Kontorudlejning med The Union

Ønsker du mere end blot et kontor? Hos The Union forstår vi, at arbejdsmiljøet er afgørende for din virksomheds succes.

Hos The Union fokuserer vi først og fremmest på medarbejdernes trivsel. Her spiller arbejdspladsen en stor rolle. Lejer du et kontorlokale hos The Union, får du derfor et kontor, som er designet til at fremme et sundt arbejdsmiljø. Vi har kontorlokaler i både København, Aarhus eller Odense. Her tilbyder vi både traditionelle kontorlejemål og All Inclusive kontorlejemål. I København kan du også leje en plads eller et lukket kontor i kontorfællesskabet hos The Union Workspaces, som er vores bud på premium kontorhoteller. Lad os skabe rammerne for et sundt, inspirerende og produktivt arbejdsliv. 

 

Inspirerende arbejdsmiljø med trivsel i centrum

For at understøtte medarbejdernes trivsel (og dermed produktivitet) i vores kontorlejemål og kontorfællesskaber, sikrer vi ergonomisk møblement, naturligt lys og god luftkvalitet. 

Men vi ved godt, at et sundt arbejdsmiljø naturligvis ikke kun handler om de fysiske rammer, men også om den overordnede atmosfære på kontoret. Vores kontorhuse og kontorfællesskaber tilbyder derfor mere end blot et lejemål eller en kontorplads; vi tilbyder et miljø, hvor dit team kan vokse, trives og inspireres.

Med The Unions dedikation til at skabe et inspirerende arbejdsmiljø kan du være sikker på, at dine medarbejdere vil nyde at komme på arbejde hver dag. Og med vores full-service lejemål fjerner vi fokus fra alt det udenom, så du kan holde fokus på dine opgaver.

Kvinde iklædt business casual tøj sidder i loungeområde foran tekøkken. Hun har en kuglepen og blok i hånden, smiler og ser veltilpas og afslappet ud. I forgrunden ses en blomst fra en frisk buket.
Fælles kantine med zoneopdeling. I forgrunden ses højborde og i baggrunden lounge sofaer samt grønne planter.

Flerbrugerkoncept med økonomiske fordele

Hvorfor ikke udnytte ressourcerne bedst muligt?

The Union har introduceret et unikt flerbrugerkoncept, der tager udlejning af kontor til det næste niveau. Udover naturlige netværksmuligheder tilbyder vi også attraktive rabatter på nøgleområder såsom møbler, planterservice catering og rengøring. Dette betyder, at jeres virksomhed ikke kun får et kontor, men også muligheden for at forbedre jeres arbejdsmiljø og  effektivitet, uden at det belaster budgettet.

Alle vores kontorhuse er indrettet som flerbrugerhuse, hvor flere virksomheder deles om nogle af de samme ressourcer. Her deles fleres virksomheder om de områder, som ofte tager meget plads og er dyre at indrette – det kunne fx være kantine eller mødelokaler. Der er store økonomiske fordele at hente ved at deles.

Netværk og deleøkonomi

I The Union kontorhuse er der plads til både større og mindre virksomheder. Det er nemlig muligt at leje både hele, halve og kvarte etager (eller blot en enkelt plads i vores kontorfællesskab The Union Workspaces). Inspireret af deleøkonomien deles alle virksomheder i kontorhuset om visse faciliteter og services.

Medarbejderne kommer på den måde nemt i kontakt med medarbejdere fra andre virksomheder og brancher, f.eks. til en pause i de fælles loungeområder eller over frokosten i kontorhusets brasserie med frokostordning.

Mødet imellem mennesker byder ofte på værdifuld sparring, spændende indsigter eller private venskaber. På den måde får jeres virksomhed en naturlig mulighed for at styrke jeres netværk og måske skabe samarbejde mellem brancher Sammenhold er en stor styrke både internt i virksomheden og generelt mellem brancher.

To glade kollegaer hygger sig med at vælge en sund frokost i buffet i fælles kantine
Designer kontorstol får et strejf af sollys på sig. Stolen er placeret ved et bord i et moderne mødelokale med farvede vægge i baggrunden.

Attraktive rabatter

Vælger du The Unions flerbrugerkoncept til udlejning af dit kontor, giver vi dig ikke kun et sted at arbejde, men også eksklusive rabatter på vigtige forretningsbehov. Fra møbler til planteservice, catering og rengøring, får du adgang til kvalitetsprodukter og tjenester til fordelagtige priser. Drag økonomiske fordele og skab et behageligt arbejdsmiljø uden at gå på kompromis med kvaliteten. Et eksempel på vores kvalitetsbevidsthed er vores møbelvalg, hvor du også sparer stort på designvarer.

Er du på udkig efter kontorleje i Københavnsområdet?

The Union tilbyder udlejning af kontorer i København K og Lyngby samt på Nordhavn og Amager. Uanset om du er i København, Aarhus eller Odense, tilbyder vi mere end blot et kontor eller en kontorplads – vi tilbyder en mulighed for at forme jeres virksomheds fremtid. Kontakt os i dag og oplev, hvordan vores kontorudlejning kan styrke jeres virksomhed.

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.