Erhvervsudlejning med vicevært: Fokus på kerneforretningen

Når jeres medarbejdere træder ind på kontoret, er det vigtigt at kunne fokusere på de opgaver, der er afgørende for jeres kerneforretning.

Hos The Union er vores mål at sikre, at I ikke skal bruge energi på andet end jeres kerneforretning. Alle fællesfaciliteter i vores kontorhuse er fuldt servicerede, hvilket betyder, at vi står for drift og service. Vi lægger vægt på at skabe inspirerende og pæne omgivelser, hvor alt fra AV-udstyr i mødelokalet til den sunde og nærende mad til frokost er i topkvalitet og fungerer problemfrit. På den måde kan I have fuldt fokus på jeres forretning, og ikke bruge tid på drift og koordinering.

Mødelokale med glasvæg som er indrettet med moderne designermøbler i dansk design i rolige og neutrale farver.

Viceværten – en vigtig del af hverdagen

En vicevært spiller en afgørende rolle i et kontorhus og bidrager til en velfungerende arbejdsplads. Udover at udføre daglige vedligeholdelsesopgaver sikrer viceværten, at alle faciliteter i kontorhuset virker, som de skal. Dette inkluderer alt fra vedligeholdelse af fællesområder til at håndtere de småreparationer og tekniske problemer, der måtte opstå. En vicevært er en uvurderlig ressource, der bidrager til at skabe et behageligt og effektivt arbejdsmiljø for alle medarbejdere.

At have vicevært inkluderet i lejen er en stor fordel, da I sikrer jer kompetente hænder til at varetage stort og småt. Der er altid et eller andet, som går i stykker på et ubelejligt tidspunkt, eller noget der skal koordineres, som pludselig tog meget længere tid end først antaget. Måske er det småting, men det kan betyde meget i hverdagen – og hverdagen skulle jo helst handle om kerneforretningen.

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Vicevært bidrager til medarbejdertrivsel

Medarbejdertrivsel er afgørende for enhver virksomheds succes. Et sundt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne føler sig værdsatte og motiverede, kan bidrage til øget produktivitet, lavere sygefravær og bedre arbejdsresultater. Hos The Union sætter vi stort fokus på medarbejdertrivsel ved at skabe optimale arbejdsforhold, tilbyde sundhedsfremmende initiativer og sikre, at kontormiljøet er behageligt og stimulerende.

En måde at anerkende jeres medarbejdere på, er ved at give dem ro til at fordybe sig i deres opgaver. Ved at fritage dem for koordinering og praktiske gøremål, giver det dem bedre tid og dermed mulighed for at levere gode resultater. At føle sig anerkendt og værdsat er en god ting for medarbejdertrivslen, og med glade medarbejdere kommer også motivation og produktivitet.

Dét kan mærkes på bundlinjen.

Fuldt servicerede kontorhuse

Hvad er det så helt præcist I får, når I vælger et erhvervslejemål med full service? Vi har samlet et overblik over alle de services, som jeres virksomhed kan få glæde af i vores The Union kontorhuse.

Alt dette kan I se frem til, hvis I vælger et fuldt serviceret kontorhus:
– Reception
– Frokostordning
– Rengøring
– Håndværkerservice
– Planteservice
– Mødeforplejning (udvalgte lokationer)
– Takeaway (udvalgte lokationer)
– Office Management (The Union Workspaces)
– Barista (udvalgte lokationer)

Vi gør det nemt at drive en sund forretning

Her får I mere end et kontor. Alt fra lejevilkår og værditilbud til faciliteter og services er skabt for at give jeres virksomhed de bedste forudsætninger for at drive en sund forretning

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.