the_union_logo_pos
Vil du vide mere om The Union?

Deleøkonomi giver mange fordele

Full service
Spar værdifuld tid på alt det praktiske. Drift og service er med i pakken, så du kan koncentrere dig om forretningen.
Se fordele
Sundhedstilbud
Sunde medarbejdere er gladere og mere effektive. Vores sundhedstilbud gør det nemt at få et sundere arbejdsliv.
Se fordele
Værditilbud
Understøt work/life-balance med attraktive værditilbud, der gør det nemmere at få hverdagen til at hænge sammen.
Se fordele
Flytning og indretning
Få hjælp til flytningen eller indretningen af jeres eget kontor. Og spar penge på nye møbler med vores attraktive møbelpakke.
Se fordele
Tidligere
Næste

Når jeres virksomhed flytter ind i et The Union kontorhus, får I ikke kun adgang til lækre, fysiske rammer. I fællesskab med andre virksomheder får I også en lang række fordele, hvor sundhed, fleksibilitet og medarbejderglæde er i fokus. 

Full service

Spar værdifuld tid på alt det praktiske. Drift og service er med i pakken, så du kan koncentrere dig om forretningen.

Sundhedstilbud

Sunde medarbejdere er gladere og mere effektive. Vores sundhedstilbud gør det nemt at få et sundere arbejdsliv. 

Værditilbud

Understøt work/life-balance med attraktive værditilbud, der gør det nemmere at få hverdagen til at hænge sammen.

Flytning og indretning

Få hjælp til flytningen eller indretningen af jeres eget kontor. Og spar penge på nye møbler med vores attraktive møbelpakke.

Full service

Frokost

Sunde serveringer fra husets køkken

I The Union Brasserie kan du lade batterierne op med en sund og smagfuld frokost tilberedt af friske råvarer i husets køkken. 

I løbet af dagen er det muligt at købe sundere snacks, drikkevarer og energi-boostere. Og når arbejdsdagen er slut, kan du tage take-away med hjem til aftensmaden. 

Mødeforplejning

Forkælelse til mødet

Bliv mødt af smagfulde mundfulde og friskbrygget kaffe til jeres workshop eller møde. Som lejer i The Union kan du bestille mødeforplejning fra kontorhusets køkken. 

Vi sørger for, at jeres forplejning står klar til mødet og bliver ryddet af igen, når I er færdige.

Reception

En god velkomst til husets gæster

Både gæster og medarbejdere får en god velkomst i The Union kontorhuse. Alle vores lokationer har en digital reception, som giver dig besked, når dine gæster registrerer deres ankomst. 

På vores største lokationer har vi også en personlig receptionist, som med et smil hjælper med stort og småt. 

Mødecenter

Nem booking af mødelokaler

Det er nemt og hurtigt at booke de fælles mødelokaler i kontorhusets mødecenter i vores bookingsystem eller via et add-on til Outlook. 

Her kan du også booke kontorhusets brasserie, hvis jeres virksomhed skal holde et større møde, en workshop eller et event. 

Rengøring og håndværksservice

Garanti for præsentable rammer

Alle performer bedst i rammer, der er rare at være i, og hvor arbejdsforholdene fungerer optimalt. Derfor sørger vores rengøringsteam og handyman for, at fællesarealerne altid er rene og velfungerende. 

Vi passer på jeres medarbejdere, gæster og miljøet med et stort fokus på miljørigtig rengøring med få kemikalier. 

Planteservice

Velvære med grønt arbejdsmiljø

Grønne planter er både æstetisk smukke og gode for indeklimaet. Alt sammen noget, der skaber velvære. 

I vores kontorhuse får jeres virksomhed et grønt arbejdsmiljø med planter, der altid ser pæne og velplejede ud. 

Vi faciliterer også gerne planteservice på jeres eget kontor.

Ekstra services til eget kontor

Fleksibelt serviceniveau på eget kontor

Jeres virksomhed kan have andre ønsker og behov end de andre virksomheder i kontorhuset. Derfor har vi skabt et fleksibelt servicekoncept, hvor I selv kan sammensætte de services, som I ønsker til jeres eget kontor. 

Her kan I opgradere med services som eksempelvis rengøring af eget kontor, vinduespudsning og gourmet kaffeløsning. Vi faciliterer det hele, så I ikke selv skal bruge tid på koordinering.

Har vi fanget din interesse?

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for jeres virksomhed.

Sundhedstilbud

Pensions og forsikring

Særligt attraktive pensions- og forsikringspakker fra PFA

Med en god pensionsaftale tager du hånd om dine medarbejdere både nu og i fremtiden. Men ofte er de gode aftaler dyre for mindre virksomheder. 

Når I bliver en del af The Union får jeres virksomhed adgang til attraktive pensions- og forsikringspakker fra PFA, som normalt kun hører meget store virksomheder til.

Sundhedsanalyse

Fri adgang til sundhedsanalyse fra PFA

Få et indblik i jeres medarbejderes ve og vel. Og find ud af, hvor I skal sætte ind for at styrke sundheden i jeres virksomhed. 

