Få fleksible kontorpladser på The Unions kontorhoteller

På udkig efter et kontorfællesskab med fleksibilitet og service i højsædet?

Med en bred vifte af kontorpladser tilbyder The Union Workspaces en fleksibel løsning til virksomheder i alle størrelser, der ønsker en moderne og indbydende arbejdsplads. Her kan I vælge lukkede kontorer med plads til flere medarbejdere, eller enkelte kontorpladser. Der er fuld fleksibilitet til at vælge de rammer, som passer din virksomhed bedst.    

Attraktive faciliteter og services

Ved at vælge vores kontorhoteller hos The Union Workspaces får du adgang til en lang række attraktive faciliteter. Fra moderne mødelokaler til loungeområder og kantine med frokostordning – alt er designet til at skabe et bekvemt og effektivt arbejdsmiljø. For at levere en helt gnidningsfri oplevelse, tilbyder vi også full service på kontorhotellerne. Her står vi får al drift og koordinering af dagligdagen, så du kan have fuldt fokus på din forretning. Udover den omfattende service får du også adgang til attraktive faciliteter. For en mindre virksomhed kan faciliteter som mødelokaler, gårdmiljø og auditorium være gode at have, men svære at etablere. Sådanne faciliteter kræver nemlig både plads og økonomi.  

Bliv klogere på kontorhotellernes fordele:  

 

Full service:  Vores Office Managers står til rådighed i hverdagen og tager sig af både stort og småt. Du skal ikke bruge ressourcer på at koordinere hverken håndværkere eller frokostordning, men kan give dine kerneopgaver fuld koncentration.  

Fleksible vilkår: Kontorhotellerne har yderst fleksible vilkår. Det gælder både forholdene omkring fraflytning og muligheder for tilpassede kontorpladser. Du behøver nemlig ikke betale for adgang til kontorhotellet 24/7, hvis dit behov er langt mindre. Måske er løsningen for dig en flex plads, hvor du har free seating i vores coworking-område 8 hverdage om ugen. Du får også adgang til mødelokaler 5 timer pr. måned.  

Kontorhoteller i København og Aarhus

Kontor med loungesofa og skriveborde samt stole i nordisk design. Store vinduer lukker sollys ind i rummet

The Union Workspace Vesterport

Vesterport, København:  

Beliggende i hjertet af København, tilbyder Vesterport et virkelystent område med let adgang til offentlig transport og et væld af restauranter og cafeer i nærheden. Det er det perfekte sted for virksomheder, der ønsker at være tæt på byens pulserende liv. Kontorhotellet er indrettet med inspiration fra den farvede facade på Palads, som ligger lige overfor. Desuden byder ejendommen på en lækker tagterrasse med udsigt over byens tage.

  


Kontor med loungesofa og skriveborde samt stole i nordisk design. Store vinduer lukker sollys ind i rummet

The Union Workspace Nordhavn


Nordhavn, København: 
 

Som et af Københavns mest spændende udviklingsområder tilbyder Nordhavn en unik blanding af moderne arkitektur, grønne områder og vandudsigt. Det er et ideelt sted for virksomheder, der ønsker at være en del af byens vækst og innovation. Kontorhotellet på denne lokation byder desuden på et smukt atrium og en stor fælles terrasse med orangeri lige ned til lystbådehavnen. 

  

 

Kontor med loungesofa og skriveborde samt stole i nordisk design. Store vinduer lukker sollys ind i rummet

The Union Workspace TRÆ


Aarhus:

Med sin centrale beliggenhed og inspirerende atmosfære er Aarhus C et dynamisk forretningsdistrikt, der tiltrækker både lokale iværksættere og internationale virksomheder. Her finder man et rigt kulturliv, et anerkendt universitetsmiljø og let adgang til offentlig transport, hvilket gør det til et ideelt sted for virksomheder at etablere sig. Kontorhotellet på denne lokation, TRÆ, er ganske særligt. Bygningens unikke udseende kommer af facadens materialer, som alle er genanvendte fra nedrivningsprojekter i byen.  

Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.