Leje af plads i kontorfællesskab i Aarhus

Skab et inspirerende arbejdsmiljø for jeres virksomhed i kontorfællesskabet hos The Union Workspaces i Aarhus.  

The Union Workspaces er vores bud på et kontorhotel, hvor vi skaber et kontorfællesskab, som ikke kun tilbyder plads til arbejde, men også muligheder for netværk, samarbejde og kreativitet.    

TRÆ - Danmarks højeste træhus

The Union har flere lokationer i Aarhus, men er du på udkig efter den et kontorfællesskab, så skal du se nærmere på The Union TRÆ. På denne lokation tilbyder vi kontorhotel, hvor du kan leje enkelte kontorpladser med forskellige typer af medlemskaber. Vælg mellem en loungeplads, en flex plads eller en fast plads alt efter, hvad dine behov er. Er I flere i din virksomhed, og ønsker I muligheden for at lukke en dør? Så tilbyder vi også private kontorer i vores kontorhotel, hvor du udover eget kontor også får adgang til alle fællesfaciliteterne i kontorhotellet.  

Bygningen TRÆ er helt unik og afspejler en visioner byggestil. TRÆ er et banebrydende projekt, der forener genanvendelighed med æstetik og funktionalitet. Som Danmarks højeste træhus, der strækker sig op til 780 meter og 20 etager, er TRÆ en unik tilføjelse til Aarhus’ skyline. Med moderne faciliteter og en inspirerende atmosfære er TRÆ det ideelle sted for virksomheder, der ønsker at være en del af en visionær og innovativ arbejdsplads. 

Hvad kan et kontorfællesskab gøre for arbejdsdagen?

Hører din virksomhed til de mindre af slagsen med måske en enkelt eller et par medarbejdere, kan arbejdsdagen få helt andre rammer i et kontorfællesskab hos vores kontorhotel i Aarhus, The Union Workspaces.  

At være en del af et kontorfællesskab som fx freelancer eller iværksætter har mange fordele. 

For det første giver et kontorfællesskab en dynamisk og social arbejdsplads, der kan hjælpe med at bekæmpe følelsen af isolation, som nogle freelancere og iværksættere kan opleve. Ved at arbejde i et fællesskab får du mulighed for at interagere med andre fagfolk, dele idéer og erfaringer og muligvis endda finde nye samarbejdspartnere eller kunder. 

Desuden kan et kontorfællesskab give adgang til faciliteter og ressourcer, som ellers ville være svære at opnå som en enkelt freelancer eller iværksætter. Dette kan omfatte alt fra moderne kontorudstyr og mødelokaler til fællesområder og frokostordning. Faciliteter der både højner det professionelle niveau, med netværksmuligheder og faglig udvikling, samt giver en mere luksuriøs arbejdsdag, hvor kaffen er god og frokosten står klar til dig kl. 12.00.  

Et kontorfællesskab kan også bidrage til at skabe en sund arbejdskultur og motivation. Når man omgiver sig med ligesindede mennesker, der deler niveauet af ambitioner og drive, løfter det motivationen for arbejdsdagen. Det kan være yderst inspirerende og opmuntrende at være en del af et miljø, hvor alle arbejder mod deres egne mål, men samtidig støtter hinanden på vejen. 

Alt i alt kan et kontorfællesskab være den ideelle løsning for freelancere og iværksættere, der ønsker at arbejde i et professionelt og socialt miljø, samtidig med at de nyder fordelene ved fælles ressourcer og luksuriøse faciliteter.  

Den kendte regnbue på toppen af Aros i Aarhus

Aarhus - En by fyldt med muligheder

Har du overvejet Aarhus, som placeringen for dit kommende kontor? Her kan du blive lidt klogere på smilets by, og på de mange muligheder byen tilbyder.  

Aarhus er mere end bare en by; det er et kulturelt og økonomisk centrum fyldt med muligheder. Med en dynamisk erhvervskultur, verdensklasse uddannelsesinstitutioner og et rigt kulturliv tilbyder Aarhus det perfekte miljø for virksomheder i alle størrelser. Uanset om det er de historiske gader i byens midte, de moderne byggerier langs havnen eller de idylliske omgivelser ved Marselisborg Skov, har Aarhus noget for enhver smag. 

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.