Alle medarbejdere udfylder et anonymt spørgeskema om livstil samt fysisk og psykisk trivsel, som sætter tal på deres sundhedstilstand. Den enkelte medarbejder modtager råd og vejledning, mens virksomheden får anbefalinger til effektive tiltag, der kan øge jeres medarbejderes sundhed.

medarbejdere sidder og arbejder

Trænings- og badefaciliteter

Trænings- og badefaciliteter

Det skal være nemt at få en aktiv livsstil til at passe ind i hverdagen. Derfor er vores kontorhuse udstyret med omklædnings- og badefaciliteter, der åbner op for muligheden for at cykle eller løbe til arbejde.

På en række af vores lokationer finder du også træningsfaciliteter i kontorhuset eller i nærområdet. 

Sundhedsfokus

Sundere alternativer og nudging

Arbejdspladsens kultur påvirker medarbejderes sundhed. Hos The Union har vi et stort fokus på at skabe rammerne for en arbejdsdag, hvor det sunde valg er det lette valg.

Det gælder alt fra sundere alternativer frem for den klassiske kontorkage til et indretningsdesign, som f.eks. opfordrer til at bruge trappen frem for elevatoren.

Har vi fanget din interesse?

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for jeres virksomhed.

Værditilbud

Take-away

Tag sund og frisklavet mad med hjem

I en travl hverdag er nemme og tidssparende løsninger guld værd. Med vores take-away kan du tage et veltilberedt måltid med hjem til aftensmaden, når arbejdsdagen er slut. 

Maden er frisklavet af årstidens råvarer i kontorhusets eget køkken.

Bilvask og -service

Få fikset bilen, mens du arbejder

Slip for bøvlet med at køre bilen til værksted. The Union har en rabataftale med et udkørende værksted, som servicerer din bil, mens den alligevel holder på kontorhusets parkeringsplads. 

Cykelsmed

Cykelreparation på arbejdspladsen

Flere og flere cykler til og fra arbejde. The Union har en rabataftale med en cykelsmed, som kommer forbi vores kontorhuse og reparerer din cykel, mens du arbejder. 

Renseri og skrædder

Renseri på den nemme måde

Har jeres virksomhed en kultur, hvor I ofte går med skjorte? The Union har en rabataftale med et renseri, som både tilbyder rens- og skrædderservices på arbejdspladsen. Aflevér og afhent blot dit tøj på et pick-up-point i kontorhuset.

Massage og skønhedsbehandlinger

Spar transporttiden til massøren eller salonen

Sundhed handler også om at gøre noget godt for dig selv. The Union har en rabataftale der gør, at du som bruger af et af vores kontorhuse kan booke skønhedsbehandlinger eller massage, som foregår i et privat lokale på arbejdspladsen. 

Pop-up shops

Nem adgang til gode tilbud

I en travl hverdag gør vi det nemmere at finde buketten til valentinesdag, påskeægget eller kalenderlyset. Vi afholder løbende pop-up shops i vores kontorhuse med lokale leverandører. Her kan du i ro og mag finde de ting, som mange af os suser rundt for at finde efter arbejdstid. 

Flytning og indretning

Flytteservice

Flyt ind uden alt besværet

Der er mange praktiske ting forbundet med en flytning. Vi faciliterer services, som gør flytningen nemmere for jer. 

Få favorable priser på erhvervsflytning og flytterådgivning (inklusiv IT-checkliste), rømning af jeres fraflyttede lokaler, håndtering af genbrugsinventar samt omflytning og inventaropbevaring.

Indretning af eget kontor

Skab det kontor, der passer til jer

Jeres virksomhed får rådgivning og projektledelse fra et professionelt workplace specialist team, som hjælper jer med at skabe de perfekte rammer på jeres eget kontor. 

Pakken inkluderer spaceplanning, design af kontorets look & feel, detaljeret budgetinput for møblering, visualiseringer samt en detaljeret projekt- og tidsplan.

Møbelpakke

Attraktive rabatter på nye møbler

Nye møbler i god kvalitet kan hurtigt blive en stor omkostning. Som lejer i The Union får jeres virksomhed op til 45% rabat på kontormøbler til jeres eget kontor. 

I kan vælge mellem mange populære brands som &Tradition, Andersen Furniture, Fritz Hansen, Gubi, Louis Poulsen, Montana, Muuto, VIPP og mange flere. 

All Inclusive

Fuld fleksibilitet og alt inkluderet i lejen

Det bliver ikke lettere eller mere fleksibelt end med vores All Inclusive lejeaftale. Her kan jeres virksomhed flytte ind i et fuldt møbleret kontor på mindre end en måned. 

Alt er inkluderet i lejen, fraflytningsforpligtelsen er fastlåst, og I kan fraflytte med kun 6 måneders varsel.

Har vi fanget din interesse?

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for jeres virksomhed.