Etabler jeres virksomhed i København med The Union

Etabler jeres virksomhed i hjertet af København med The Union, hvor vi ikke blot tilbyder erhvervsudlejning, men en helhedsorienteret tilgang til jeres virksomheds hverdag

Ved at vælge The Union får I ikke bare et kontor, men også adgang til en erfaringsrig erhvervspartner, der forstår byens dynamik, og hvordan jeres virksomhed kan drage nytte af den. Fra vores gode beliggenheder til vores dedikation til langsigtet og trivselsfokuseret indretning, handler det ikke kun om at leje et rum, men om at skabe et miljø, hvor jeres virksomhed kan trives og udvikle sig. The Union har altid medarbejdertrivsel i fokus og ønsker at styrke jeres virksomhed gennem en velfungerende hverdag.

Moderne kontorplads med skrivebord i lyst eg og grønne designerstole samt enkel og stilfuld lampe.

Fleksible løsninger i både små og store lejemål

Selv i små lejemål kan jeres virksomhed trives med The Union’s fleksible løsninger. Vi forstår behovet for tilpasning og tilbyder gennemtænkte lejemål, der imødekommer jeres specifikke krav. Med vores fleksible tilgang til erhvervsudlejning kan jeres virksomhed vokse og tilpasse sig ændringer, og I kan nyde alle fordelene ved et dynamisk arbejdsmiljø.

Hos The Union har vi lejemål i alle størrelser. Fra én enkelt kontorplads i vores kontohoteller til storkontorer i kontorhusene. Uanset om jeres virksomhed lejer et lille lejemål eller et storkontor, så får jeres medarbejdere adgang til fuldt servicerede fællesfaciliteter, som gør hverdagen nem og behagelig. I jeres eget lejemål kan I vælge serviceydelser til og fra som I ønsker det, og altid tilpasse efter jeres virksomheds behov og økonomi. Den fleksibilitet er vi stolte af at kunne give vores lejere. Her er nogle af de services, som jeres virksomhed kan få adgang til:

  • Digital reception (Receptionist på udvalgte lokationer): Med en reception bliver der altid taget godt imod jeres gæster, når de ankommer til fx et møde med jeres virksomhed.

  • Rengøring: Vi klarer rengøringen og sikrer gode faciliteter for jeres virksomhed.

  • Frokostordning: Så er I sikret en smagfuld oplevelse og god energi uden selv at skulle koordinere det.

  • Vicevært: I slipper for at kontakte de forskellige fagligheder, når noget ikke virker, som det skal.

  • Mødeforplejning (udvalgte lokationer): Så er I sikret gode faciliteter for jeres møder, og I kan holde fuldt fokus på mødets indhold, fremfor, hvad der skal serveres.

  • Planteservice: Grønne planter er smukke og skaber et godt indeklima. Med denne service behøver I ikke at huske på, hvornår og hvor meget de forskellige slags planter skal vandes.

  • Mulighed for takeaway (på udvalgte lokationer): Spar tid på madlavningen i en travl hverdag, og undgå madspild ved at tage aftensmad med hjem fra vores brasserie.
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense
Fugleperspektiv på kontorområde med lounge, telefonboks/mutebox og grønne planter

Indretning med fokus på trivsel

Hvad har indretning med trivsel at gøre? En hel del faktisk. Med PFA’s store viden om medarbejdertrivsel i ryggen, ved vi hos The Union, at medarbejdere i trivsel er mere produktive, og det gavner virksomhedens bundlinje. Trivslen starter med et sundt arbejdsmiljø, og det kan indretning være med til at skabe.

Vores tilgang til indretning er altid med mennesket først. Det gælder uanset om virksomheden er på udkig efter et lille lejemål eller på udkig efter en hel etage. The Union tilbyder en innovativ indretningsstil, der skaber et positivt og motiverende arbejdsmiljø. Fra naturligt lys til æstetiske møbler stræber vi efter at optimere hvert rum for at styrke jeres medarbejderes velvære og dermed produktivitet. Det kan være svært at indrette kontorer med mange forskellige behov, og selv hvis I har et lille lejemål, kan indretningen være udfordrende. Som lejer hos The Union kan I få  sparring på den optimale indretning af et professionelt workplace specialist team, ligesom I får adgang til favorable priser på jeres nye kontormøbler.

Fordele ved at være virksomhed i København

København er mere end blot en by – det er et levende, pulserende miljø for forretning og inspiration. Med en central beliggenhed, adgang til talentfulde ressourcer og et dynamisk miljø tilbyder København ideelle betingelser for virksomhedsvækst. The Union skaber broen mellem byens fordele og jeres virksomheds succes. Har I en tvivl om, hvorvidt København er den rigtige placering for jeres virksomhed? Tøv ikke med at booke en 15 minutters behovsafklaring hos The Union.

 Kontorhotellerne er eksklusivt indrettet og har et væld af lækre faciliteter. Vælg mellem beliggenhederne Nordhavn eller Vesterport. Skal din virksomhed forkæles med et erhvervslejemål udover det sædvanlige?

Erhvervsudlejning på kontorhoteller

The Union tilbyder erhvervsudlejning på to kontorhoteller i København. Her kan I leje både en åben kontorplads og et lukket kontor. Er I på udkig efter et lille lejemål, men stadig i luksuriøse og inspirerende omgivelser, er kontorhotellerne værd at udforske. Her tilbyder vi fuldt servicerede lejemål på eftertragtede adresser ved Nordhavn og Vesterport.

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.