En arbejdsdag med fokus på arbejdsmiljø og sundhed

Et godt arbejdsmiljø er afgørende for medarbejdernes trivsel og dermed også produktivitet.  

Glade medarbejdere med stor jobtilfredshed er oftest både motiverede og engagerede, og vil derfor være mere produktive. Et velindrettet kontor kan gøre en stor forskel på dette område, og kan skabe de rette rammer for en god arbejdsdag. Hos The Union prioriterer vi netop dette, og vi arbejder for at tilbyde kontorudlejning, der understøtter en positiv arbejdsoplevelse. 

Fællesområde med lounge med høje sofaer og grønne planter

The Unions attraktive faciliteter sikrer et sundere arbejdsmiljø

Vores kontorlokaler er designet med fokus på funktionalitet, æstetik og komfort. Vi tror på, at det rette miljø kan inspirere og motivere medarbejderne til at levere deres bedste arbejde hver eneste dag. Ved at tilbyde moderne og indbydende kontorfaciliteter stræber vi efter at skabe et arbejdsmiljø, hvor innovation og kreativitet blomstrer. 

Vores kontorhuse er mere end blot arbejdspladser – de er levende og dynamiske miljøer, der fremmer samarbejde, networking og trivsel. Med adgang til attraktive faciliteter bliver hverdagen lidt mere gnidningsfri og lidt mere luksuriøs. Med faciliteter som mødecenter med moderne teknologi, behagelige loungeområder og brasserie med lækker frokost er vores lejere rustet til at tackle hverdagens udfordringer.  

Vælger I vores fuldt servicerede lejemål, er der endnu mere luksus at hente i hverdagen. Her står vi får al service og drift af lejemålet, og I skal hverken bekymre jer om koordinering af frokost eller reparationer på kontoret. I får ro til at koncentrere jer om forretningen og har desuden adgang til fantastiske faciliteter.   

Vi investerer i gode faciliteter, fordi vi forstår vigtigheden af et behageligt og funktionelt arbejdsmiljø. Vi stræber efter at imødekomme forskellige behov og præferencer hos virksomhederne. Uanset om I foretrækker at arbejde i ro og fred på egne kontorer eller ønsker at samarbejde med kolleger i et åbent coworking-område, har vi løsningen for jer. 

Mental og fysisk sundhed hos jeres medarbejdere

Vores engagement i medarbejdernes sundhed og trivsel går langt ud over blot at tilbyde moderne kontorfaciliteter. Vi tror på, at en sund work-life balance er afgørende for at opnå succes både på arbejdet og i privatlivet. Derfor tilbyder vi: 

Faciliteter på kontoret, som støtter op om mental sundhed. Det gælder ting som et sundt indeklima, god akustik og behagelige pauseområder.  

Faciliteter der støtter fysisk sundhed. Det gælder vores nærende frokost med friske råvarer, og vores gode omklædnings- og badefaciliteter, der gør det muligt at få et bad, hvis man har været aktive på vej til arbejde.

Sundhedsanalyse af virksomheden, hvor medarbejdere kan tilkendegive tanker i spørgeskemaer. En sådan analyse klæder virksomheden på til at foretage ændringer lige præcis der, hvor trivslen og den mentale sundhed er udfordret.  

Ved at skabe et miljø, der støtter op om regelmæssig motion, sund spisning og stressreduktion, håber vi at bidrage til vores lejeres langsigtede trivsel og succes. Både for medarbejdernes og virksomhedens skyld.  

Business kvinde i jakkesæt gør klar til præsentation i mødelokale.
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Skab et sundt indeklima på jeres kontor

Et sundt indeklima er afgørende for medarbejdernes trivsel, komfort og produktivitet på arbejdspladsen. Hos The Union går vi op i at sikre, at vores kontorlokaler tilbyder et behageligt og sundt miljø for alle vores lejere. 

Vi investerer i ventilation og naturligt udluftning for at sikre at luften på kontoret altid er ren og frisk. Det skaber et sundt arbejdsmiljø, der fremmer koncentration, fokus og velvære. 

Desuden tilbyder vi naturlig belysning for at skabe et indbydende arbejdsmiljø, der reducerer risikoen for hovedpine, udmattelse og andre arbejdsrelaterede problemer, der kan være resultater af dårligt indeklima. Ved at prioritere et sundt indeklima på kontoret viser I jeres engagement i medarbejdernes sundhed og trivsel. Det er en anerkendelse af dem, som vil motivere og inspirere dem til at yde deres fulde potentiale. Det kan mærkes på virksomhedens bundlinje.  

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.