Kontorudlejning med fokus på arbejdsmiljø og fastholdelse

Kontorudlejning med The Union er baseret på visionen om, at medarbejdere i trivsel er mere produktive. En virksomhed har altså mange fordele at hente, når de indtænker medarbejdertrivsel i dagligdagen. 

Trivsel er mange ting, men et sundt arbejdsmiljø er en vigtig faktor – og her kan kontoret spille en stor rolle. Understøtter kontorets faciliteter de funktioner medarbejderne har brug for i deres hverdag? Afspejler kontorets indretning virksomhedens værdier? Er kontorets beliggenhed meningsfuld for virksomheden? Er der indtænkt inspirerende elementer såsom kunst på væggene, grønne planter eller naturligt lysindfald? Der er mange ting at overveje, når trivsel og arbejdsmiljø skal indtænkes i en kontorløsning, men det vil vi gerne hjælpe med. Få en behovsafklaring hos The Union og lad os tale om, hvad der giver mening for jeres virksomhed.

To glade kollegaer hygger sig med at vælge en sund frokost i buffet i fælles kantine

Fasthold dygtige medarbejdere med et sundt arbejdsmiljø

Et sundt arbejdsmiljø er ikke bare vigtigt for trivslen på arbejdspladsen, men er dybt afgørende for at fastholde dygtige medarbejdere. Hos The Union er vi overbeviste om, at trivsel fører til engagement og produktivitet. Gennem vores kontorudlejning skaber vi ikke blot en fysisk arbejdsplads, men et miljø, der netop inspirerer og motiverer. Medarbejdere, der oplever et positivt og sundt arbejdsmiljø, er mere tilbøjelige til at forblive engagerede, loyale og produktive, hvilket er afgørende for både deres personlige velbefindende og virksomhedens succes.

Vi forstår vigtigheden af et positivt og sundt arbejdsmiljø, derfor tilbyder vi vores lejere indsigt i sundheden udover det sædvanlige. Lejer I jeres kontor hos The Union, får I adgang til sundhedsanalyser fra PFA. Disse analyser giver ikke kun indsigt i medarbejdernes sundhedstilstand, men også mulighed for at skræddersy arbejdsmiljøet og tilbyde ressourcer, der støtter medarbejdernes velbefindende.

Oplev forskellen med The Union, hvor kontorudlejning går hånd i hånd med medarbejdertrivsel og et sundt arbejdsmiljø. Skab rammerne for en arbejdsplads, der ikke kun tiltrækker dygtige medarbejdere, men også fastholder dem gennem en inspirerende og tryg hverdag.

Attraktive erhvervsadresser i København, Aarhus og Odense

At drive forretning på attraktive erhvervsadresser er ikke bare gavnligt for virksomheden, men kan også være en del af tiltrækning og fastholdelse af dygtige medarbejdere. Det er nemt at komme til og fra de store byer, der bor og lever rigtig mange mennesker her og så har byerne alt indenfor forretningsforbindelser, kulturliv osv. Med andre ord er det enormt attraktivt at kunne tilbyde medarbejdere en hverdag på en attraktiv adresse, og det kan jeres virksomhed med kontorudlejning hos The Union.

København, Aarhus og Odense er ikke kun Danmarks største byer, men også epicentre for erhvervslivet. Vores kontorlokaler er designet til at afspejle denne dynamik og tilbyder jeres virksomhed den professionelle repræsentation, som I fortjener. Uanset om I ønsker at imponere klienter, tiltrække talent eller styrke jeres brand, er vores attraktive erhvervsadresser det perfekte fundament.

Fra Nordhavns pulserende energi i København til Aarhus’ innovative ånd og Odenses kulturelle rigdom, kan The Union tilbyde dig en erhvervsadresse, der ikke kun opfylder jeres praktiske behov, men også understreger jeres virksomheds identitet. Lad jeres virksomhed trives på de mest attraktive erhvervsadresser i landet og oplev, hvordan The Union skaber rammerne for både vækst og trivsel.

Hovedindgang til The Union kontorhus
Gå på opdagelse i vores kontorhuse i Danmarks største byer
København
Aarhus
Odense

Kontorudlejning med servicepakke

Mange medarbejdere bruger kræfter på praktiske forhold i organisationen, og det er ofte kræfter som medarbejderne kunne have brugt på sine kerneopgaver. Vi tilbyder vores lejere at få ro til opgaverne og overlade driften af lejemålet til os. Så slipper de for at koordinere fx håndværkere, rengøring og catering, men får stadig værdien af alt dette. At kunne tilbyde sine medarbejdere goder og mindre praktik er bestemt et parameter for fastholdelse. Hvis der er noget, som gavner en virksomhed på den lange bane, er det netop fastholdelse af dygtige medarbejdere.

En servicepakke i vores kontorhuse kunne se ud på følgende måde:

Reception: Jeres gæster bliver taget godt imod i vores digitale receptioner. En række af vores lokationer har også en receptionist.

Frokostordning: Det er vigtigt med god energi midt på dagen, og I behøver endda ikke selv at står for koordineringen af den.

Rengøring: Vi tilbyder rengøring af fællesarealerne, så I altid kan møde ind i rene omgivelser.

Håndværkerservice: The Unions viceværter er klar til at hjælpe, når noget ikke virker som det skal ude på kontorerne.

Mødeforplejning: Vi sørger for fuld forplejning til jeres møder, så I kun skal koncentrere jer om indholdet.

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde hjem?

Har du brug for vejledning, eller brænder du inde med et spørgsmål? Så er du altid velkommen til at skrive til kontakt@theunion.dk eller ringe til os på 70 60 53 84.
To medarbejdere sidder i et uformelt arbejdsmøde i en lounge sofa. De smiler og drikker kaffe. I baggrunden ses et kunstværk og en stor grøn plante.