Kontorhoteller med fuld forplejning hos The Union

Når det kommer til at skabe det ideelle arbejdsmiljø, er The Unions kontorhoteller et godt bud.  

Vores kontorhoteller The Union Workspaces er designet til at imødekomme behovene hos moderne virksomheder ved at tilbyde en komplet pakke med fuld forplejning. Her får du ikke blot et sted at arbejde, men også et sted hvor du kan trives og være produktiv uden bekymringer.  

Den fulde forplejning er en værdifuld investering i hverdagen. Frigør tid fra koordinering, og få tid og ro til fordybelse i dine kerneopgaver.  

Barista er i gang med at lave to kopper kaffe på professionel og moderne espressomaskine.

Fordele ved leje på kontorhotel

Når du vælger at få kontorplads på et af vores kontorhoteller kommer det med en lang række fordele, der gør arbejdslivet mere behageligt, og samtidig giver de bedste betingelser for en produktiv arbejdsdag. Udover de fuldt udstyrede faciliteter og den inkluderede service får du adgang til et inspirerende arbejdsmiljø, der fremmer innovation og samarbejde.  

Som lejer indgår du helt naturligt i et fællesskab med andre ligesindede. Er du ene mand i en virksomhed, som fx freelance eller iværksætter, kan det være rart med en kollegial stemning og nyttig sparring udefra.   

The Unions kontorhoteller tilbyder også gode forhold for både scale-ups og etablerede virksomheder. Med et privat kontor på et af vores kontorhoteller får virksomheder ikke blot et sted at arbejde, men også rammerne for vækst og trivsel i et støttende miljø. En af nøglefaktorerne i at tilbyde gode forhold er vores fulde forplejning. Vi tager os af alt det praktiske, så I kan koncentrere jer om jeres virksomhed. Derudover tilbyder vi attraktive faciliteter som mødelokaler med topmoderne udstyr samt services som mødeforplejning og fri kaffe.  

The Union Workspaces: Praktisk placering og luksus i hverdagen

The Union Workspaces udgør en unik kombination af ideel placering og indbydende omgivelser. På vores premium kontorhoteller har vi skruet op for hotelfølelsen, og vi tilbyder luksusfornemmelser i hverdagen med fuld forplejning, moderne indretning og faciliteter udover det sædvanlige. Vores premium kontorhoteller er placeret i Københavns dynamiske kvarterer, Nordhavn og Vesterport, og I kan blive klogere på dem her: 

 

Nordhavn: Visionært område med stort udblik
Vores kontorhotel i Nordhavn har en enestående beliggenhed i den nordlige del af København, ved indgangen til Nordhavn. Dette område er ikke blot et vigtigt knudepunkt for erhvervslivet, men det er også i rivende udvikling, hvilket tiltrækker både danske og internationale virksomheder. 

Nordhavn har både togstation og metro med få minutters gangafstand. Så er adgangen til offentlig transport ubesværet, hvilket er en stor fordel for både medarbejdere og kunder. Selv med bil er området let at nå, med hurtige forbindelser til de vigtigste vejnet såsom Lyngbyvej, og Indre By. Og hvis man ønsker at udforske Østerbros livlige atmosfære, ligger spændende caféer, butikker og restauranter også inden for rækkevidde. 

Vesterport: Pulserende og mangfoldigt kvarter i det indre København 
I hjertet af det indre København finder du vores kontorhotel, The Union Workspaces Vesterport. Dette område har gennemgået en imponerende transformation i de seneste år. Med Vesterport og Hovedbanegården som centrale knudepunkter tilbyder området enestående adgang til offentlig transport. 

Vesterport er kendt for sin koncentration af store advokatfirmaer, fagforeninger, brancheorganisationer og finansielle institutioner. Derudover er området blevet beriget med livlige tilføjelser som Kødbyen og Tivoli Food Hall, hvilket har tilført endnu mere liv og charme til kvarteret. 

The Union Workspaces forener således en central beliggenhed med dynamiske kvarterer, der tilbyder alt, hvad moderne virksomheder har brug for.  

Lounge med bløde møbler og store planter
Kontor med loungesofa og skriveborde samt stole i nordisk design. Store vinduer lukker sollys ind i rummet
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Leje af fleksible kontorpladser på kontorhotel

Vores kontorhoteller er skabt med tanke på fleksibilitet. Vi forstår, at virksomheder har forskellige behov, og derfor tilbyder vi både flex pladser og faste pladser. Uanset om du har brug for en kontorplads med adgang 24/7 eller kun har brug for at møde ind på kontoret et par gange om ugen, kan vores kontorhoteller imødekomme dine behov. Er du på udkig efter et lukket kontor med plads til flere medarbejdere, kan du også finde det på kontorhotellerne.  

Udover fleksibiliteten i selve kontorpladserne, er der også fleksibilitet i lejen. Vores kontorhoteller har korte bindingsforhold og kan hurtigt fraflyttes, hvis det bliver nødvendigt.  

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.