Kontorlokaler med frokostordning

Drømmer du om kontorlokaler, hvor frokosten er inkluderet? Hos The Union er dette muligt.  

Vi tilbyder kontorlokaler med frokostordning på udvalgte lokationer, og I skal ikke selv stå for koordinering af den. Vi tager os af det praktiske, så I kan fokusere fuldt ud på jeres arbejdsopgaver.  

Udover at slippe for koordinering af frokosten, er det også vores håb, at I får følelsen af en ekstra hverdagsluksus med en lækker frokost. Det er med til at give jobtilfredsheden et løft, og med glade medarbejdere er virksomheder mest produktive.  

To glade kollegaer hygger sig med at vælge en sund frokost i buffet i fælles kantine

Flerbrugerhuse hos The Union

Hos the Union tror vi på flerbrugerkonceptet, der handler om at deles om nogle af de samme ressourcer. Vores kontorlokaler er indrettet som flerbrugerhuse, inspireret af deleøkonomien og samarbejde. Dette betyder, at flere virksomheder deler nogle af de samme faciliteter, hvilket gør det muligt også at dele regningen på drift og service. Ved at dele faciliteter kan virksomheder bruge kvadratmeterne mere effektivt og opnå større fleksibilitet i deres arbejdslokaler. Det giver også mulighed for faciliteter, der ville kræve stor økonomi at etablere, såsom mødelokaler, loungeområder og lignende. Samtidig skaber delemiljøet et inspirerende og dynamisk arbejdsfællesskab, hvor idéer kan udveksles, og samarbejde kan blomstre. 

Fordele ved frokostordning på arbejdspladsen

En frokostordning på arbejdspladsen bringer mange fordele med sig. Udover den åbenlyse bekvemmelighed ved ikke at skulle tænke på madpakker eller at forlade kontoret for at finde frokost, fremmer en frokostordning også fællesskabsfølelsen på arbejdspladsen. Det skaber et socialt samlingspunkt, hvor medarbejdere kan mødes, styrker samarbejdet og forbedrer arbejdsmiljøet. Desuden kan en sund og velsmagende frokost bidrage til medarbejdernes trivsel og produktivitet, hvilket gavner både dem selv og virksomheden som helhed. 

Frokostanretning serveret som buffet med salat og grønt.
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

The Union tilbyder attraktive fællesfaciliteter

Frokostordning er en god ting at have. Der er også andre faciliteter og services, som kan bidrage positivt til en virksomheds hverdag. The Union tilbyder en række fællesfaciliteter i vores flerbrugerhuse, som I kan blive klogere på her: 

The Union tilbyder reception – enten digital eller bemandet. Så bliver jeres gæster taget godt imod og får et professionelt førstehåndsindtryk af virksomheden. 

Vores mødecenter har både store og små lokaler og har udstyret på plads til at kunne afholde professionelle møder – selv med gæster, som er med online. Vi tilbyder high speed Wi-Fi og AV-udstyr, så I ikke skal gå ned på kvalitet.  

Vores brasserie er både stedet, hvor I kan få en dejlig frokost, men også et sted med mulighed for at afholde workshops eller lign. arrangementer. Det er en luksuriøs facilitet at kunne tilbyde både medarbejdere og kunder.  

Særligt I et stort lejemål, kan det være godt med forskellige zoner. Her er det oplagt at skabe mindre områder med behageligt møblement, hvor jeres medarbejdere kan nyde en kop kaffe og lidt kollegial snak.  

En række af vores lokationer tilbyder auditorium, med en stor skærm eller projekter. Det gør at hele virksomheden kan samles, og det giver mulighed for at afholde større kundearrangementer eller lignende. Det er en ekstraordinær facilitet, som giver virksomhederne et ekstra professionelt løft.  

Det skal være nemt og hurtigt at booke fællesfaciliteterne, så den del af arbejdsdagen forløber problemfrit. Det har vi naturligvis sørget for – vi har endda sørget for, at I kan booke forplejning til jeres møder også. 

Det er en ekstra luksus at kunne tilbyde jeres medarbejdere gode bade- og omklædningsfaciliteter. I en travl hverdag er der flere som vælger at få klaret motionen på vej til arbejde. Så er det rart at kunne få et bad i gode faciliteter, inden arbejdsdagen begynder.  

De fleste af vores lokationer har parkeringspladser til både bil og cykel. Vi tilbyder også el-ladestandere, hvilket er en stor fordel i manges hverdag.  

Tænk at kunne tilbyde sine medarbejde adgang til grønne områder samt mulighed for luft til hovedet og små solrige pauser i løbet af arbejdsdagen. Dét er noget, der højner medarbejdertrivslen og gavner virksomhedens bundlinje.  

The Union har lokationer flere steder i landet. Har jeres virksomhed fx hjemsted i København, men har mange kunder i Aarhus-området, kan det være en stor fordel at have muligheden for at afholde møder på the Unions andre lokationer. Det er en god ting at kunne tilbyde kunden, at I kommer til dem.  

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.