Fuldt servicerede lejemål i The Unions kontorhoteller

Hos The Union forstår vi vigtigheden af fuldt fokus på kerneforretningen. Vi vil gerne tilbyde vores lejere at kunne fordybe sig i de opgaver, som de hver især er bedst til. Det gør vi ved at stå for al daglig drift af lejemålet, så I kan stå for alt det, der er vigtig for jeres virksomhed.

Vi tager os af alt fra catering til rengøring, og skulle noget gå i stykker, er det ikke jer, der står for at koordinere håndværkere. Vi tilbyder fuldt servicerede lejemål på alle vores kontorhoteller.

Hvorfor vælge kontorudlejning på kontorhotel?

Hvorfor skal jeres virksomhed vælge at leje sig ind på et kontorhotel? Der er en lang række fordele. En af dem er det fuldt servicerede lejemål, der giver jer ro til at fordybe jer i virksomhedens kerneforretning.

En anden fordel er de eftertragtede adresser, som ofte kan være svære at få fat på. The Union tilbyder leje af kontorhotel på tre forskellige adresser: Vester Farimagsgade på Vesterport i København, Lautrupsgade ved Nordhavn i København og Kalkværksvej på Sydhavnen i Aarhus (åbner til november 2024).

En tredje fordel er kontorhotellernes professionelle atmosfære og luksuriøse indretning, der giver en helt særlig fornemmelse. Vi anbefaler altid, at I tager ud og besøger en lokation, som I overvejer og mærker fornemmelsen hos jer selv. Book en fremvisning hos en mægler på lokationen og fornem selv stemningen. Måske skal jeres hverdag foregå lige netop her?

Som iværksætter eller freelancer kan det være meget værdifuldt at sidde blandt andre. Det giver følelsen af kollegaer, selvom man måske er ene eller få i sin egen virksomhed. Udover den kollegiale følelse er der også mulighed for sparring, idéudveksling og generelt øget netværk. Det er altid en fordel for virksomhedens vækst.

Har du brug for et lukket kontor, tilbyder vi også udlejning af det. Hos nogle virksomheder er det nødvendigt at kunne lukke en dør, og det skal der naturligvis også tages højde for.

Uanset hvilken kontortype du vælger at leje, kan du altid nyde godt af fuld fleksibilitet og hotelservice i The Unions kontorhoteller. På udvalgte The Union lokationer kan du vælge premium kontorhoteller, hvor der er skruet ekstra op for eksklusiv indretning, inspirerende områder og gode faciliteter. 

Business kvinde gør med et smil klar til præsentation i et mødelokale med stor tv-skærm. På bordet står forplejning i form af vand, juice og sunde snacks klar
Tre kollegaer i et arbejdsmøde.

The Union har fokus på medarbejderen

Vi forstår, at en vellykket arbejdsdag kræver mere end bare plads. Derfor går vi ud over traditionel kontorudlejning og skaber omgivelser, hvor alle aspekter af jeres virksomheds behov er dækket. Fra møblering og kunst på væggene til planteservice der sikrer et godt indeklima – hos The Union er indretningen designet til at understøtte det, der virkelig betyder noget, nemlig at medarbejderne får de bedste rammer for at udføre deres bidrag til virksomheden.

Vores kontorindretning bærer præg af stærke visioner fra PFA, hvorfor vi altid stræber efter at skabe arbejdsområder, der fremmer medarbejdertrivsel. Vi tror på, at et inspirerende arbejdsmiljø er nøglen til sunde medarbejdere og sund bundlinje. Vi integrerer PFA’s visioner for trivsel i alle aspekter af vores kontordesign. Fra æstetiske møbler til lyse og åbne fællesområder skaber vi rammerne for en opløftende arbejdsdag – hver eneste dag.

Udforsk moderne kontorudlejning og kontorhoteller med The Union Workspace i København. Nordhavn og Vesterport kontorhoteller tilbyder unikke arbejdsmiljøer, hvor medarbejdertrivsel er i centrum. Vælg The Union Workspace for moderne kontorløsninger og et partnerskab, der prioriterer din virksomheds succes. Kontakt os i dag og skab din fremtidige arbejdsplads med kontorudlejning hos The Union.

Nordhavn: Bliv en del af det ikoniske kontorhotel

Gennem de seneste år har Nordhavn tiltrukket internationale og videnstunge virksomheder, og nu har jeres virksomhed chancen for at blive en del af dette dynamiske erhvervsområde. 

Træd ind i et ikonisk og eksklusivt kontorhotel, der tilbyder moderne faciliteter til både større virksomheder og scale-ups.

Vesterport: Kontor eller kontorplads Centralt i København

Vester Farimagsgade udgør næsten en uovertruffen beliggenhed i Indre By, og her inviteres jeres virksomhed ind på et luksuriøst kontorhotel. 

Dette unikke sted tilbyder både traditionelle kontorlejemål og kontorhotel. Her vil I opleve komplet fleksibilitet og fuld service.

TRÆ: Vores kommende kontorhotel i Aarhus

Vores kommende kontorhotel i Aarhus, bliver en unik skabelse. Med imponerende 780 meter og 20 etager bliver TRÆ Danmarks højeste træhus. The Union inviterer dermed virksomheder med til at være en del af et banebrydende projekt, hvor materialer, byggeteknik og holdbarhed er nøje overvejet. Den innovative brug af genbrugsmaterialer gør TRÆ til en markant bygning i Aarhus’ bybillede. 

Som en hybrid mellem træ og beton får TRÆ sit unikke facadeudtryk ved at anvende genbrugsmaterialer fra nedrivningsprojekter i Aarhus og omegn. Lendager Arkitekter står bag TRÆ, der er støttet af Aarhus Kommunes klimafond og repræsenterer en visionær tilgang til arkitektur.

Premium kontorhoteller i København og snart også i Aarhus

Lejer I jer ind på The Unions kontorhoteller får I følgende faciliteter, fordele og services:

Faciliteter:

Services:

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.