Oplev The Unions co-working space

I The Unions kontorhoteller er der rig mulighed for co-working. Her kan I leje enkelte kontorpladser, som især er attraktive for iværksættere eller freelancere.    

Er man ene person i sin virksomhed, kan det være rart med sparring, netværk og ganske almindelig kollegial snak – alt det kan man få på et kontorhotel, hvor ligesindede også sidder, og hvor du ikke nødvendigvis deler CVR-nummer med din bedste kollega 

Ung medarbejder sidder ved moderne kontorplads og nyder en kop kaffe, imens han smilende arbejder ved sin bærbare computer.

Fleksible vilkår og fuld service på The Unions kontorhoteller

Fleksibiliteten er en nøglefaktor, når vi taler nyopstartede virksomheder. I vores kontorhoteller tilbyder vi forskellige typer af medlemskaber, der alle giver dig adgang til en kontorplads i vores co-working spaces. Vælg mellem en lounge plads, en flex plads eller en fast plads alt efter dit behov.  

Uanset hvilket medlemskab du har, så får du full service med i pakken. Vores Office Managers står til rådighed på alle hverdage – og vi sørger for, at alt det praktiske på kontorhotellets spiller, så du kan have fuldt fokus på din forretning. Skænk en kop god kaffe og find dit yndlingsspot på et af vores mange forskellige arbejdsområder i co-working området, så sørger vi for resten. Og har du brug for et lækkert mødelokale til kundemødet eller din næste kreative workshop, så finder du det hos os.  

Vi stræber efter at skabe et inspirerende arbejdsmiljø, der hjælper med at fremme innovation, vækst og succes for jeres virksomhed, og et af midlerne er co-working. Med et mangfoldigt fællesskab af virksomheder, iværksættere og freelancere giver vores kontorhoteller dig rig mulighed for at netværke og dele idéer med de andre lejere i huset. Fra hyggeligt samvær til den fælles fredagsbar til gode råd fra en ”nabo”, der måske netop er ekspert i den disciplin, du har brug for hjælp til. 

Med en kontorplads hos et af The Unions kontorhoteller får du adgang til et inspirerende arbejdsmiljø, hvor innovation og vækst realiseres. 

Fordele ved at drive virksomhed i Nordhavn, Vesterport og Aarhus C

The Union har kontorhoteller på spændende adresser i landets største byer. Nordhavn, Vesterport i København og Aarhus C er kendetegnet ved deres dynamiske erhvervsmiljøer og strategiske placeringer. Her er nogle af fordelene ved at etablere jeres virksomhed i disse områder: 

Nordhavn, København: Som et af Københavns mest ambitiøse erhvervsområder tiltrækker Nordhavn en bred vifte af virksomheder og iværksættere. Med sin nærhed til vandet, moderne arkitektur og tætte forbindelse til byens centrum, er det et ideelt sted for vækstorienterede virksomheder.  

Vesterport, København: Beliggende i hjertet af København tilbyder Vesterport enestående bekvemmeligheder og adgang til byens pulserende liv. Med sin centrale placering og gode transportforbindelser er det et attraktivt sted for virksomheder, der ønsker at være tæt på byens mange muligheder. 

Aarhus C: Som en af Danmarks mest innovative byer tilbyder Aarhus C et spændende miljø for virksomheder og iværksættere. Med dynamisk kultur, velrenommerede universiteter og hurtigt voksende tech-scene er det et ideelt sted for virksomheder, der søger vækstmuligheder. 

kontorpladser med hæve/sænke borde ved vinduet i kontorlejemål
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Oplev co-working, netværk og fællesskab på The Unions kontorhoteller

For iværksættere og freelancere kan det være afgørende, at være en del af et stærkt netværk og støttende fællesskab. På vores kontorhoteller tilbyder vi netop det – et miljø, der opmuntrer til samarbejde og inspiration. 

Vores kontorhoteller er hjemsted for en mangfoldig gruppe af dynamiske iværksættere, entreprenører og scale-ups, der brænder for at skabe og innovere. Ved at blive en del af vores fællesskab får du adgang til et stærkt netværk af ligesindede, hvor du kan udveksle idéer, få feedback og måske endda finde samarbejdsmuligheder. Vores kontorer er udstyret med co-working space, loungeområder og cafémiljø, hvor samtaler er oplagte – både de formelle og uformelle af slagsen.  

 

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.