Kontorfællesskab hos The Union

Hos The Union kan I leje forskellige typer kontorer. Er du på udkig efter en enkelt kontorplads, tilbyder vi kontorhoteller, hvor du får den kollegiale følelse i professionelle omgivelser. Er I på udkig efter et stort kontor med plads til 50+ medarbejdere, tilbyder vi store lejemål i vores kontorhuse, hvor fællesskabet er indtænkt i indretningen.

Uanset hvilken type lejemål I er på udkig efter, vil I opleve The Unions dedikation til trivsel og et sundt arbejdsmiljø. I vil også opleve fleksibilitet og  økonomiske fordele, alt sammen i en professionel udlejningsproces. Vi går ud over traditionelle kontorpladser og tilbyder moderne løsninger, der ikke kun imødekommer jeres professionelle behov, men også understøtter jeres virksomheds velfærd. Ved at vælge The Union som jeres kontorpartner investerer I ikke blot i en plads, men i en arbejdskultur, der fremmer innovation og trivsel. Det er et varigt løft til både bundlinjen og medarbejderne.

Fremtidens kontorfællesskaber: Inspiration og produktivitet

Hos The Union er vores kontorfællesskaber i The Union Workspaces designet til at fremme trivsel og produktivitet. Vi tror på, at et sundt arbejdsmiljø er afgørende for jeres virksomheds vækst. Vi understøtter derfor trivsel i vores indretning, ved fx at have kunst på væggene, æstetiske møbler og et godt indeklima. Vores moderne faciliteter skaber rammerne for kreativitet og innovation, og vi tilbyder mere end blot plads – vi faciliterer din virksomheds arbejdsoplevelse, hvor idéer bliver til virkelighed.

The Union Workspaces er designet til at skabe ro omkring din virksomhed i et levende og inspirerende arbejdsmilljø. Uanset om du lejer en fast plast, en plads i vores free seating områder eller foretrækker et lukket kontor, så får du en komplet oplevelse med god service og lækre faciliteter i kontorfællesskabet hos The Union Workspaces.

Vores Office Managers sørger for et indbydende arbejdsmiljø med frisk frugt, daglige aviser og magasiner og forskellige events og aktiviteter i løbet af året. Skal du holde møde, så hjælper vi også gerne med at gøre et af kontorhotellets fælles mødelokaler klar og sørge for forplejning til jer.

Vi er her for at gøre din arbejdsdag nemmere, så du kan have fuld fokus på din forretning.

Business kvinde gør med et smil klar til præsentation i et mødelokale med stor tv-skærm. På bordet står forplejning i form af vand, juice og sunde snacks klar
Tre kollegaer i et arbejdsmøde.

Udforsk The Union Workspaces​

Hos The Union Workspaces kan du leje dig ind på et premium kontorhotel, med enten en åben kontorplads eller et lukket kontor. Det kan være en fordel med en åben plads, hvis du fx er iværksætter eller freelancer og savner følelsen af kollegaer. Udover den kollegiale følelse er der også mulighed for sparring, idéudveksling og generelt øget netværk. Det er altid en fordel for virksomhedens vækst.

Har du brug for et lukket kontor, tilbyder vi også udlejning af det. Hos nogle virksomheder er det nødvendigt at kunne lukke en dør, og det skal der naturligvis også tages højde for.

Uanset hvilken kontortype du vælger at leje i vores kontorhoteller, kan du altid nyde godt af hotelstemningen, det fuldt servicerede lejemål og fleksibiliteten i vores udlejning.

The Union Workspaces

Kontorhotel i Nordhavn

Nordhavn kontorhotellet er jeres nøgle til et dynamisk arbejdsmiljø i hjertet af erhvervslivet. Med moderne design og muligheden for både åbne og lukkede kontorpladser tilbyder vi en inspirerende plads, der fremmer trivsel og samarbejde. 

Vores eksklusive faciliteter inkluderer et storslået atrium, coworking-områder, mødelokaler, brasserie og en fælles terrasse med udsigt over lystbådehavnen. Uanset om du søger private kontorer eller åbne arbejdspladser, skaber vi rammerne for en positiv arbejdsdag. 

Med bekvem parkering og fokus på trivsel glæder vi os til at byde dig velkommen og vise dig, hvordan vores kontorhotel kan opfylde dit behov for et inspirerende arbejdsmiljø.

The Union Workspaces

Kontorhotel på Vesterport

Vesterport kontorhotellet på Vester Farimagsgade er centralt for forretningslivet i København. Med et moderne design og alsidige kontorløsninger, der omfatter både åbne arbejdsområder og lukkede kontorer, skaber vi et inspirerende og produktivt arbejdsmiljø midt i byen.

Beliggende i Indre By tilbyder Vesterport kontorhotellet en unik adgang til livet i byen, der både giver inspiration og gode muligheder for at komme til og fra kontoret. Kontorhotellet rummer også en kombination af traditionelle kontorlejemål og moderne faciliteter, der imødekommer behovene for både etablerede virksomheder og scale-ups.

Vester Farimagsgade repræsenterer mere end blot en central adresse – det er et symbol på din virksomheds engagement i at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderne trives, og hvor forretningsmål møder grønne ambitioner. Måske er dinvirksomged klar til at etablere sig på denne ikoniske adresse og opleve et nyt niveau af arbejdsglæde og succes hos The Union Workspace på Vesterport?

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.