Få professionelle kontorpladser på The Unions kontorhoteller

På vejen mod det perfekte arbejdsmiljø er det afgørende at finde det rette sted, hvor din virksomhed kan trives og udvikle sig.  

Hos The Union tilbyder vi kontorpladser på vores moderne kontorhoteller, hvor vi sætter en ære i at skabe lækre og professionelle rammer, og tilbyde services der giver dig mulighed for at fokusere fuldt uddin forretning.     

Hvordan er hverdagen på The Unions kontorhoteller?

På vores kontorhoteller The Union Workspaces er din virksomhed i gode hænder. I kan frit forsyne jer med god kaffe og holde jer opdateret med daglige aviser og magasiner. I kan også nyde både det gode internet, den moderne indretning og udsigten gennem de nypudsede vinduer.  

Alt imens I nyder de gode rammer omkring arbejdsdagen, sørger vores dedikerede office managers for, at alt på kontorhotellet er i den bedste orden. På kontorhotellerne er alt det praktiske fra kaffe og frugt til rengøring og drift inkluderet i lejen. Det betyder, at du kan sænke skuldrene og koncentrere dig om det, der virkelig betyder noget – din forretning. 

Uanset om du er freelancer, eller I er en mindre virksomhed med få medarbejdere, er der plads til jer. I kan både leje flexpladser eller en fast plads alt efter jeres behov.  

En flex plads giver adgang 8 hverdage om ugen med free seating ved hæve/sænke-bord i coworking-området.  

En fast plads giver adgang 24/7 med fast plads ved hæve/sænke-bord i coworking-området.  

Er I et team på flere, som ønsker at kunne lukke en dør engang imellem, tilbyder vi også privat kontorer hos The Union Workspaces. 

 Vores kontorhoteller er designet til at imødekomme jeres behov og sikre, at I kan arbejde effektivt og komfortabelt. Ved at blive en del af vores kontorhoteller bliver I også en del af et dynamisk fællesskab af freelancere og scale-ups. Her kan I netværke, sparre og lære af andre ligesindede, mens I nyder et stærkt fagligt og socialt miljø, der kan være med til at løfte jeres virksomhed til nye højder. 

The Union Workspaces i hjertet af København

The Union har premium kontorhoteller på to centrale lokationer i København: Nordhavn og Vesterport. Begge steder tilbyder en god balance mellem arbejde og fritid, da oplevelserne står i kø i området. Med nem adgang til offentlig transport er begge områder nemme at komme til og fra for både medarbejdere og kunder.  

The Union Workspace Nordhavn

Lounge med bløde møbler og store planter

The Union Workspace Vesterport

Kontor med loungesofa og skriveborde samt stole i nordisk design. Store vinduer lukker sollys ind i rummet

Kontorhotel i Aarhus

I Aarhus kan du også snart finde et af vores kontorhoteller. Midt i byen er bygningen TRÆ i fuld gang med at blive opført, og den er helt unik. Helt centralt i byen ligger den 780 meter høje bygning med en facade lavet af genbrugsmaterialer fra nedrivningsprojekter rundt i byen. Her får I mulighed for at nyde godt af de samme attraktive faciliteter og de gode netværksmuligheder, som I finder på vores Københavnske lokationer. 

The Union Workspace Nordhavn

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.