Fleksible kontorpladser med kort opsigelse hos The Union

Ønsker jeres virksomhed fleksibilitet og frihed til skiftende behov? Hos The Union tilbyder vi kontorpladser med kort opsigelse, så I kan skalere op eller ned efter behov uden at være bundet af lange kontrakter.  

Hos The Union kan I både vælge kontorpladser til et mindre antal medarbejdere i vores kontorhuse, eller leje helt ned til én enkelt kontorplads i vores kontorhoteller. Uanset hvad I har behov for, arbejder vi for at imødekomme det.  

Vores private lejemål i kontorhusene giver jer mulighed for at vælge mellem hele, halve eller kvarte etager, hvor I selv står for alt inden for jeres egne fire vægge. Og for endnu mere bekvemmelighed kan I tilføje All Inclusive-pakken på udvalgte lokationer, der dækker alt fra møblering til drift og rengøring. 

I vores kontorhoteller, The Union Workspaces, kan du leje en enkelt plads eller et lukket kontor. Her har vi skruet op for service, fleksibilitet og alle de små detaljer, som giver dig lyst til at bruge din arbejdsdag på kontoret.  

Ung medarbejder sidder ved moderne kontorplads og nyder en kop kaffe, imens han smilende arbejder ved sin bærbare computer.

Hvad betyder fuld service i det daglige?

Vælger I All Inclusive-pakken, får I et fuldt serviceret lejemål. Det samme gælder på kontorhotellerne. Det betyder, at der ikke længere skal bruges energi på at organisere og koordinere alt fra frokost til reparationer. Når jeres medarbejdere ankommer på kontoret, kan de fokusere fuldt ud på deres vigtigste opgaver. Vi tager os af resten.  

Alle fællesfaciliteter i vores kontorhuse er fuldt serviceret, så I behøver ikke bekymre jer om drift og service. Med vores fleksible servicepakke kan I tilvælge eller fravælge ekstra services til jeres eget kontor efter behov.  

Ønsker I maksimal service, tilbyder vores kontorhoteller både pladser og suiter med blandt andet office management og piccoline inkluderet i lejen. 

The Unions luksuriøse kontorhoteller

The Union Workspaces er indrettet i en eksklusiv stil, der giver en luksuriøs stemning i hverdagen. Giv medarbejderne lidt mere luksus i det daglige og invitér jeres kunder ind i de imponerende omgivelser.  

Vil I have adgang til moderne faciliteter og professionelle services uden besværet ved at håndtere dem selv? Vores luksuriøse kontorhoteller er designet til at imødekomme behovene hos både etablerede virksomheder og startups.  

Udover coworking-områder, mødelokaler, lounges og tekøkkener som alt sammen passes af vores erfarne office managers, får I også adgang til andre faciliteter som f.eks. daglige aviser og magasiner, omklædnings- og badefaciliteter, stort mødecenter og meget mere. 

Vælg den type kontorplads, der passer til jer. Har I ikke brug for adgang til kontorhotellet alle hverdage? Vil I gerne kunne lukke døren og have jeres eget space? Der er flere ting at overveje, inden I vælger.  

 

Vi tilbyder fire varianter af pladser: 

  • Loungeplads: Free seating i loungeområder, café og lange arbejdsborde. 
  • Flexplads: Free seating ved hæve/sænke-bord i coworking-område. 
  • Fast plads: Fast plads ved hæve/sænke-bord i coworking område. 
  • Kontor: Lukket kontor med mulighed for selv at indrette jer, som I ønsker. 
Kontor med arbejdspladser og lounnge
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Udforsk The Unions kontorhoteller i København og Aarhus

The Union har kontorhoteller på to centrale adresser i København samt (snart) en i Aarhus. Uanset om I foretrækker det pulserende byliv i København eller den dynamiske atmosfære i Aarhus, har vi en ideel lokation til jer. Vores kontorhoteller er beliggende i attraktive områder tæt på offentlig transport, restauranter, butikker og alt, hvad I behøver for at drive en succesfuld forretning. Kontorhotellerne adresser indbyder til at benytte byen, men også på selve kontorhotellet er mulighederne mange. I fællesområderne er der rig mulighed for at tale med andre virksomheder. Her kan både personlige bånd opstå, men der er også mulighed for sparring, vidensdeling og et styrket netværk.   

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.