Vælger du leje fremfor køb? Få fleksible vilkår og unikke fordele

The Union skaber rammerne for en arbejdsplads, der giver mere end det forventede

Vi tror på, at en virksomheds succes er direkte knyttet til de faciliteter, den opererer i. Derfor tilbyder vores kontorlokaler en unik kombination af fleksible vilkår og løsninger med fokus på arbejdsmiljø, der alle er designet til at opfylde jeres virksomheds specifikke behov. Vores fleksible vilkår er noget af det, der gør os til et særligt godt valg af kontorudlejning. Udover fleksibilitet i lejemålet tilbyder vi også unikke fordele til vores lejere. Hos os er det fx muligt at få fuldt servicerede lejemål, eller vælge services i en servicepakke – naturligvis også med fleksibilitet til at vælge services til og fra. 

Velkomstområde i kontormiljø. I forgrunden ses drop in kontorpladser og i baggrunden sidder to kollegaer og holder pause i loungeområde.

Et kontor der vokser med din virksomhed

Fleksibilitet er en af hjørnestenene i vores tilgang til kontorudlejning. Vi forstår, at virksomheder konstant ændrer sig, og vores mål er at imødekomme disse skiftende behov. Vores fleksible vilkår gør det muligt at tilpasse lejemål til virksomheder i vækst. Uanset om I oplever vækst, omstrukturering eller ønsker at tilpasse indretningen, er vores kontorer designet til at vokse sammen med din virksomhed. Hos The Union kan I leje hele, halve eller kvarte etager i vores kontorhuse, som vi med tiden kan slå sammen til ét stort lejemål. Vi er naturligvis også behjælpelige med at afskrive dele af jeres lejemål eller flytte jer til et andet, hvis der er behov for det. Vi vil altid være fleksible, og det er især en fordel med mulighed for tilpasning til virksomheder i vækst.

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Unikke fordele ved at leje hos The Union

Vælger I kontorudlejning hos The Union, tilbyder vi unikke fordele. Som lejer hos The Union får jeres virksomhed adgang til en lang række servicerede fællesfaciliteter, der ville være en stor omkostning at etablere i eget lejemål. Det gælder f.eks. kantine med frokostordning, receptionsområder med digital eller bemandet reception samt moderne mødecentre med mulighed for at bestille mødeforplejning.

Vi tilbyder også et udvalg af services, som I kan tilkøbe til jeres eget lejemål. På den måde kan I selv styre, om I ønsker et fuldt serviceret lejemål eller selv vil stå for noget af driften inden for jeres egne fire vægge. I har løbende fleksibilitet til at skrue op og ned for servicen, hvis jeres behov eller økonomi ændrer sig. Går I efter den fulde serviceoplevelse, kan I udforske vores kontorhoteller, hvor vi har skruet helt op for servicen.

Du kan læse meget mere om de forskellige services her. Vil du hellere ud at opleve dem first hand? Så book en fremvisning på en af vores lokationer.  

Fordele ved leje vs. køb af kontor

Leje hos The Union er en investering i jeres virksomheds fremtid. Vi prioriterer et sundt arbejdsmiljø i indretningen af vores kontorer samt tilbyder fleksible vilkår og en lang række services.

Derudover er der generelle fordele ved at leje fremfor at købe. Jeres virksomhed undgår fx byrden af tunge ejendomsinvesteringer og frigiver i stedet kapital, som I direkte kan investere i jeres kerneforretning.

Vores lejeaftaler er skræddersyet til at give jer klarhed i budgettet og på den måde skabe økonomisk råderum, samtidig med at I sikrer, at jeres arbejdslokaler altid er i overensstemmelse med jeres krav. I skal hverken gå på kompromis med kvaliteten af lejemålet eller have de helt store beløber op af lommen.

Flytteservice – Let overgang til nye rammer

En stor flytning, som The Unions kunder ofte står overfor, kan være svær at overskue. Men også her gør vi vores bedste, for at tilbyde en hjælp udover det sædvanlige. Derfor faciliterer vi en række services, der gør flytningen nemmere for jer. Som lejer hos The Union får jeres virksomhed bl.a. favorable priser på erhvervsflytning, rømning af fraflyttede lokaler og håndtering af genbrugsinventar. Alt sammen noget, der at flytningen til jeres nye kontor bliver en god proces.

Jeres virksomhed har også mulighed for at få rådgivning fra et professionelt workplace specialist team, der har rig erfaring med indretning af kontorer i alle størrelser. Vores eksklusive møbelpakke giver jeres virksomhed adgang til gode priser på lækre møbler fra fx Gubi, &Tradition og Montana – I kan spare op til 45% på jeres nye kontormøbler.

Din virksomhed kan koncentrere sig om det vigtige arbejde, alt imens vi finder kunst til væggene og sørger for grønne planter, samt skaber lige det I ønsker jer af fællesarealer og loungeområder. Vi skaber ikke kun et arbejdsmiljø; vi skaber en problemfri overgang til din næste forretningsfase.

Vi gør det nemt at drive en sund forretning

Her får I mere end et kontor. Alt fra lejevilkår og værditilbud til faciliteter og services er skabt for at give jeres virksomhed de bedste forudsætninger for at drive en sund forretning

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.