Erhvervsudlejning af store lejemål i Aarhus: Find plads til mange medarbejdere

Skab det ideelle arbejdsmiljø for jeres medarbejdere med The Union i et af vores store lejemål i Aarhus.darbejdere ​

Vores unikke tilgang til indretning sikrer, at jeres medarbejdere arbejder i omgivelser, der inspirerer, motiverer og styrker deres velvære. Vi er nemlig af den overbevisning, at medarbejdere i trivsel er mere produktive, og det kan mærkes på virksomhedens bundlinje. Skal vi hjælpe jer med en kontorløsning, der indtænker kunst på væggene, et sundt indeklima og adgang til grønne arealer?

Store lejemål i The Unions kontorhuse

Har din virksomhed brug for ekstra plads? The Union tilbyder store lejemål i vores moderne kontorhuse. Uanset om det er en hel etage eller et mindre område tilpasser vi vores løsninger, så de imødekommer jeres virksomheds behov for plads og fleksibilitet. Selv et stort lejemål kan udvides, hvis I oplever stor vækst. The Union står altid klar til at hjælpe jer, med at bruge de fleksible vilkår, som vi stiller til rådighed.

I vores kontorhuse kan I leje kvarte, halve og hele etager, og på sigt slå dem sammen til ét stort lejemål, hvis behovet opstår. Vi vil også altid være behjælpelige med at flytte jeres virksomhed til en anden The Union lokation, hvis I ønsker det.

Moderne fællesfaciliteter med flerbrugerkonceptet

Lejer I et stort kontor hos The Union, er der faciliteter i særklasse. Har I brug for talrige mødelokaler, et auditorium eller en stor og velfungerende kantine? Vores flerbrugerkoncept giver mulighed for, at jeres virksomhed kan få gavn af luksuriøse faciliteter, der ellers ville kræve stor økonomi og meget plads at etablere. Med flerbrugerkonceptet deles flere virksomheder om faciliteterne og naturligvis også om udgifterne til dem. Det er en stor økonomisk fordel, samtidig med at jeres virksomhed benytter ressourcerne på en holdbar måde.

Gode faciliteter er en stor faktor i en god hverdag, og lykkes I med at skabe en god hverdag, får I også gladere medarbejdere samt fastholder dygtig arbejdskraft. Skab et arbejdsmiljø, hvor jeres medarbejdere trives og vokser, så jeres virksomhed kan gøre det samme.

Lounge miljø i orangeri med sofa, lænestole, borde og planter.

Byggeri med omtanke hos The Union

Vi tager ansvar for vores planet og investerer i visionært byggeri. The Union er dedikeret til at skabe kontorlokaler, der ikke kun er moderne men også bruger vores ressourcer med omtanke. Det gør vi både ved at bygge flerbrugerhuse med fokus på deleøkonomi og effektiv brug af arealerne – men også ved at bevare og genbruge eksisterende materialer hvor muligt. F.eks. har vores nyeste byggeri TRÆ i Aarhus et stort fokus på genbrugsmateriale.

Når vi bygger nyt, er det et krav for os, at ejendommen kan DGNB-certificeres. Ombygninger af eksisterende ejendomme skal forbedre energimærket, så ejendommen kan klassificeres som en bæredygtig investering.

Med vores fokus på byggeri med omtanke skaber vi en arbejdsplads, der ikke kun fremmer din virksomheds succes, men også bidrager til en holdbar fremtid for alle.

Vælg erhvervsudlejning med The Union, så din virksomhed kan få en arbejdsplads med fokus på medarbejdertrivsel samt efterlader et positivt aftryk på verdens omkring sig.

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.