Stærk virksomhedsidentitet med leje af domicil hos The Union

At etablere et solidt domicil er afgørende for enhver virksomheds succes.

Hos The Union tilbyder vi en række attraktive muligheder for erhvervsudlejning, der giver jer mulighed for at skabe en stærk virksomhedsidentitet uden de typiske udfordringer ved at købe ejendomme. Lad os hjælpe jer med at etablere det perfekte domicil til jeres virksomhed. Vi tilbyder råd og vejledning om alt fra beliggenhed til service i fællesområder.

Mødelokale med glasvægge i åbent loungeområde.

Fordele ved at leje domicil fremfor at købe fast ejendom

At leje et domicil hos The Union har mange fordele i forhold til at købe. For det første giver det jer større fleksibilitet og mindre risiko, da I ikke er bundet af langsigtede ejendomsinvesteringer.

Derudover slipper I for de administrative byrder og omkostninger ved ejendomsvedligeholdelse og reparationer i fællesområderne, da vi hos The Union står for alt fra drift og vedligeholdelse til rengøring og service af fællesområderne.

I skal kun koncentrere jer om det, der befinder sig indenfor jeres egne fire vægge. Med vores lejemål får du også adgang til moderne faciliteter og et professionelt arbejdsmiljø.

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Etabler et godt domicil for jeres virksomhed

Når I etablerer et domicil, er det vigtigt at vælge den rette beliggenhed. Omgivelser, transportforbindelser og afstand til kunder er blot nogle af de overvejelser, som domicilets beliggenhed fordrer.

Udover beliggenhed er det også afgørende at have adgang til moderne faciliteter og services, der kan understøtte jeres virksomheds daglige drift og langsigtede vækst. Hos The Union fokuserer vi på at tilbyde vores lejere det bedste af begge verdener – en ideel beliggenhed kombineret med attraktive faciliteter.

En anden stor fordel ved at leje vs. at købe, er fleksibiliteten. Når I lejer et domicil hos The Union, har I mulighed for at tilpasse jeres erhvervslejemål med tiden. Oplever I pludselig stor vækst, eller er nødt til at afskrive dele af lejemålet, så tilbyder vi fleksibiliteten til at skrue op og ned. Havde I købt fast ejendom og etableret jeres domicil der, skulle I først sælge ejendommen eller udleje dele af den. At leje et domicil giver stor frihed, og det er altid en fordel for virksomheden.

Hvordan fungerer et privat lejemål som domicilløsning?

The Union tilbyder domicilløsninger som private lejemål. På hele, halve eller kvarte etager, har jeres virksomhed fuld kontrol over eget arbejdsmiljø. Her kan I skabe jeres eget unikke kontormiljø, hvor I selv står for alt indenfor jeres egne fire vægge. Samtidig sørger The Union for drift og service i fællesområderne, hvilket frigiver virksomhederne fra bekymringer om vedligeholdelse og administration.

Med private lejemål hos The Union får I mulighed for at skabe en skræddersyet arbejdsplads, der passer perfekt til jeres unikke behov, samtidig med at I kan nyde fordelene ved lækre fællesområder.  

Udforsk lokationen Lottenborghus

Kunne Kongens Lyngby være et sted for jeres virksomheds nye domicil?

Lottenborghus er et sted, hvor erhvervslejemål møder naturskøn beliggenhed i en harmonisk kombination. Her tilbydes virksomheder serviceorienterede lejemål, der afspejler en høj standard indenfor kvalitet og indretning. Grundtanken bag huset er at skabe rummelige og fleksible rammer, hvor deleøkonomien er i fokus.

Som lejer i Lottenborghus får jeres virksomhed ikke blot adgang til et traditionelt lejemål, men også til en bred vifte af moderne fællesfaciliteter og attraktive medarbejderfordele. Fra det øjeblik I træder ind i huset, vil I opleve et imponerende ankomstområde, et veludstyret mødecenter og en kantine med storkøkken, hvor maden tilberedes lokalt for at sikre den højeste kvalitet.

Loungeområde med grønne sofaer med høj kant, som giver ekstra privatliv og mulighed for fokus. Der kommer masser sollys ind i rummet fra venstre side, og grønne planter står placeret rundt omkring.

Vi gør det nemt at drive en sund forretning

Her får I mere end et kontor. Alt fra lejevilkår og værditilbud til faciliteter og services er skabt for at give jeres virksomhed de bedste forudsætninger for at drive en sund forretning

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.