv. For virksomheder betyder dette en unik mulighed for at blive en del af en dynamisk og fremadskuende atmosfære. 

Fleksibilitet i erhvervsudlejning bliver mere og mere afgørende for virksomheder af alle størrelser. Det er her, The Union træder ind med en vision om at skabe optimale betingelser for virksomheder, der ønsker at vokse og tilpasse sig markedets konstante forandringer i Odense. 

At drive virksomhed i Odense byder på mange fordele, herunder adgang til et bredt netværk af industrier, innovativ teknologi, og et stærkt lokalt erhvervsliv. Byen styrker sin position som et attraktivt erhvervscentrum med et stadigt voksende tilbud af fleksible lejemål, der møder nutidens krav om dynamiske arbejdsrum. 

 

Hvad betyder fleksible vilkår for jeres virksomhed?

The Union forstår vigtigheden af fleksibilitet i moderne erhvervsudlejning. Med tilbud om at justere lejemålets størrelse og de tilknyttede services giver vi jer mulighed for at justere jeres faste udgifter efter behov. I kan skrue op og ned for kvadratmeter og services efterhånden som jeres virksomhed vokser eller har brug for tilpasning af andre årsager.  

Hvad betyder det så helt konkret for jeres virksomhed? Erhvervslivet er hurtigt omskifteligt, og med fleksibilitet i ryggen, kan I bekymringsfrit gribe en pludseligt opstået mulighed. I kan tilpasse jer markedsændringer uden de store økonomiske og praktiske udfordringer, der ellers ofte følger med langsigtede faste lejeaftaler. 

Billede af mødelokale taget fra gangen i mødecentret i kontorhuset Cortex Park 4 i Odense
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense
Fodboldbord med OB logo

Services der giver jer fleksibilitet i hverdagen

The Union tilbyder både fleksibilitet i de fysiske rammer, men også en række services, der kan tilpasses virksomhedens unikke behov. Alt fra receptionsservice til håndtering af mødelokaler kan skræddersys, så jeres medarbejdere kan fokusere på deres kerneaktiviteter. I får dermed frigivet mere tid i hverdagen, der ikke længere er bundet til praktiske gøremål. I får i stedet fleksibiliteten til at prioritere det, der giver værdi for jeres virksomhed.  

En helt konkret service, der vil frigive værdifuld tid til at pleje kerneforretningen, er vores full service. På alle vores lokationer er drift og servicering af alle fællesfaciliteter inkluderet i jeres leje. I sammensætter desuden selv de ekstra services, som I måtte ønske til jeres eget lejemål. Her tilbyder vi også fleksibilitet – I kan nemlig frit vælge til og fra, når I ønsker det. 

Fleksibilitet til vækst

Fleksibiliteten ved The Union’s erhvervsudlejning i Odense sikrer, at jeres virksomhed kan vokse i et tempo, der passer til jeres forretningsmodel. I har altid let adgang til de ressourcer og faciliteter, I behøver – også når de ændrer sig med kort varsel. Dette koncept styrker Odenses tiltalende erhvervsmiljø og understøtter byens vision om at være en førende by for innovation og erhvervsliv i Danmark. 

Ved at vælge et fleksibelt lejemål hos The Union, placerer virksomheder sig i hjertet af Odenses blomstrende erhvervsliv, klar til at udnytte de mange muligheder, byen tilbyder, mens de nyder godt af en lejeaftale, der forstår og tilgodeser behovet for fleksibilitet i moderne forretning. 

Business mand taler med kollega. De befinder sig i et moderne mødelokale med rolige farver. Manden skriver på en noteblok.

Hvad bør I overveje, når I leder efter et nyt kontor?

For at gøre søgeprocessen bedre, kan I med fordel gøre jer en række tanker. Så er I mere skarpe på, hvad det helt præcist er, som I søger til jeres virksomheds hjem. 

Vi anbefaler, at I overvejer: 

 • Hvornår kan I flytte?
 • Er der opsigelsesperiode i jeres nuværende lejemål? 
 • Ønsker I kort eller lang binding? 

Vær opmærksom på EU-regnskabsregler ved lange lejekontrakter. 

 • Hvad er inkluderet i lejen? 
 • Vil I have et møbleret kontor og inkluderede services? 
 • Hvor mange medarbejdere skal kontoret rumme? 
 • Overvej muligheder for fleksibel udvidelse og indskrænkning. 
 • Hvor skal kontoret ligge? 
 • Tænk på transportmuligheder og parkering. 
 • Hvordan passer stedet til jeres team og kultur? 
 • Er I tilfredse med faciliteterne og den sociale atmosfære? 
 • Vælg mellem kontorhotel, flerbrugerhus eller domicil. 
 • Overvej fordele ved fællesskab og fleksibilitet. 
to medarbejdere ved arbejdsbord

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.