Fordelene ved at leje vs. købe et stort kontor

At træffe beslutningen om at leje eller købe erhvervsejendomme er en afgørende overvejelse for enhver virksomhed.  

Hos The Union erkender vi, at både køb og leje af et stort kontor har hver sine fordele, men der er mange grunde til at overveje leje som den bedste løsning for jeres virksomhed. Når I lejer fremfor at købe, binder I ikke en masse kapital i ejendommen. Særligt hvis I er på udkig efter et stort kontor, kan ejendomsjagten blive både svær og dyr. Det er kapital, som I kan investere anderledes i jeres virksomhed, og det kan der være store fordele i.  

Ved at leje, er I heller ikke bundet i langvarige ejerforhold, der gør det svært at handle hurtigt på en pludselig opstået mulighed. Derudover er der også noget tryghed i, at der er en professionel udlejer knyttet til jeres lejemål, så I altid har hjælp eller sparring ved hånden.  

Lad os udforske fordelene ved at vælge erhvervsudlejning med The Union. 

Fleksible vilkår i lejekontrakten

En stor fordel ved at leje vs. at købe er den kortere binding. Vælger I erhvervsudlejning med The Union, får I endda en særligt kort binding, hvis I vælger et af vores All Inclusive lejemål. Vi tilbyder generelt fleksible lejevilkår i vores erhvervsudlejning, for vi forstår, at virksomhedernes behov kan ændre sig hurtigt. Vores mål er at imødekomme disse ændringer på en enkel og problemfri måde. Vores lejekontrakter tilbyder derfor fleksible vilkår, der giver jer mulighed for at tilpasse jeres plads i overensstemmelse med jeres skiftende behov og krav, så I altid kan opretholde den perfekte arbejdsplads til jeres virksomhed.  

Ved at vælge The Union som jeres udlejningspartner får I ikke kun adgang til topmoderne arbejdspladser og mødefaciliteter, men også til en fleksibel lejeaftale, der passer til jeres virksomheds unikke behov og krav. Både nu og i fremtiden.

Servicerede lejemål med The Unions erhvervsudlejning

Servicerede lejemål hos The Union tilbyder en unik mulighed for virksomheder, der ønsker en problemfri og bekvem løsning. På udvalgte lejemål kan din virksomhed tilføje “All Inclusive”, hvilket betyder, at I får et fuldt møbleret lejemål, hvor alle fornødenheder er inkluderet i lejen. Dette omfatter alt fra møbler til IT-infrastruktur og rengøringsservice, så I kan fokusere på jeres kerneforretning uden at bekymre jer om de daglige driftsopgaver. 

Samtidig har vi hos The Union skruet helt op for fleksibiliteten i jeres lejekontrakt. Vi forstår, at virksomhedernes behov kan ændre sig over tid, og derfor har vi fastlåst fraflytningsomkostningerne, så I kan være sikre på, at jeres forretning er godt rustet til forandringer og fremtidige udfordringer. Med vores servicerede All Inclusive lejemål kan I nyde godt af både komforten ved et fuldt møbleret kontor og den nødvendige fleksibilitet til at tilpasse jer skiftende forretningsbehov. 

To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.
Lounge miljø i orangeri med sofa, lænestole, borde og planter.

Book mødelokaler på tværs af landet

Vælger I at købe fast ejendom til jeres virksomhed, kan det blive nødvendigt at leje mødefaciliteter, hvis I ønsker at holde møder udenfor jeres eget kontor – eller hvis I f.eks. ikke har store nok mødefaciliteter til at holde et stort event, workshop eller noget helt tredje. Og store mødelokaler kan være en dyr facilitet, som måske står tom det meste af tiden.  

Hvis du lejer et kontorlejemål hos os, får jeres virksomhed mulighed for også at booke mødefaciliteter på vores andre adresser i hele landet. Vi har kontorer i både Aarhus, Odense og Københavnsområdet, så har jeres virksomheder brug for at tage møder på en af disse lokationer, vil det være muligt. Vi har desuden forskellige typer af lokaler – fra små mødelokaler til store auditorier. 

Dette tilbud giver jeres virksomhed enestående fleksibilitet og bekvemmelighed, når det kommer til at arrangere møder, præsentationer eller begivenheder på tværs af forskellige lokationer. Med vores netværk af moderne mødefaciliteter kan I altid finde det perfekte mødelokale, uanset hvor I befinder jer eller hvilket event, I skal afholde.  

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.